Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
Roli ce haios e piticul in costum
so "piticutul" cel mic pare in elementul lui la gradi ![]()
Vera ma fascineaza Iulia cu ochisorii ei. Imi place ca si ai tai se joaca frumos impreuna 
Noi in seara asta am avut concurs de rostogoliri pe covor
si castel din cuburi. Pacat ca amandoi se opresc cand ma vad cu aparatul
, abia apuc sa "fur" o poza sau doua. Le-am pus si eu pe blog ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Ellenuta spune:
mda .. eva are o eruptie virotica .. nu e varicela si nici roseola. dam cu solutie mentolata la bube, peritol si daca mai e cazul de febra .. antitermice ..
acum sa speram ca anna o sa fie bine.
lala
ai avut dreptate!
vera ce frumos se joaca puii tai impreuna! sunt atat de frumosi! 
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Ellenuta, Vera, LalaD
pt. aprecierile frumoase!
Ellenuta ce bine ca e doar atat la Eva si nu e vreo "boala cu bube". Iti doresc o noapte linistita.
Noi in seara asta am avut musafiri care au venit cu fetita de un leat cu Marc. Au intors casa cu sus in jos si s-au distrat teribil, iar noi suntem cu capul mare.
Maine ne asteapta o alta petrecere de pitici la ziua baietelului altor prieteni tot de leat cu Marc.
Deci cand se incheie week-endul putem sa zicem ca ne odihnim si noi
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Buna dimineata,
da, si duminica suntem matinali. Azi 6:20. La 5 tati a iesit din dormitor cu nasul infundat, a folosit spray-ul, a baut ceai s-a jucat mai bine de o ora la comp si a obosit. La ora cand gaza a baut deja laptele el s-a dus inapoi in pat...si eu care abia la 1 am adormit am voie sa stau de veghe....Mi-e somn, somn, somn! Cafea?
Roli,
si eu i-am admirat pe piticotii tai, Marc a avut un costum foarte frumos.Iar Andrei vrea si el la gradi??? Eu o sa vorbesc la gradi unde ar trebui sa mergem din ianuarie poate ii vizitam 1-2 ori in decembrie.
Te invidiez pentru baietii tai care dorm pana la 10....
Elle,
uite, LalaD stie ce stie... Sper sa fi avut o noapte linistita si duminica sa va fie la fel.
Godzila,
talentata Iulia, de frumoasa nu mai spun. Ne place lebada.
Stiti ca eu sunt zuza cu dilemele?! Le tineti ziua clopoteilor cu invitati copii de varsta lor (pe cat se poate) sau numai in familie?
Se mai tine o aniversare comuna a clopoteilor?
Pe noi ne viziteaza nasa lui B, bunicii si cealalta matusa poate la anu. Asa ca pe 23 vom fi cu ai mei, pe 24 cu bunicul.de si ma gandeam ca pe 22 sa-l chemam pe Felix (2) si pe nepotul meu Julius (4). Cam ce putem sa organizam acasa? Ce le pregatim copiilor de mancare, ce jocuri facem? Functioneaza un party cu copii asa mici? Gata, dilema.
Ma intorc la gaza si Mowgli. Ne uitam la Cartea Junglei 2 unde apare un piscotel pe nume Ranjan....eroul lui B caci are curaj si se lupta cu Sher-Kan si Ka....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
neata
dau si eu un rand de
.. eu iau portie dubla ..
anna iara mi-a facut figura .. s-a culcat la 3. o puneam in patut si in 10 minute maxim urla .. si uite asa am tinut-o. i-am facut chiar si lapte praf si tot nu s-a culcat .. in cele din urma a adormit cu mine in pat. asta este, ce sa fac ..
eva nu a mai facut febra in schimb petele rosii s-au facut ca o spuzeala .. desi dr spune ca e eruptie virotica, am cautat pe net poze cu pojar si parca seamana .. sunt la pamant cu psihicul ..
roli si eva e inebunita dupa copii. au venit odata niste prieteni cu cei 2 copii, fetita si baiat, nu va spun ce a iesit aici .. nebunie curata dar copiii au fost fericiti!
ceska eu as vrea s-o serbez cu copii de varsta ei dar mai e pana acolo.
o zi buna va doresc!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
emabucuresti spune:
la multi ani si din partea mea Danybv si Louiza!!
elle imi pare rau ca tot asa o tineti, dar nu cred sa ia si anna, sanatate multa si pupicei frumoasei veronica![]()
am vazut si eu pozele de la serbare cu marc si andrei, ce bucalat dulce este inca marc si bineinteles ce frumusei amandoi!
si bricolajul iuliei l am admirat, la fel cum admir si cumintenia lui vlad care se joaca la masuta cu surioara!
iar robert si moni la calarie m au dat gata!
avem si noi poze frumoase,de la botez, tb sa imi fac timp si sa selectez cateva pt a vi le arata.
tati a venit dintr o calatorie cu un aeroport de jucarie,echipat cu de toate, inclusiv turn de control, nu l am lasat sa i l dea , am zis sa mai astepte pana la mos nicolae, asa ca pe asta l am rezolvat, hihi
offtopic,urmati careva stilul alimentar montignac?
au luat aer rece in nasuc si dorm amandoi acum, yuppy!
emabucuresti spune:
elle si eu il mai iau pe sasha in pat ,in a doua parte a noptii cand tebuia sa ma ridic sa i dau suzi de nspe ori, si e mai comod astfel, asa bine doarme cu nasul in perna mea
imi vine sa il mananc
cum se descurca soacra ta cu anna? cred ca o adora, asa i?
mary tu cum te mai simti? ceva poze cu burtica ne arati? pupicei dariei piersicuta!
LaLa_20 spune:
seara buna zuze dragi...
toti clopotei bolnaviori sa se faca bine repede...noi va citi din umbra mereu,ne uitam la poze...dar nu prea scriem ca nu prea avem ce povesti si nici poze nu putem pune deocamdata
dar va rugam maine sa fiti cu un gand bun la noi...maine avem prima infatisare...
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 seara buna zuze dragi... toti clopotei bolnaviori sa se faca bine repede...noi va citi din umbra mereu,ne uitam la poze...dar nu prea scriem ca nu prea avem ce povesti si nici poze nu putem pune deocamdatadar va rugam maine sa fiti cu un gand bun la noi...maine avem prima infatisare... |
lala multa bafta maine!sa fii tare! eu ma gandesc mult la tine,sper sa scapi odata si sa iti poti vedea de viata!

laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!!
dau eu astazi cafeluta pentru toata lumea 

Intrasem bucuroasa sa va citesc ca nu am reusit de cateva zile sa mai intru pe DC si ce-mi vad ochii...
o groaza de clopotei bolnaviori 

Of Doamne greu mai este in perioada asta 
Sanatate multa tuturor !!!
Elle, aoleu prin ce ai trecut si treci in continuare...
cred ca-ti vine sa o iei pe campii
Cum mai sunt bubitele evei ? Anna este bine? I-ai mai dat lapte praf ? Poate are un prag de crestere de nu se satura cu lapticul tau...
Emma, si tu la fel... ce sa zic... nu este o incurajare dar sa stii ca si la mine , desi dimitris are 6 ani jumate , tot la fel este... nu se imbraca/ dezbraca singur copilul acesta deloc
eu ma imbrac prima si la sfarsitul "operatie" imbracat doi copii sunt deja traspirata si plina de nervi!
Nicole,
back! Ce a avut iepurasul tau ? Raceala ? Bine ca i-a trecut. cat despre dinti... offf nu stiu ce sa zic ca eu am fost o norocoasa cu ambii copii ca le-au iesit dintii in tacere ca sa zic asa
eleni are chiar si 4 masele si toti dintiosrii iesiti.
am "scotocit" in albumul tau si m-am bucurat sa-l vad pe mihaita in fotografii noi.
Ce mare si frumos este !!! Ce ochisori expresivi are
!!!
laura nazdravanul scum!!!
gratiela, wow... ce talentata este ozi !!! Super frumos desenul facut!!! ai de ce sa fii mandra cu copiii tai mamai draga !!!!
monicaa, ma bucur de calarita ta ca este bine! Ce bucurie ca vine mama ta la voi!! e cazul sa iesi din butoi...
am crezut ca nu citesc postul de la tine cand am vazut ca vei cumpara un garaj de masini pentru tona pe care o ai...
deci ii plac masinutele?
e surioara cu fii-mea... dar ea le are gratis pentru mine in acest moment de la frate-sau... si vreu doua garaje ![]()
jelimoni,
ce mare s-a facut robi al tau ! si ce scump este 
adaptare usoara la cresa! vorbesc din experienta...
eleni a mea urla in continuare in fiecare dimineata 
Eliza, offf prin ce a trecut si micuta emma si mai ales mama ei nedormita
A fost tare haios sotul tau ...
Hai ca acum vin intariri, forte proaspete... sa vezi rasfat ce o sa fie pe capul emmei...
Scumpa de ea!!!
cu mult drag!!!
Laurici, 
lac de unghii ???!!! nu mai poti frate sa ai incredere in ele ca nu pot face aia, ca nu ajung nu stiu unde... Copiii astia sunt geniali pentru varsta lor
I-au trecut mucisorii?
fetele frumoase!!
Nati,
bine ca nu mai sunt bolnavioare scumpele tale!! Aseara am facut niste briose dar abia astept sambata viitoare sa fac reteta de cheese cake !!!! Sunt sigura ca-mi va placea ca mor dupa genul asta de crema... Mie nu prea imi plac cremele de ciocolata sau cacao ...le ador pe cele cu branza sau laamie!
roli, imi imagina scena cu andrei si marc la gradi...
mandru si protector este si dimitrakis cu sora-sa... si nu lasa pe nimeni sa o atinga
ce frumosi sunt amandoi
!!
Vera, 

wow ce minunatii a facut fata ta... ce frumos se jucau copiii tai cu puzzel-urile alea, nu mai spun de cat de frumosi sunt amandoi!!iti spun sincer ca ma fascineaza copiii tai 
si nu in ultimul rand...

louiza, dany 

la multi ani si multa sanatate si fericire alaturi de puii vostrii scumpi!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
toamna2009