Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 23
popbianca spune:
bunaaaa ziuaaaaa !!!
am trecut cu bine peste zilele astea incarcate....a primit Ana mea o multime de cadouri(o bucatarie minitefal imensa, papusi vreo 3, un set de bucatarie cu mixer , blender si cafetiera, de care e incantata, toata lumea bea cafea, papusile stau cu randul la olita...ce mai, nebunie-dar vrea sa ne jucam cu ea- singura nu face face fata, plus ca bucataria nici nu am desfacut-o inca , nu stiu unde sa o asez.....asa ca a ramas hotarat..de Craciun ..mere , nuci, cioco...![]()
[b]MULTUMIM FRUMOS PT. URARI TUTUROR CELOR CARE S-AU GANDIT LA NOI !!!

poze o sa pun candva saptamana aceasta ca abia maine se instaleaza placa de wirless pe calculatorul fix, unde am instalat picassa...![]()
![]()
acum urez si eu LA MULTI ANI DIN SUFLET !!!
JOSHUA,ANDREI, EVA, ILANA, ADELINA, SI SOPHIA!!![/b]...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
geo_ionita spune:
Buna!!!
Stiti cumva cand sunt pe Minimax desenele cu Fifi? Ca nu reusesc sa intru deloc pe Minimaxtv.ro, ca sa vad programul lor tv. Tot imi pomeneste Bianca mea de "Pipi" (Adica Fifi)
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Buna!!! Stiti cumva cand sunt pe Minimax desenele cu Fifi? Ca nu reusesc sa intru deloc pe Minimaxtv.ro, ca sa vad programul lor tv. Tot imi pomeneste Bianca mea de "Pipi" (Adica Fifi) Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA |
erau marti la 16.50, dar noi nu am avut minimax la bunici si nu stiu daca s-a schimbat ceva..parca mai erau si in weekend...
Vasari spune:
Sophie draga, la multi ani !! Sa fii la fel de iubitoare si iubita ca pana acum ! Maria are un mesaj tare lung pentru tine si rememoreaza cu mare drag clipele petrecute impreuna.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mihuta spune:
Multumim, eu sunt inca treaza de la atata Cola (bad me) care m-a tinut in picioare toata ziua ! Am avut petrecere cu 9 copii si 9 adulti (plus noi doi 11). Sophia a spus ca s-a distrat, a asteptat cu nerabdare evenimentul (cand s-a trezit din somnul de dupa-masa a intrebat "Unde e petrecerea ? Unde e lamultianul?"), Raul zice ca a fost un haos total, eu zic ca au fost un fel de bacanale ale jucariilor, trebuie sa facem loc in casa pentru vreo 4 papusi, o orga, ponei, printese, testoase, tricicleta...
Voi cum stati cu "teribilii doi ani"? La noi se manifesta din plin, zilele sunt presarate cu "nu vleau, nu place, lasa in pace Totia", nu mai spun ca ma amuz ca acum vreo 6 luni ne faceam griji ca vom creste un copil prea pacifist si generos in lumea asta rea ! Se pare ca ne-am luat de-o grija...
pussi spune:
buna dimineata!!
mihuta la noi e NU, NU la Ana! si un NU hotarat la Eni care se face ca nu ma aude si continua sa fac prostia inceputa...totul la dublu...certurile intre ele sunt la frecventa 1/zi ... noroc ca au activitati si placeri diferite.
vasari sa-mi dai si mie te rog reteta de briose din cereale integrale!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
slimatei spune:
neatza!o
?
anco...nustiu daca m-am facut inteleasa ..ieri eram mai melancolica
...desigur, ca si fii'mea are deja doza ei de independenta...
cu intarziere
as vrea sa-mi primiti si urarile mele de bine,bulgarasilor:
Ana-Sofia
Sophia Ioana
La multi ani fericiti si numai bucurii!
La multi ani fericiti!si bulgarasilor nascuti azi:
Bogdan Alexandru(bibirox)
Miruna Ioana(geany_bc )
David(silvias)
o zi buna tuturor !
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun