Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Lumy, la ce te referi cand spui diferenta de tratament? Ce ar trebui sa faca Amy? Sa-si ia pijama si pachetel de acasa? Ca banuiesc ca pregatirea de dinainte si de dupa operatie, precum si procedura sunt la fel. FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Stai ca ea face la cabinet particular, clar conditiile sunt pe masura scorurilor pe care le practica .
Vezi ce m-as face eu fara tine?
De la somn cred ca mi se trage
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
guzelnico spune:
Amy, aventura de acasa prefer sa ti-o povestesc dupa ce faci si tu laparo. Organismul fiecareia reactioneaza diferit. Poate tu vei trece mai usor peste momentul eliminarii anestezicului si gazul ramas se va elimina mai putin neplacut.
Un sfat: chiar daca te simti bine dupa interventie, stai ceva mai mult la clinica, mai ales daca trebuie sa te intorci in Ploiesti in aceeasi zi. Si cere sa-ti faca o perfuzie cu vitamine.
Astazi, a doua zi, pot sa-ti spun ca ma simt foarte bine. Simt doar o jena usoara la gaurica de sub buric iar in abdomen se mai plimba un pic de gaz (e senzatia de mate chioraite).
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Amy, aventura de acasa prefer sa ti-o povestesc dupa ce faci si tu laparo. Organismul fiecareia reactioneaza diferit. Poate tu vei trece mai usor peste momentul eliminarii anestezicului si gazul ramas se va elimina mai putin neplacut. [bUn sfat[/b]: chiar daca te simti bine dupa interventie, stai ceva mai mult la clinica, mai ales daca trebuie sa te intorci in Ploiesti in aceeasi zi. Si cere sa-ti faca o perfuzie cu vitamine. Astazi, a doua zi, pot sa-ti spun ca ma simt foarte bine. Simt doar o jena usoara la gaurica de sub buric iar in abdomen se mai plimba un pic de gaz (e senzatia de mate chioraite). FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Nico, ai facut fata tuturor etapelor operatiei foarte bine!..felicitari! :-)probabil organismul tau se mobilizase suficient pentru operatia asta..ai luat si calciu!.. :-)) .. e adevarat au fost surprize ..neplacute. Am avut emotii citind povestea operatiei, ai descris totul excelent, acum avem bibliografie daca va fi cazul!...:-) esti extrem de curajoasa, eu clantaneam din dinti numai citindu-te!...
MayanMistica spune:
Nico draga noastra felicitari si sa te faci bine numaidecat ca nu vrem sa te stim bolnavioara.Nu face bine la fata frumoasa si fie cu stres si ganduri negre.Am auzit eu ca face riduri
MayanMistica spune:
Asa , deci momentul mult asteptat cu cerutul mainii si mii de promisuni care mai de care mai roz ....s-a intamplat.
Am ales ca ziua in care vom spune Da sa fie undeva in primavara , ca mai iesim din amorteala iernii si deh nu se cade ca mireasa sa faca poze in palton peste minunatia de rochie de mireasa.
Acum vine o problema pe care n-as vrea sa o dezvolt prea mult si aceea ca statul olandez nu-ti acorda dreptul sa porti numele sotului si in actele oficiale : pasaport , id .
Va scrie mereu numele de fata si alaturi ..sotia lui xy.
O posibila casatorie in Romania , unde as avea posibilitatea de a avea numele partenerului pica ..de aceea ne-am gandit sa ne casatorim intr-o alta tara diferita de tara de origine .
Intrebare : a mai fost cineva in situatia aceasta ? Ce acte ati avut nevoie , si de cat timp a fost nevoie sa definitivati actele?
Va multumesc
Libra spune:
NICOOOOOO, felicitari fata frumoasa si curajoasa, ma bucur nespus ca i-ai invins pe turci!
Ceea ce ai povestit tu, mie mi se pare SF fata de ceea ce am trait la cele doua laparo ale mele (una la Iasi in 2002 si una la Bucuresti in 2007, ambele in spitale de stat). Norocul romanilor este ca mai avem cativa medici buni care se descurca in orice conditii.
Astept sa povesteasca si Amy ca sa-mi dau seama daca eu sunt inapoiata rau ori tu esti plecata de foaaaaaaarte mult timp de acasa.
Galli... s-a intors Nico, mai curata si mai uscata! Tu cum esti?
Cate un mare pt gravidutele noastre si pentru bebeii lor!
Salut fetele inimoase de aici si le urez numai bine!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
neataaaaaaaaaa!
va invit la cafea si mic dejun !
o saptamana usoara! la mine ploua de rupe..........
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
nico-nasico, sus, ca avem treaba cu tine!!!!!!!!!!
nico,nico
galliciana spune:
libra, intoarcem inmiit!
hmmmmm, mai bine, desi, cateodata mi se pare ca ma sfarsesc....
mayanule, eu cred ca ar trebui studiat aspectul cu atentie, si aleasa o locatie in care sa si ramaneti dupa nunta: tahiti,barbados,california,haiti,belize, etc
luminita, eu cred ca nu as merge la laparo, mai ales dupa durerile si chinurile de la HSG
lumy, pupam lumea 2 in 1!!!