Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)
Raspunsuri - Pagina 2
MayanMistica spune:
Nunta ne-am gandit sa o facem undeva in vacanta de Paste a fetei..ca dupa aceea sa plecam in luna de miere.Ma gandeam ca sa vina tatal meu cu ea si sa plece amandoi iar eu cu M o tulim in vre-o insula ceva.![]()
guzelnico spune:
Luminita, sa te iei de mana cu Lumy si cu Lyly.
Tare curajoase ati fost voi sa faceti HSG "pe viu". Nu te-a durut raaaaaauuuuuu?!
Intersant job ai: te duci 'in vizita'.![]()
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Mayan, sa ne trimit si noua invitatii.
Si poze cu insula ca venim si in luna de miere.![]()
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
MayanMistica spune:
| Citat: |
| Ia stati asa: Maaaaayaaaaaaaan!!! In Holandia se schiaza? Si-asa in decembrie nu pot sa fac nimic (din cauza de pauza de dupa laparo). Sotu' imi tot zice sa mergem sa schiem in Austria. Da' daca e zapada buna si in Olanda ... are sotu' un var acolo. Ce-ar fi sa-l vizitam?! |
De schiat nu stiu , dar daca e frig destul ai noroc de gheata si poti patina.Dar in Olanda sincer n-am vazut zapada nici sa faci doi bulgari , daramite de schiat ...
MayanMistica spune:
Asa ca cine stie, poate ne intalnim toate 3 (si cu Mayan) |
Pai dati de veste perioada sa nu fiu pe la vreun tzurai si alegem un pct de intalnire convenabil ptr toata lumea.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui ada29 Multumim de capitol nou Galli! Sa fie unul cu multe reusite! ![]() Inca una si ma duc Fetelor,ma repet,aveti grija ce produse naturiste folositi,in functie de rezultatul analizelelor hormonale,NU se iau dupa ureche,daca aveti un medic care e deschis la discutii puteti merge cu prospectul produsului si impreuna sa hotarati daca se poate lua sau nu.Ok Luminita? Pup trupa, Ada |
ada, nu ma reped la vitex cu toate ca-s tentata sa bag in mine tot ce pare potrivit !!!:-)), iti promit, ma gandesc, mai citesc mai intreb, poate reusesc sa ma duc la vreun dr. de naturiste, mai vad...analizez si eu toate posibilitatile..aveam si eu progesteron mai mic 7-8 ng/ml in z23 (din 27), si am avut si eu un polip prin 2006 de-mi dadea sangerari, m-a chiuretat o doctorita de la giulesti

guzelnico, asa faci cu familionul? :-)) te inteleg, si eu sunt ca tine, uneori ma duc chiar singura cuc si pe urma, la spital imi plang de mila

fetelor ma bucur si io pt Mayan -FELICITARI!!!- macar ca habar nu am despre ce e vorba -da' tot inteleg ca se pune de nunta...
amy2007 spune:
Nico, nici nu stiu cum m-a hotarat. Mai mult eu vreau. Pai daca trompele erau ok in 2005 cand am facut HSG, analizele bune, ovulatie ok, endometru beton in fiecare luna...ce naiba sa fac? Si fostul sot v-am zis ca are o fetita. Deci defectiunea e la mine, nu la el. Clar. Ma duc sa vad ce gasesc aia pe acolo. Comori? ![]()
Te astept cu detalii, duminica seara sa-mi spui cum a fost, ca maine nu poti intra si nici nu vreau sa te vad pe aici. Tre sa te refaci. Numai sa-mi zici, pana ajung eu acolo saptamana viitoare ce tre sa fac si sa nu fac inainte, cand sa pap, cand sa beau apa... stii tu, de-astea.
Eu una iti tin pumnii si noi suntem langa tine cu sufletul. Familionul sa stea acasa. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Luminita draga scuza nesimtita de mine ca n-am apucat sa citesc din urma , deci iti urez si eu un sincer : Bine ai venit la noi si sa dea domnu sa fie cu ochisori.
So welkom in de buurt ...![]()
catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
guzelnico spune:
Amy, stii doar ca nu te las neinformata.
Iti povestesc in cele mai mici detalii. Maine, nu promit dar duminica, sper sa-mi pot baga nasu' pe-aici. Sigur nu rezist mai mult fara voi.
P.S. Postezi tu listuta de azi si aici? Avem solicitare scrisa(!!!!) de la sefa.