Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
MsBB spune:
Buna ziua fetelor!
Am ajuns si noi acasa si cand colo ce vad? Uf! Dani,
, te cred ca esti suparata rau dar asculta-le pe fete, uite din experienta lor cum pana la urma s-a sf totul cu bine si copilashii sunt bine. Te astept cu vesti bune de la amnio
!
Vad ca si Bianca a
. Sper sa nu o luati de la capat Bratafel. Multa sanatate!
Deasemena si lui Vlad si Marei!
Felicitari Deliutzei pt pashi ei
. Putini dar siguri! Tot asa iubita! La cati mai multi
, singura, fara degetel ca se poate!
Adriana mutare usoara, sper sa va gasiti mobila pe care v-o doriti si proprietarul cu cele mai putine cusururi! 
Simonix -
uite asa, ca nu te-am mai
de mult si pt ca-mi esti draga, cum incurajezi si ajuti tu mereu! Esti o scumpa!
AlexSara - si tie un
X 3
. Cum mai este Daria? Mai sunt problemutze?
Elenuca - draga mea,
, bine ati revenit de la bunici! Sa va fie de bine vizita la bunici!Acum stim de ce retraiesti clipele de la bunici hihih -
si eu papam cand eram mica paine cu unt si zahar mmmm
Yam!Te inteleg perfect, cateodata asa-mi vine si mie dorul de cele simple si de mult uitate.
Uite ca pana la urma vecina a apucat sa citeasca singurica urarile de la voi
! Esti o scumpa si o dulce!
Lori -
cam slabutz pe aici in ultimul timp. Mereu pe fuga? 
Lily -
sa-i stapaneasca sanatoasa( canini)! Poate si de aici lipsa poftei de mancare?
Alysh -
, puiule, sa scapi de uratele alea de dureri de CM ca n-au ce cauta la tine. Las' ca presimt io ca acusi fug de la tine la mine
. Urasc CM-ul cu toata forta fiintei mele 
DanaH - spor la munca cu tezele alea! Uf ma infior numa la gandul cat trebuie sa ai de munca 

Doloress - cred ca creste inima in tine cand il vezi, ditai flacaul, frumos, istet! Asa sa-l vezi cum creste si-floreste si pe voi va fericeste
! Am dat-o si-n rame 
Cred ca deja la ora asta Georgiana a iesit din operatie. Pana la urma a intrat pe la ora 11 dar cred ca acum a iesit. O sa incercam sa luam legatura mai incolo cu sotul ei sa vedem cum se simte. Nu cred ca ne vor lasa sa o vizitam astazi, presupun ca va fi la TI dar maine sper sa o vedem!
Hai ca dau send ca scriu de o ora si sunt iar pe fuga. Ma duc acusi la med sa-mi iau rez de la pap si apoi fac piata ca diseara vreau sa fac ceva bunnnnn - bunnnnnnn
. Abia astept!
Va
pe toate si va tin la curent cu ce aflu in legatura cu starea Georgianei. Imi pare rau ca nu a stiut de mai devreme ca mai sunt fete care au trecut prin acelasi lucru. Parca iti este nitzel mai usor cand stii la ce sa te astepti, cum va fi recuperarea si cum vor decurge lucrurile. Oricum comparatia cu vagoanele
a fost tare!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Reallaura spune:
Buna scumpele
Nu am mai reusit sa intru de 3 zile ca nu ma lasa Mirci - vrea numai Boowa si Kwala.
- Alysh
Vreau sa urez si eu sanatate copilasilor bolnaviori: Vlady de Alysh, Mara de Cleo, Robertzcik de Simonix, Julia de Lilly SAnatae multa si cat mai repede.
Dana H ma bucur ca Teodora e mai bine
Mi_bebelina ma bucur ca ati amanat doctorul pe motiv de plecat singurica. Hai ca pana la urma isi va da drumul! 
Alyhuca sa nu-ti faci procese de constiinta, pe vlady l-ai mai lasat cu verisorul cand era bolnav si nu a luat. Nu stii niciodata ce se intampla, si din parc poate lua raceli.
multi
Danicris iti dau bataie! Pai ce, tu pui botul la kkturile alea de DT si TT?? Doctorul meu mi-a spus clar ca nu-l sperie asa ceva. Am o prietena care s-a stresat toata sarcina, i-a spus ca nu are piramida nazala blah blah ca e clar SD si fetitza nu are nimic. Astea sunt niste statistici. EU nici nu vreau sa fac TT, doar daca insista soacramea si vine si-mi ia sange o las, altfel, eu la dr nu ma duc.
si stai linistita.
Ylari ehe, de cate ori ma cert eu cu Bogdan din cauza de vederi diferite asupra casei, eu as face si acum credit, el insa nu vrea sa faca nici un plan, si uite asa ne certam. Pe el nu prea-l intereseaza ce se intampla in casa, vine si sta cu castile in urechi, daca ii cer sa ma ajute cu ceva zice ca nu-l las deloc in pace ca-i stric ziua si uite asa ne amarim. Ia sa nu ne mai amarim noi!! ca asta e...fiecare e in felul lui. 
Adriana succes cu propietarul. De ce sa modifice contractul/? Mda, e cam ciudat, depinde de ce clauze anume. Succes oricum!
Mihaser ce frumos ca aveti intalnirea de 10 ani...asa aador intalnirile de genul asta...acum o astept pe aia de la finalul facultatii, mai sunt 2 ani, dar eu deja fac planuri ![]()
Msbb merci ca ne tii la curent cu Chinabulina multa sanatate si ei si recuperare rapida!
va pup, ma duc sa caut excursii la Atena ca Bogdan vrea neaparat sa mergem in septembrie, sa vada el concertul U@. Asta e, bb mic va avea 4 luni, sper sa ne descurcam.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
15+
Doloress spune:
UN gand bun azi pentru Chinabulina si Danicris
sa treaca totul cu bine !
Simonix of, ma mai linisteste sa aud ca si alti medici gandesc la fel! Si eu zic ca PAtrick are un sistem imunitar super-strong, daca toti la gradi au fost bolnavi (si inca mai sunt!) si al meu n-are nimic. Numai cativa mucisori, numai noaptea. Ieri a facut putina febra, insa cred ca a fost de la vaccin.
Multa sanatate tutror bolnaviorilor! 
"Your children know more about you then you know about yourself"
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH ... in continaure sunt in mare cumpana cu vaccinarea lui alex. de unde ma hotarasem sa nu il vaccinez, acum am aflat ca sunt cazuri de gripa noua la el in scoala, nu in clasa, dar in aceeasi cladire, la alta clasa. deci se apropie. plus ca de ieri s-a hotarat ca se pot vaccina copii intre 6 luni si 5 ani. deci acuma ar trebui sa primesc invitatie si pt teodora. dar decamdata eu nu stiu ce sa fac cu alex. imi e teama de astmul acela al lui. pe deasupra, ca si cand nu mi-ar ajunge stresul cu copiii, mai vine si tata aici, care are probleme cu plamanii si inima. ma mai streseaza si asta, ca si el este la risc ridicat. si nici nu incepe vaccinarea in romania pana vin ei aici. iar aici nu cred ca pot sa cumpar vaccinul sa i-l fac. asa ca... sunt intr-o mare forma. cred ca de aia ma si doare capul asa, de la cate ganduri am in el. si ma enerveaza ca si sotzul asta al meu e plecat si nu pot sa dezbat ideile cu el. ca daca vorbesc cu mama.... ea e asa de speriata ca ar prefera sa nici nu mai vina sa ma vada cand imi sustzin teza. ufff.... Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
Dana, evident ca nu stiu cum e la voi, dar aici daca locuiesti cu o persoana din grupul de risc ridicat, iti face vaccinul; de ex., noi am dus-o pe Victoria sa-i facem vaccinul si ni l-au facut si noua, ptr. ca stam cu ea in casa; Poate poti sa explici ca tatal tau va locui la voi si (nu stiu!) sa i-l faca si lui, desi aici sigur nu i-ar face, ptr. ca nu are card de sanatate de Ontario. Intereseaza-te cum e la voi. Nu aveti un hot-line unde poti suna sa intrebi?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Gabitza ce tare esti...dar asa e cu meandrele alea...si eu ii mai tai figurile din cap sotului ca doar sunt economista! Pe criza nu mergi in locuri exotice cum viseaza...i-am zis ca i-ar ajunge bugetul decat daca merge singur...eu nu ma duc...prefer sa investesc in altceva! Va pup pe toate! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Nah, eu sunt invers! Acu' 2 zile ii spuneam sotului ca daca tot vrea si vrea croaziera (m-a innebunit cu croaziera lui!!!
), atunci sa mergem in Ultimate 14 nights Panama Canal! Pleaca din Los Angeles si se intoarce in Santo Domingo, Dominican Republic, dupa care sa stam o satpamana in Rep. Dominicana Dani, nu am apucat sa citesc inca sa vad, dar sper ca totul e bine.

