*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*
Raspunsuri - Pagina 11
Darling_ spune:
Aleinad nush ce se intampla dar si al meu urla de 3 zile la baie. Ba mai mult, se agata cu disperare de mine si vrea cu orice pret sa iasa din cada, zici ca-l musca cineva. Azi mi-am pus costumul de baie si am intrat cu el in cada. S-a lipit de pieptul meu si cu greu s-a lasat induplecat sa se intoarca cu spatele la mine si sa se joace cu ratustele. Am stat vreo 40 de minute, pe cap inca nu l-am spalat am zis s-o luam treptat.Dar ma tot gandesc ce i-o fi casunat??
Otilia felicitari pt primii pasi, cum mai stai cu tz??
Iza ti-am vizionat blogul,felicitari mami, nu stiu cu le faci da iti reuseste, bravos. Am pus ochii pe vreo 2 retete.
Am vazut poze cu frumuseii Amaliei, mie, pe langa poza cu maimutica mi-a placut si aia cum prezinta el moda, m-a amuzat foarte tare.
Noi am tot alergat zilele astea ca sa-i aratam soacra-mii cum ii pe aici. Am profitat ca a avut si Gabi cateva zile libere si ne-am tot preumblat. Soacra nu s-a aratat prea incantata de stilul britanic. Bine ca se intelege cu piticu. Adica, mai bine zis n-o respinge si e chiar comunicativ cu ea. Cand ea isi drege vocea el o imita.
Nu stiu daca v-am zis, dar fi'miu mi-asmuls tasta space foarte nonsalant, dintr-o miscare f suava.Am reusit eu intr-un fel s-o pun la loc dar nu mai e cum a fost.M-am saturat sa ma intorc pe text si sa reintroduc spatii,mai ales ca-mi merge f greu netul de la o vreme.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
cameliam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Darling_ Am stat vreo 40 de minute, pe cap inca nu l-am spalat am zis s-o luam treptat. |
... chiar asa, cam cat stati cu copilasii la baie in general? Ca eu mai mult de 5-7 min n-o tin "sa nu raceasca" si incep sa cred ca am gargauni in cap cu racitul asta.
(In apararea mea spun doar ca e racita de 3 sapt si inca nu i-a trecut, azi e prima dimineata fara febra, in rest tot cu 37.7 s-a trezit, muci si au fost si vreo 4 zile de raguseala zdravana urmata de tuse de aia din gat care inca mai persista. Febra mai mare de 37.9 n-a facut in astea 3 saptamani. Medicul zice ca asa-s virozele, io deja incep sa intru la idei...A si nu i-am mai facut baie de 4 zile ca am zis ca poate na... influenteaza si asta. Si nici afara n-am mai scos-o, e capiata saraca si io cu ea. E satula de jucariile ei, de casa, vrea afara. Azi o scot afara, numai sa se ridice ceata si ii fac baie ca deja pute treaba... si ea un pic.)
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ralukutzza spune:
Cu ocazia Sf Mihail Si Gavril cantam in cor pentru
Emma Gabriela de Flore26
Luca Gabriel de Amalia
Dimitrie Gabriel de Elilov
Eliza Gabriela de Mickyyy
Diana Gabriela de Alexutza_26
Urari numai de bine si pentru mamicile, taticii si fratiorii de cozonacei care astazi isi sarbatoresc onomastica.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
Ralukutzza spune:
Acum am apucat sa citesc din urma....FELICITARI pentru primii pasi ai Ariannei, Raphael si Elisa.
Otilia ma simt relativ bine, nu am nici dureri sau sangerari ceva dar nici simpome de sarcina (pe de alta parte nici la Bianca nu am avut simtome de sarcina )si astept cu nerabdare eco de maine si ma rog la DD sa fie bine bb.
Iza of ce zi horror ai avut ieri...bravo tie ca ai ramas calma si stapana pe situatie...cat despre blog ce sa zic...iam iam.....succes, sa ne incanti cu cat mai multe retete fabuloase si sa ai cat mai multi vizitatori si sustinatori.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
monicus spune:
La multi ani de Sf. Mihail si Gavril. Sa traiti si sa fiti sanatatosi.
