Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

buna seara,
n-am mai reusit sa intru sa tin pasul cu voi,amcitit ultimele doua pagini si am inteles ca sunt multi clopotei bolnavi,le doresc sa se faca bine cat mai repede.elle sper sa treaca perioasa asta grea si sa te poti relaxa si tu putine,imi pare rau ca esti la pamant cu psihicul...
despre noi...Robi incepe cresa de saptamana viitoare,eu am inceput sa lucrez iar mama mea nu-i face fata..asa ca n=am alta solutie...sper sa vad rezultate bune(la mancare,si olita :))
trage de mine,revin
am pus ceva poze sa vedeti ce-a facut puiu meu :))
aici de la calarie http://community.webshots.com/album/575508136XcTcHY

si aici de la halloween http://community.webshots.com/album/575508136XcTcHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI DANYBV!

Sa ai parte de toate bucuriile acestei lumi, alaturi de familia ta minunata!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LOUIZA

La multi ani cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

scuze pt intarzierea de 1 zi ..

DANY

La multi ani! Sa fii sanatoasa si bucuroasa de cele doua minuni ale tale si multa fericire alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Dany!!!

Moni f frumoase pozele, cum a stat piticul pe cal...bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle, nepotelul meu a avut boala mana-gura-picior si bubitele erau si in gat. Cateva zile cu greu a mancat ceva. Eu zic ca e tarziu sa o mai izolezi pe Eva, plus ca daca nu se simte bine are nevoie sa fie cu tine. Boala e contagioasa si in perioada de incubatie nu numai cand apar bubitele.Eu sper sa nu fi luat si Anna, lapticul de la tine sa o fi ajutat. E greu tare cu doi puiuti mici, te cred ca iti vine sa-ti iei campii, dar o sa treaca si asta. Nepotelul meu a luat din parc pur si simplu, nu a fost nicaieri in colectivitate. curaj si rabdare mamico!
Monica ma bucur ca Clara a trecut cu bine peste operatie. Sper sa nu mai fie nici o raceala de acum(sau oricum sa fie mici).
Cati ma bucur ca ai mai scris.
Laura mortala Eleni cu papusa!
Ereena ce baietel frumusel ai tu acolo . Tocmai am intrat pe blog si am vazut ca ai tuns zulufii..hmm, frumusel si fara plus ca or sa creasca repede inapoi.
Gratiela ai o minune de fata: frumoasa, desteapta, ambitioasa, cu talente multiple...sigur si Dudu o sa ii calce pe urme.
Moni foarte frumoase pozele.
Aweya, cam asa sunt toti clopteii, nazbatiosi, uneori mancaciosi, alteori in greva, dar sunt ai nostrii si ii iubim cum nu se poate mai mult .

Despre noi: nu am mai intrat de o saptamana cu un motiv fosrte intemeiat, Emma a facut ruseola infantum . Ne-a bagat in sperieti cu febra primele zile ca sub 38.5 nu am reusit sa i-o scad orice am facut apoi cand i-au aparut bubitele am rasuflat usurata. 2 zile a baut doar 100ml de lapte si apa, multa apa(cel putin cu asta am fost norocosi). 2 zile si 2 nopti m-a tocat ca pe taitei, marunt marunt de-mi venea sa fug..si sa tot fug, mi-am adus aminte de vremurile cand era bebelus si ma prindea ora 4 dupa-amiaza nemancata, nespalata. Dar gata a trecut, e iarasi copilul vesel si plin de energie dinainte. De duminica or sa fie si parintii mei la noi pana in aprilie(sotul cica, nu putea si Emma sa mai astepte o saptamana cu boala? dar parca poti sa alegi). Va pup si va doresc un we frumos!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

DanyBV, La multi ani fericiti, plini de bucurii, de intelegere! Iti doresc sa fii o mamica implinita, o sotie pretuita...

Louiza si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!!!

Va multumesc atat in numele Ozanei cat si al lebadushului meu.
si ca sa pun si una rece: azi Dudu s-a ars la fierul de calcat...a aprins becul intrerupatorului, fierul s-a incins si a lipit mana...are acum o ditai gogoasa....trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Eliza[/b, am trecut si noi prin asta. Trei zile de febra pana la 40C, apoi scade febra si apar bubitele: roseola. Nu i-am dat nimic decat antitermice si nu a avut nici o urmare.

Dar te sperie febra mare (cica la roseola se fac convulsii) si starea de moleseala.

Aviz fetelor cu copii cu febra fara alte simptome de raceala: poate fi roseola, numita si a 6-a boala, contagioasa, data de un virus din familia herpesului. Bubitele sunt ff mici, localizate mai ales pe burtica si pe gat, fata.

[b]Gratiela
, bine ca nu a fost mai rau cu fierul Al meu s-a curentat(aspiratorul mergea si s-a dus si a pus degetele pe acolo, nu stiu exact cum a facut ca l-am prins cand urla deja)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata

DanyLa multi ani fericiti si lipsiti de griji!

Vai, Gratiela, Raly m-a strans in spate cand am citit ce au patit clopoteii vostri! Doamne fereste de mai rau!
Off, Gratiela, e mare buba? Cu ce il dai, l-ai dus la dr? Albusul de ou pus imediat cica ar fi bun...Pupam palmuta sa se faca bine repede si sa nu ramana semn.
Eliza, bine ca a terminat Emma cu boala si e iar vesela! Ce frumos ca-i vei avea asa de mult pe parinti cu tine!
LauraD am murit de ras la faza cu unsul papusilor cu crema si le lua si temperatura Multi pupici pt fata isteata!
Thea mea m-a facut sa am o criza de nervi cand am gasit-o unsa pe pulpa, pe palme, pe fatza, pe frunte, nas si par cu lacul meu incolor...cu muuult lac incolor, de fapt cu toata sticluta. M-am crizat ptc, de fapt, m-am panicat ca tre' s-o dau cu acetona pe asa multa piele si nu stiam ce efect poate avea si am certat-o in timp ce o stergeam, vai vai! Apoi am bagat-o la dus, ca sa nu ramana acetona pe ea. Cu sticluta mai umblase si nu o deschidea, dar a crescut fata mea si eu nu mi-am dat seama ca stie smecherii noi Acum imi vine sa rad, dar atunci imi venea sa o bat!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata si o de la mine.

La multi ani! fericiti, cu sanatate si bucurii Dany si Luiza

Elle - imi pare rau ca n-am fost pe faza cu raspunsurile, am vazut ca ti-a raspuns Eliza. La mine a luat si Stefania, dar a facut o forma mult mai usoara, plus ca ea manca fiind la san...ale mele n-au varsat ca nu prea varsa in generel cand le doare gatul.Sper totusi ca Ana ta sa scape Sunteti mai bine?

Ceska - asa se lasa cheese cake-ul ala...nu stiu de ce, dar totusi mie mi se pare delicios. Voua v-a placut?

Laura I - si Stef mi-a servit pozna cu lacul intr-o zi...noroc ca si l-a pus pe haine...intr-o alta zi si-a pus crema de calcaie inclusiv in cap...nu mai vb de fata, maini,picioare...

Fetele mele sunt mai bine, mai tusesc usor, dar nu se compara...incep sa ma relaxez.

Va pup si WE placut.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o

va rog iara sa ma ajutati pana vine dr dupa-amiaza ca e plecata la tara ..

evei i-au aparut pete rosii neregulate ca marime pe burtica, la fofo si pe spate .. nu au niciun fel de lichid .. sunt numai rosii si atat .. cele de pe labele picioarelor si manute incep sa se faca deja mai mici .. febra nu mi-a mai facut. ar putea fi varicela??? va rog frumos!

EDIT: aici bubitele

PS: pe anna am trezit-o ieri la 17.30, am tinut-ol treaza si .. la 22.30 s-a culcat. a dormit pana la 2, papa si apoi iara somn pana la 6, iara papa si s-a trezit la 9 si ceva .. Doamne ajuta!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput