Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LalaD, super interesante si educative cadourile alese de tine !

Lala20, bafta astazi la proces. in caz ca esti pe "receptie"... stai linistita ca nu va judecati astazi...

Fata mea, pe limba ei a devenit o paracioasa... daca o impinge, altoieste frate-sau vine imediat si-mi da raportul.... la cresa mi-au spus doamnele ca le striga si le "spune" ce fac rau ceilalti copii... bineinteles ca ele nu inteleg mare lucru din ce explica ea dar retin numele copilului in cauza ca-i cunoaste pe toti dupa nume si le si pronunta corect.
A, si este asa de dulce ca dupa ce te loveste sau te cearta vine la tine, te mangaie si spune "cuze" adica scuze...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neatza zuzici! eus unt la a 3 cafea ca sunt zombi....amanam cresa ca s-o racit robi,de ieri seara o inceput distractia,toata noaptea s-o trezit plangand ca nu putea respira si se ineca,tusea in somn....horor/...offf sper ca ne mai primesc la cresa daca amanam...
o zi buna va doresc,merg sa consolez pe maraici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

pentru un moment am inghetat cand am vazut ca nu mai suntem nici pe pagina 2... am crezut ca am cazut pe 3...

moni, daca ti-au acceptat cererea de inscriere la cresa nu au cum sa nu te mai primeasca... trebuie doar sa anunti ca sunteti bolnaviori

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Ziua buna ,zuze buburuze
Am intrat sa urez LA MULTI ANI , clopoteilor care se numesc Matei , astazi este ziua lor. Sa cresteti mari , sanatosi si sa aveti mult noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

hello fetele

va astept la CAPITOL NOU

elle

Mergi la inceput