Multumim mamica draga. Da, incearca sa fie cat mai indepedenta. Si acum cand vrea sa urce trepte trage de mana ca sa o las singurica. Si tot ii explic ca nu poate. Si o las sa vad ce face si cum doreste sa urce. Se ssprijina de gard si urac singura trepte. Nu mi-a venit sa cre. Este foarte incapatanata.Cred ca aici ma mosteneste pe mine.
Ca de obicei esti o scumpa. Fata ta este o scumpa si ea, si apropo mi-ai facut "pofta" cu acele fotografii. Intentionam sa facem si noi fotografii ca tare mult ne-a placut cum au iesit. Meserias fotograf.
Apropo cum te mai simti? Printesa ta este o rasfatata. Pupici pentru amandoua.
citat din mesajul lui BraveGirl Monicus, e o scumpa ana cum incaearca ea sa-l fenteze pe tati ca sa ajunga la castane. printesa mica. |
Amalia esti o scumpa de mamica cu doi flacai minunati. Iti multumim frumos. Sa stii ca David seamana cu tine si Luca seamana cu tati. Mai ce frumosi sunt si foarte bine ca ati profitat de vremea buna. Ca si noi am iesit si ne-am plimbat. Sper sa tina vremea cu noi.
babyzapi Sper ca ziua s-a terminat cu bine si ca acum este mai linistit. Of puiutz drag. Dar de la ce oare? Ca nu ai schimbat nimic. Flacaul ce agitat este, cata personalitate are si el. Pupam dulce dragul de el. Felicitari pentru blog. Tine-o tot asa.
bebecris Un puiutz de nadajde, Ce ii place in natura. Observ ca ati profitat si voi de vremea buna. Super. Pupici.
cameliam Sa se faca bine cozanacica si o pupam dulce. Si noi sam max 10 min cu tot spalat la capsor. Eu cred ca este suficient. Pupam dulceeee sa ii treaca raceala.
Tinem pumnisorii pentru maine draga Ralukutzza sa auzim vesti bune. Doamne ajuta!
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Neata!
Mihai, Leyre, multa sanatate!
si celor care isi serbeaza azi ziua numelui.
Incerc sa-mi aduc aminte ce mai aveam de zis de zilele trecute. Imi testez memoria .
Imi termin cana de si trebuie sa fac curat prin toata casasi 2-3 feluri de mancare am in plan. Si daca se poate si o plimbare pe afara.
Iza, felicitari pentru blog. N-am cercetat inca retetele tale, poate in concediu ma prinde si pe mine harnicia. Uneori e greu sa gasesti ingredientele, are iubi o scuza buna, mai ales ca ma gandesc eu ca nu stie sa citeasca etichetele romanesti. Cand am citit de nuca de cocos mi-am adus aminte ca mie imi plac niste batoane din pandispan, date prin ciocolata si dupa aceea prin nuca de cocos.
Diamisha, super alegere a facut Sonia cu diamantul, stie fata ce vrea , mi-a placut ce a ales.
Apai cu slabitul si cu sportul toata stima mea ca te tii de asa program, ma refer si la partea de sport si la regim. Cu genunchiul cum te mai simti?
Carmendu, succes in afaceri. Mi se parea mie ca esti foarte bine documentata cu tot felul de aperitive si usor de facut.
Alra, n-am felicitat grasa mica ca a luat-o de-a busilea in fata. Acum sa te tii dupa ea prin casa.
Ia zi cate parfumuri ai adus acasa si de care. Da-mi idei sa incalzesc si eu banda cardului asa de Mos Nicolae.
Monicus, ti-am zis, nu mai e Ana nazdravana, parca are foc la fund. Cred ca trebuie sa va mutati la casa si sa-i dai drumul in gradina, musai sa ai si castan si groapa de nisip, si nervi de otel .
Cameliam, Ana sta si o ora in baie, sau mai bine zis cat am eu nevoie sa fac diverse prin casa. De regula insa seara ii fac Elisei tac pac baie, 5 minute cred. Daca le fac impreuna, le las cu usa deshisa si imi fac repede repede treaba, asta daca nu bazaie piticul ca Ana e rata de felul ei.
Darling, alaptez in acelasi stil, in timpul saptamanii de seara de la 5 pana dimineata. In we toata ziua e calare pe mine, trage de bluza, noaptea imi scoate sanul din sutien daca doarme langa mine, asta in timp ce gafaie de nerebdare. Si mananca mult mai bine, ieri a ras o casoleta de mancare.
