Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ce simplu pare nico... Cat a durat minunea si cat ai stat mataluta adormita?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Amintiri de dupa operatie:

M-am semi-trezit in salon. Cand mi-am revenit total, mi-a povestit sotu' ca am conversat cu el intr-o turca perfecta (desi cu sotu' vorbesc in rom), sub efectul anestezicului pt ca io nu-mi amintesc nimic. L-am intrebat:
- cat a durat operatia- 50 min
- ce a gasit- trompa stanga cu hidrosalpinx, trompa dreapta lipita(probabil de neutilizare)
- ce mi-a facut- mi-a clemat trompa stanga dar pe dreapta mi-a cosmetizat-o si acum e buna
A venit si dr cel tanar in salon sa ma intrebe cum ma simt si sa-mi repete info transmise sotului. Mi-a spus ca a inteles ca am simtul proprietatii dezvoltat si de aceea si-au dat silinta sa-mi salveze trompa dreapta. Dar stanga a trebuit clemata pt siguranta. In rest totul e curat si frumos. Ma asteapta peste 2 saptamani la control.
A venit o asistenta si mi-a adus reteta cu un calmant (in caz de durere, max 2/zi) si un antibiotic (1/zi). Mi-a zis ca s-ar putea sa ma doara in dreptul diagragmei si umerii din cauza gazului dar nu mai mult de o zi-doua. Mi-a spus sa nu fac baie 3 zile. Pansamentul pot sa-l scot singura apoi si sa ma taponez cu ticntura de iod. Voi avea insa grija macar o saptamana sa nu ma ud prea tare. Inca n-am vazut gaurelele (revin cu info). Mi-a ridicat patul in pozitia sezut, spunand-mi ca e mai bine sa stau asa.
A venit apoi o tanti si mi-a adus ceai si o felie de chec. Banuiesc ca macar o eugenie si un suculet la cutie cu pai vei primi si tu in RO. Sa mananci incet, sa nu ti se faca rau, chiar daca te vei simti hamesita de foame.
Aceeasi tanti a venit dupa ceva timp sa ma duca la toaleta sa fac pipi. N-am putut sa fac dar am observat ca mi-a curs sange (ca la ciclu, e normal, nu te speria). A spus ca e bine sa alternez si acasa perioadele de stat in sezut (nu intinsa) si sa ma plimb prin casa.
Au venit iar asistenta si dr sa se asigure ca sunt ok, sa-mi spuna ca daca simt durere prea tare din cauza gazului sau imi curge sange de la gaurele, urgent sa-i sun sa vin la control.
Aceeasi tanti a venit iar dupa ceva timp sa ma plimbe prin camera si sa ma duca la pipi. Sa nu te sperii, vei face pipi albastru in ziua operatiei, a doua zi verde, a treia zi ... (nu stiu inca, iti zic maine)
A venit asistenta sa ma anunte ca, atunci cand ma simt in stare, pot sa ma imbrac sa plec acasa. Ma simteam bine, putin ametita inca de la anestezic dar abia asteptam sa ajung acasa, bucuroasa ca am scapat repede si sunt ok.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

asa da tratament!! nici ca se compara cu ceea ce e la noi.
Asadar tb sa fii cumintica cateva zile . Sa ai grija de tine!!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun ca albastreala e, intr-adevar de la albastru de metil pe care-l primesti la histeroscopie.
Am uitat sa-ti zic ca gazul ii vei primi printr-un furtunel pe care, cu sigutanta, ti-l introduce pe gura. Nu vei stii lucrul acesta dar banuiesc ca asa e pt ca am simtit o mica iritatie in partea dreapta a buzelor, pe interior. Probabil furtunelu' are vreun opritor, sa nu-l inghiti in somn. Alta explicatie nu am si mi-e greu sa cred ca m-a muscat dr ce tinerel de buze.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Lumy, cum cumintica??? Am verificat listuta si in 3-4 zile ovulez pe dreapta. Oare fac rau daca incerc niste "sport".

Mergi la inceput

Daca baga furtunasul cand dorm si-l scoate tot cat eu sunt frumoasa din padurea adormita, nu ma supar. Bine ca s-a terminat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Si pe trompita ta cea proaspt curatata si desfundata sa intra un gigel viguros de la sot si sa faceti un bebe minunat.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Lumy, la ce te referi cand spui diferenta de tratament?

Ce ar trebui sa faca Amy? Sa-si ia pijama si pachetel de acasa? Ca banuiesc ca pregatirea de dinainte si de dupa operatie, precum si procedura sunt la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Daca baga furtunasul cand dorm si-l scoate tot cat eu sunt frumoasa din padurea adormita, nu ma supar. Bine ca s-a terminat. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Si pe trompita ta cea proaspt curatata si desfundata sa intra un gigel viguros de la sot si sa faceti un bebe minunat.

Da, eu doar banuiesc faza cu furtunelu'. In salon ajungi curata, curata, tu si camasuta.
Doamne ajuta! De-aia sunt curioasa sa incerc ceva in ziua ovulatiei. Sa vad cum ma simt. Daca nu se poate, o lasam pt ianuarie, anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumy, cum cumintica??? Am verificat listuta si in 3-4 zile ovulez pe dreapta. Oare fac rau daca incerc niste "sport".

Eh, la sport d-ala , ai liber!!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Nico, se refera la feliuta de chec si la suc. La noi nici injectie nu-ti fac asistentele, de calmare, daca nu le bagi ceva in buzunar. de cata vreme esti plecata, surioara?

_

Mergi la inceput