Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 22
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman [. Vreau si eu fisierele alea de facut baieti da? |
Vorba lui Ank, baietii se fac
iar fetele
ce fisiere mai vrei Intalneala e la sf lunii, sa vina si Kitta de la unguroaice, dar va anunt din timp, sa prinda si Pussi avionu'!
Shery
+4 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Anco pai la mine cu programare a iesit fata ,acum incerc si eu pe unde apuc poate iese baiat...buna reteta![]()
Stef si eu o tin brate dar asta deja imi spune "veau jos ca sunt fata male,meg a gadinita"![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Vorba lui Ank, baietii se fac iar fetele ce fisiere mai vrei Intalneala e la sf lunii, sa vina si Kitta de la unguroaice, dar va anunt din timp, sa prinda si Pussi avionu'! Shery +4 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
in Bucuresti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
bai nenen astia sunt de-a dreptul nesimtiti... Inca nu au bagat nici acum indemnizatia
verififc cardul...cu my banking de ma sparg...si mai vor voturi si interes pentru rahaturile lor de campanii electorale
... doamnneeee nu ma scap odata de Tara asta 
??!!!
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ancadragoman spune:
Pai mai vrei si bani?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai mai vrei si bani? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
nuuuu ...o sa ii sterg la fund cu afisele lor electorale
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
pussi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 bai nenen astia sunt de-a dreptul nesimtiti... Inca nu au bagat nici acum indemnizatia verififc cardul...cu my banking de ma sparg...si mai vor voturi si interes pentru rahaturile lor de campanii electorale ... doamnneeee nu ma scap odata de Tara asta ![]() ??!!!Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
eu mai primesc ceva? adica pe oct. ar fi normal.....
pe nov. imi mai dau sau nu?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
iti mai da pe 19 zile![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
eu mai primesc ceva? adica pe oct. ar fi normal..... pe nov. imi mai dau sau nu? PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
nu stiu nici eu... ca raul a facut in 17 2 ani dar eu intru mai departe pe banii ceciliei.. si habar nu am cum vor face
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
ellis spune:
buna ziua.
LA MULTI ANI, SOPHIA! SA FII SANATOASA, IUBITA!
mai, noi cu copiii nascuti in nov, acum trebuie sa luam normal, iar luna viitoare partial...
ANK - cand luam banii pe card intrau pe 20 si dupa...
ce emotii ma iau cand ma gandesc ca face fata mea ani;
astazi nu prea ar fi vrut sa ramana la gradi...dar nu a plans, iar acolo a fost bine, in sa nu a mancat decat ciorbita la pranz, felul doi era cu mamaligutza si nu i-a placut...insa acum , de cand am venit, a baut un laptic cu vanilie, un biscuit, doua felii de muschiulet(primele din viata ei), si o felie de cascaval+ o jum de felie de paine...si nu pare ca s-ar opri..poate recuperaza pitica...
maine merg in delegatie la tg jiu...dar cu...sotu', A sta cu sora-mea, adica o duce/ia de la gradi...