Adriana felicitari ptr. apartament nou! Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo.

Georgiana refacere rapida si bine ca ai scapat de bila mofturoasa. Eu stiu cum e ca mami avea crize de bila tot timpul, ce rau ii era, saraca.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Salutare din nou
Dana - si aici am un coleg care are un partener (sa ii zic barbat sau nevasta ... e incert
) cu o boala imunitara. Si a fost printre primii vaccinati (la dorinta lor, evident). Al inteles ca este important pentru cazuri din astea. Eu insa am inteles ca degeaba ma duc la doctor sa cer vaccin pentru mine acum - nu intru in grupa de risc. Si, dupacum am inteles, nici Robert, desi e copil
peste 6 luni. Am inteles ca cei cu copii pana in 6 luni isi pot face vaccinul.
Vorbesc aici de vaccin impotriva gripe de purcei. Vaccinul de gripa normala il poate face oricine oricand. Insa la fel, nu am fost sfatuita, doctorul mi-a zis ca nu-i nici o problema, e alegerea mea si atat.
MSBB - si mie imi place de tine ![]()

Ca ma veselesti !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
pt ca de dim. ma chinui, va zic acum.
Azi in calendarul ortodox e sf Victor. Deci, la multi ani la toate Victoriile, Victor-i, Victorite, sanatate si de toate.
Plec acasaaa!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Danicris spune:
Buna seara, fete dragi.
Va multumesc frumos tuturor pentru incurajari. Azi am facut amnio, rezultatul la testul fish vine in 5-7 zile, iar la cariotip in 3 saptamani. Sunt foarte pesimista, nu stiu, mi-am pierdut speranta, asta e, astept rezultatul sa vad ce fac mai departe.
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti : vreau sa fiu pregatita pentru orice de aceea am nevoie de o recomandare pentru un medic in Bucuresti la care sa merg. Din pacate doctorita care-mi urmareste sarcina nu lucreaza intr-un spital, are doar cabinet privat, iar in Buzau nu am unde sa merg, am experiente neplacute aici. Va multumesc frumos.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
18+
bratafel spune:
Buna fetelor.
Cleo si eu sunt Victoria. Merci pt urare!
Bianca este bine. incet incet trecem la hrana de dinainte.
http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

noastra!