Ce nu-mi place este ca s-a obisnuit cu sotul dar are un somn dimineata imediat ce plec eu si de abia pe la pranz ia masa de dimineata si in consecinta toate mesele i se decaleaza de ajung sa-i dau eu seara 3 mese. Cu mine in we mananca la ora 10, cu el nu.
Iar eu de cand merg la servici nu mai fac deloc miscare, nici macar nu mai mananc sanatos ci orice imi pica in mana cand mi se face foame.
Am mare noroc cu alaptatul ca ma mentin la kilograme, iar la dimensiuni am mai intrat putin la apa fata de ultima versiune a tabelului, mi-am luat blugi 36 si nu-s elastici, mai au si talie inalta.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Leyre!!!
Mihai!!!
La multi ani si celor care-si serbeaza numele!
Monicus, asa e , Arianna e tare rasfatata. Eu sunt mai odihnita zilele astea, pt ca o duc la mama pe la 11.30 si o luam seara, pe la 20. Avem si noi timp pt relatia d ecuplu, pe care o cam neglijasem.
Noi cateodata stam mult la baita, alte dati dc ii e somn, doar o spal repede si gata baita. De obicei se joaca, asa ca eu stau pe un scaun langa cada si dau cu dusul pe ea ca sa nu i se faca frig. Cd ii pun si spuma e in extaz.
alra, nu te lauzi cu parfumul?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
Neatza gagici
La multi ani sarbatoritilor de azi in zi de sf :
Dimitrie si Luca
Multumesc mult fetelor : Camy, Fluturasha, Criss, BraveGirl, Darling, otilia, Amalia, Monicus, Ralucutzza , sper ca nu am omis pe nimeni.
Cami mersi si pt comentariu . La noi baita este tot asa scurta. Noi am ramas "setati" pe baie rapida de cand avea Raphael pb cu dermatita si avand pielea uscata trebuia sa ne miscam repede 5-7 minute.
Darling baga puncte-puncte...dupa fiecare cuvant ca sa nu mai bagi space
Amalia stiu ca ponoasele le tragi mai tarziu cand te lasi influentat de plansul copilului. Nu i-am mai returnat obiectul luat in ultimul timp si asta pt ca am vazut ca e degeaba ca altfel poate mai faceam numai sa nu-l mai vad urland
Ralucutzza multa bafta maine la eco . Tin pumnii si te astept cu vesti bune
Otilia intr-adevar e cam nasol pt ca sunt multe ingrediente care nu se gasesc la noi sau se gasesc mai greu. Cele care nu se gasesc la noi va trebui sa le gasesc un inlocuitor, nu de alta, dar sunt prea delicioase retetele. Am foarte multe retete exotice delicioase, dar nu am gatit niciuna din ele pt ca imi lipseau prea multe ingediente de baza. Dar aluatul asta de coca atat m-a disperat ca o sa cumpar vreo 10 cand dau de el ca stiu sa-l folosesc si la alte macaruri invatate de la soacra...si sa fac eu singura coca....mi-e lene
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
French cuisine
Amalia spune:
LA MULTI ANI!!!
pentru puiutii mici:
Emma Gabriela de Flore26
Dimitrie Gabriel de Elilov
Eliza Gabriela de Mickyyy
Diana Gabriela de Alexutza_26
Antonio Gabriel de Mav
FlaviusGabriel de nglcarmen1
Mihai de Simona_1402
si pentru mamici:
Miky_ea, Mamiseli, Miky01, Cata_miky, Gabitza1977, Mikyyy, Gabriallag
Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!
Daca am uitat sa nominalizam pe cineva, ii uram de pe acum "La multi ani"!
Multumim si noi mult pentru urari!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
monicus spune:
Ai perfecta dreptate. Este intr-o continua miscare cu greu se linisteste. In final oboseste si se linisteste pana la urma. Asa ma amuza ca se invarte ca titirezul. Uite-o aici
citat din mesajul lui Otiliav Monicus, ti-am zis, nu mai e Ana nazdravana, parca are foc la fund. Cred ca trebuie sa va mutati la casa si sa-i dai drumul in gradina, musai sa ai si castan si groapa de nisip, si nervi de otel . |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii