Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Am trimiso inainte ca daca esti o persoana periculoasa sa nu mai dau pe la tine la vara.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
slimatei spune:
lavi
eu mi-am propus de anul viitor, sa o dau pe stefi la innot..daca as avea posibilitatea as da o si undeva la dans.. pe mine m-au dat ai mei parinti de la trei ani la balet...
eu zic ca ajuta activitatile astea extra ..nu prea multe, dar..sunt eficace asupra caracterului si comportamentului..parerea mea!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
anco deci asta era..da' de unde atata periculozitate![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ancadragoman spune:
nu se stie niciodata![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
dau si eu o veste buna, fara permisiunea titularului![]()
Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!! BHCG 136, Z12!!!!!!!!!!!!!
Multumesc de majorete! Extraveralu l-am aruncat, am luat un no-spa ca-s agitata ca un pepsi!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
felicitari, sarcina usoara si BB sanatos!!!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi asta vroiam si eu sa le anunt pe fete...FELICITARI!!!!!!!!!
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ellis spune:
PUSSI- nu a luat medicamente cu gonadotropina...cred ca este, ca si data trecuta, avort menstrual..astazi i-a scazut temp bazala, asa ca...asteapta...
BIANCA - poate doar nu se vede inca...
IIIIIIUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIII! FELICITARI, SHERY!
PUSSI- pan sa ajung la semnatura, eram sigura ca tu esti!
RGE spune:
Buna seara la piticime![]()

..ma refeream la mamici
..o sa incerc cat de cat sa raspund si eu , sper ca am retinut in mare cate ceva...
LAVINIA...si eu de la anul as vrea sa-l dau pe Ionut la ceva activitati..sincer inca nu stiu ce..ii place foarte mult sa danseze , il imita foarte bine pe Michael J., as vrea ceva care sa-i mai "manance " energia, mi-ar placea si innot si tenis..nu stiu ..ma gandesc ca la anul o sa ma inteleg bine cu el si o sa discutam poate sa-si aleaga el ce-i place...cat despre limbi straine si alte chestii de genul asta inca nu![]()
PUSSI noi am renovat apartamentul special pentru a-i face lui Ionut camera lui si nu mai avem treaba cu el, chiar si lumina si-o aprinde singur..am fost obligati sa-i schimbam patutul pentru ca, desi dadusem o caruta de bani pe el, sarea de acolo, mai avea putin sa-l ia in spate sa plece cu el
..i-am cumparat de la MOBILA BONTAS un pat in forma de masina , este foarte mare , el e obsedat dupa masini si asa am scapat de o grija..de multe ori nici nu trebuie sa ma duc sa-l culc ca se duce singur ca-i este drag de pat
RGE spune:
..legat de olita..noi inca nu am "discutat" despre ea![]()
LAVINIA felicitari pentru decizia cu bb 2..sper ca nu am inteles gresit..succes si Doamne ajuta sa fie bine!

FELICITARI tuturor mamicilor de bb2, sarcini usoare si bebei sanatosi!!
...cand ma uit la semnaturile voastre si vad 2007 la data nasterii copiilor nu-mi vine sa cred...va multumim din suflet pentru urarile de ziua lui Ionut si va uram din suflet la toti piticii sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!