Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
bratafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piggy La Multi Ani Sfintisorilor M&G !!! Alysh sanatate multa lui Vlad ...e nasol in perioada asta ca nici nu stii cum sa ii imbraci, unde sa iesi cu ei si unde nu ...offf Bratafel sanatate fetitei...si la Ilinca atunci cand a avut enterocolita a tinut o saptamana pana a fost rapus virusul...dar noi am ajuns la medlife cu ea ca se tot deshidrata Laura sa stapanesti sanatoasa hainutzele noi Ylari ai o fetitza frumusica foc, ii sta f bine in roz Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
cum ti-ai dat seama ca e deshidratata fetita? nici Bianca nu prea bea lichide. ce regim i-ai dat atunci?
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png
YLARI spune:
Bratafel, mie mi-a explicat doctorita de la Medicover ca apuci pielicica de pe burtica si o rasucesti si daca revine greu inseamna ca e deshidratata. Sper ca am explicat ok.
Va multumesc fetelor ptr aprecieri.
Gabitzam ce baieti frumosi ai tu acolo... Ai covoras in cada? Eu pe Eva o tin in inel in cada, dar as vrea sa cumpar covoras si nu stiu de unde se cumpara...
Piggy imi pare rau ca nu trimit aia si in Romania, noi l-am primit de la varul sotului.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
Ylari, da, am covoras cu ventuze in cada. Raducu nu mai incape de mult in scaunelul de baie, l-am si dat deja. Eu am luat covorasul de la Mothercare, de pe net, dar am vazut si la Carrefour, la raionul cu articole bebelusi, acolo unde sunt si cadite, olite si altele de genul asta. Uite ca nu mai stiu sigur daca am vazut la Ikea sau nu, nu-mi amintesc sigur. S-ar putea sa fie si prin alte locuri, gen Bucur Obor, sau unde mai sunt obiecte de uz casnic.
Alaturi de SEBI
jozsaerika spune:
intru si eu rapid sa urez LA MULTI ANI !!! tuturor ce isi serbeaza ziua de nume azi si special pt gabitza
daca tot am scris sa va intreb : vreau si io sa cumpar faimosii pinguini (ii aduce ingerasul de Craciun ) si de unde e mai ieftin sa ii iau? si ma gandesc ca au avut succes la toti M&M??
gabitza sunt foarte frumosi baietii tai
va pup
Erika
gabitzam spune:
Erika, eu cred ca i-am vazut cel mai ieftin undeva pe un site de vanzari on-line. Si multumesc de urare :)
Edit: uite aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-de-baie-25/Tomy-94/6728/Aqua-Fun-Rampa-cu-pinguini-pe-schiuri.html
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Bratafel, uita-te la membranele mucoase (ochi, nas, gurita) si vezi daca sunt la fel de umede ca de obicei; daca nu, e posibil semn de deshidratare. Daca e, incearca cu multe lichide, supe, compoturi, sucuri, orice bea. La noi este o solutie speciala impotriva deshidratarii, o solutie electrolita, nu stiu daca in Ro gasesti. Intreaba la farmacii ce au.
Georgiana, ma gandeam ca intri si tu la categoria Mihail & Gavril. Daca nu, iaca te pupic si asa, fara motiv!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Ylari, Eva e absolut adorabila! Ce mult a crescuuuut! Ce frumoasa e...
_
Victoria_mami spune:
Gabitza, am vazut poze cu baietii, cu tunosarea lui Andrei , si pozele de la baita; cred ca avem gresie la fel,(edit: nu gresie, faiantza :) ) doar ca a mea e pusa invers, pe inaltime... a ta e pe latime... intelegi tu cum zic :)
_
Adriana_78 spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI, Gabrielelor (Gabitzam, Chinabulina) si Mihaelelor (Micaela, Mihaser)
Scuze, daca am omis pe cineva
Laura, f. dragute hainutele. Sa le purtati sanatosi (tu si bebe din burtica)
E frumos in Floreasca, da parca mai frumos e in Primaverii.
Apart. actual e bun ca e asa de mare si ca e situat asa aproape pe parc, insa s-a degradat cu timpul, propr. nu vor sa investeasca, totul cam scartaie si ma enerveaza.
Celalat e nou nout, insa are alte chestii.
Asta e! NU le putem avea pe toate.
Simonix, succes cu mutatul!
Si noi tot de la IKEA luam mobila si sotul meu a assamblat singur bucataria si la dorm. l-am mai ajutat eu. Insa a zis ca a doua oara nu mai incepe asa o munca.
Ylari e tare dragut "calutul" -albinuta. Si noi avem, Annika mereu il calareste, chiar si Lara se suie inca pe el.
40-50 Ron Marimer!! wow!!
Gabi, si la noi tot impreuna fac baie fetele. Se cam stropesc insa, se distreaza cu nervii mei, ca la sf. e piscina pe podeaua din baie.
Erika, noi am luat Pinguinii de la Farmacie Help Net cu 76 RON
noapte buna!
Adriana
mihaser spune:
Salut!
La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi!
Fetele ptr jucarioare amazon din uk livreaza in Ro si sunt preturi ok.
Va pup!