Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 17
popbianca spune:
buna searaa!
Ana mea de vreo saptamana imi trage scandal la culcare....
de la 22,40 incerc sa o linistesc...acum e liniste....sper sa fi adormit puiutul meu!
am fost si la tm pt analize...voi primi rezultatele luni....am prins si deschiderea la intersport asa ca i-am luat Anei un "costum de ski"...
ca deh ,ne pregatim de concediuuuu....
am comandat torturile pt. Ana ....1 pt. sambata cu prietenii(la un restaurant-o cina )...o palariuta! 1 pt. duminica, cu familia(acasa) si 1 pt. colectivul de la birou(luni)...care nu stiu cum vor fi!le-a comandat bunicul !speram la ce e mai bine!
ancadragoman... nu am ce echo sa citesc...am cd cu sedinta dar e fara voce...deci?!nimic...era ceva intre ombilic si inima,mi-a si zis cum se cheama dar nu am retinut, care are un huruit specific(ca si sunetele fetale...cam asa ceva)si nu a auzit zgomotul ala....
sherita...FELICITARI! DD AJUTA SA FIE BINE...nu bine...EXTRAORDINAR!
RGE....
ce copil....sa se duca la culcare singur!oare eu cand o sa vad asa ceva?
acum nu-mi ramane decat sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor :
RARES(laura 1713)
BRIANNA (marad).....apoi IULIA(g24hit)
si PATRICIA (karina1976)....si sa ma duc in pat
...ca de azi dimineata de la 6,30 mi-o fi de-ajuns....macar sunt de dupa-masa maine la servici!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
slimatei spune:
neata
La multi ani tuturor bulgarasilor!sa cresteti mari si frumosi!
Felicitari din toata inima shery !
Roxana ce ma bucur sa te vad...
Doamne ce frumusei sunteti
..v-am vazut pozele..ma bucur ca le-ai pus... va doresc numai bine si succesc in toate ce va propuneti!
o zi buna tuturor si multa sanatate!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
popbianca spune:
buna dimineataaa!
m-am trezit pe la 06,30 sa-i dau lapticul Anei...dupa care m-am tot foit in pat-ba sa mai dorm- si mi-am dat seama ca mi-e fooameee....asa ca mi-am pregatit 2 ochiuri cu carnat fript...
....am baut o cana de ceai de menta acrit putin cu lamaie ....acum sunt linistita....mi-am bagat si haine la spalat...
acum pierd vremea pe net....sunt tot in cautare de cadouri....am gasit ceva globuri din alea de "cristal"cu "zapada" ce trebuiesc scuturate...care se pot personaliza...dar sunt de 8cm/8cm..costa 29 lei...mie mi s-au parut interesante...dar val e cam mica...deci tot ar trebui sa mai gasesc ceva pe langa....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
popbianca spune:
asa...deci nici una din voi nu stiti ce "huruit" cauta medicul meu ?...am sa-l intreb luni ....ca tare ma pune pe jar...(desi cred ca nu e nimic grav)...dar totusi as vrea sa ma lamuresc...sau oare e destul daca stie numai el?
12+
ancadragoman spune:
Neata
LA MULTI ANI IULIA!!!
LA MULTI ANI PATRICIA!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata LA MULTI ANI IULIA!!! LA MULTI ANI PATRICIA!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
La multi ani si de la noi, cu multa sanatate si noroc!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi dau si eu o veste buna, fara permisiunea titularului Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!! BHCG 136, Z12!!!!!!!!!!!!! Multumesc de majorete! Extraveralu l-am aruncat, am luat un no-spa ca-s agitata ca un pepsi! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) felicitari, sarcina usoara si BB sanatos!!! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
FELICITARI SHERRY!!! SA FIE CU NOROC SI SA AI O SARCINA MINUNATA SI UN BB SANATOS!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
Pussi, si pe mine m/ai pus in dificultate, am citit de 2 ori mesajul s ainteleg bine.
mi-e dor de mesajele frumoase ale lui Sheri.Felicitari!
Paula
5+ si Stefan (30 oct. 2007)
adelamaria spune:
Buna!
Remember us?
Nu mai intru foarte des, sunt mereu in criza de timp...acum mai caut si cadouri pe net...activitati specifice!
Dar vreau sa stiti ca ma gandesc la voi, la piticii vostri care se serbeaza si le doresc din toata inima tot ce imi doresc si pentru Ilana!
Shery, mesajul despre tine m-a convins de fapt sa intru pe fuga
FELICITARi din suflet! Sa ne mai tii la curent!
Stefania, am vazut pozele cu Stefania mica - e absolut superba!
Anca, pozele tale inca nu le-am vazut, dar promit c-o fac![]()
Ellis, multa putere si incredere! Aveti grija de voi si de Alessia!
Bianca, sorry, eu chiar nu stiu ce anume cauta dr. tau la eco...Dar iti tin pumnii si sunt covinsa ca totul e bine! O sa vezi!
ellis spune:
ola
sunt si eu prin zona; va pup; pup Ursuletul cuminte;
toata lumea cauta pe net cadouri??????? numai eu nu...eu caut dosarele mele de la tg jiu...of of ...
va las ca am treaba; pup.

ELENA &