Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

buna fetele...
relusha...multam de cafeluta,am un somn in mineeee..bine ca tot am prins o ora cu fi-mea si acum astep[t sa se faca placinta de mare ca e la cuptor si ma bag la nani cu ea.Ce face radoze?doare vaccinul?

Off..m- sunat soata si mi-a zis ca pofteste si la niste crema de zahar,na ca iar ma bag in bucatarie si s-a dus naibii somnul meu langa terorista

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Cris, gata tu esti bucatareasa sefa de acum in colo.... placinta cu mere, crema de zahar....alte bunatati....asa nu se mai poate... daca tot zisa-si de crema de zahar sa stii ca maine imi fac si eu....yamiiii-yamiiiii

multumim, Radoze doarme acuma...a plans un pic la intepatura si apoi acasa a fost tare marait, doar in brate a fost bine....acuma dorm amandoi barbatii mei...

Miru ce face...?

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

cris si Ramona Vazut filmulete minunate cu bebeline cumintele si cu personalitate!

alic Bine ca a trecut febra! sa nu mai fie cazul la ceilalti dintisori! Am inteles ca la canini va fi ceva mai greu, dar cred ca mai aveti pana acolo, nu?

yioana Ce fain ca te-ai putut distra! Eu sunt de loc din Iasi, sunt venita in BT doar de vreo 3 ani, asa ca n-am aici un cerc de prieteni asa ca tine

philip cozonaci

anaela La multi ani pentru taticul lui Darius Stefan Gabriel cu anticipatie pentru poimaine!

gabi78 78 e anul tau de nastere? Daca da, e si al meu!

cris esti o bucatareasa pe cinste! Recuperezi tu somnul, sau daca nu te va recompensa soata, nu? Ca altfel...

picky hirjoneala placuta!

alynta micutii muciosi si tinem pumnii sa nu fie nevoie de antibiotice!

Cam atat pt acum!
tot stupul!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Buna,

Oanaalex si eu dupa 1 an cand voi relua munca, ii voi da Stefaniei lapte de vaca...ca deh e VITICA si sunt mandra de asta ...unde sa mai pun ca si eu de la 2 luni am mancat lapte de vaca de la vacile bunicilor si nu am murit, nu am avut alergii si nici boli deci am fost VITICA iar acum ca inca imi place sa mananc lapte de vaca sunt VACA....dar ma roade o intrebare...OARE LAPTELE PRAF DIN CE E FACUT???

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Hai ca esti o draguta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!
la multi ani sarbatoritilor zilei de ieri!!!
relusha, multumim de cafea! eu tocmai acu o termin pe cea de dimineata...
alic, multumesc pt raspunsul referitor la biscuitii pe care ii folosesti pt bebe! eu abia aseara am terminat capitolul precedent de citit, de asta raspund asa greu!! mi-am trimis sotul sa cumpere si pt noi biscuiti din aia simpli, patrati, ca nu-s dulci si cred ca-s cei mai buni pt fructe.

apropo de fructe, voi dati gutui puilor?? ca mie mi-a adus cineva cateva gutui, dar nu stiu daca sa-i dau si lui matei....

bebe_beca, multa sanatate tie si sarei! si de la noi, sa va treaca repede!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris, Yiupi.............multumesc! Acum fac nani!
UNDE SE GASESTE BIBERON CU LINGURITA?!
Otilia si eu am gutui si nu i-am dat ca mi se par "dure"! Am auzit de varianta coapta si ma gandesc sa-i fac! La coacere eu pun merele in staniol si le-am pus pe ochi in ceaun!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Na, ca fiica mea nu a mai avut chef de joaca, a luat-o somnul, asa ca am avut timp sa bag masina la uscat, inca una la spalat si sa ma apuc sa mai citesc despre diversificare...

Yuppi am si uitat sa iti urez atat tie cat si restul fetelor care au sarbatorit ziua de nume LA MULTI ANI! sa traiti cu numele si sper ca v-ati distrat de minune.

Yioanna ma bucur ca ai avut o seara a mamelor (fetelor) chiar sunt curioasa despre ce ati vb? Tot despre bebei?

Alynta, traiasca VACA si laptele ei ...insanatosire rapida comorilor tale...eu una incerc sa o protejez cat mai mult pe micuta..mai ales cu gripa asta mexicana(porcina)...evit sa mai merg cu ea la cumparaturi, in locuri aglomerate iar daca copii sotului erua bolnavi nu ii luam, mai ales ca sunt la ei in scoala cazuri de gripa mexicana....si alt motiv este ca i-a trecut muscisorii de vreo 3 saptamni si nu as vrea sa apara din nou.

Relusha felicitari ptr vaccin, sa ii treaca mai repede durerea...

Cris ai devenit bucatrareasa cu acte?! Cum deh?! Sa arunci si pe aici cate ceva...macar in poza Super poza de pe avatar ....

Otilap sincer nu stiu ce sa iti zic de gutuie, vreau sa cumpar si eu, ca imi e o pofta de ele, dar inca nu au aparut pe aici(la turci si marocani), mai ales ca e fructul meu preferat,...si nu am pe cine intreba, ca belgienii nu stiu cu ce se mananca...dar voi cauta pe net...sa vad ce gasesc ...

Urez insanatosire rapida puiutilor bolnaviori...s-a trezit si buburuza mea, asa ca joaca

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor, vad ca v-ati suparat pe mine ca am zis de lapte de vaca.
Imi pare rau ca iesit asa, sincer nu am vrut sa supar pe nici una dintre voi. Va rog sa nu luati personal ce am zis.
Am fost suprinsa sa aflu ca sunt oamneni care dau lapte de vaca la bebelusi f mici doar pt ca e mai ieftin decat formula. E clar ca dupa laptele de mama, formula e cel mai potrivit laptic pentru stomacelul lor. sunt si exceptii acceptabile, gen parinti care chiar nu au bani. Si poate sunt bebei care au crescut de mici cu lapte de vaca, dar asta nu inseamna ca asta e mancare potrivita pt un bebelus mic.
Asta e tot ce am avut de zis, e doar parerea mea si atat.

In rest fiecare face cum simte ca e mai bine pt bebe. Doar ca eu nu as risca sanatatea lui doar pt a face ceva economie. Prefer sa investesc acum in mancare de calitate decat mai tarziu in medicamente.
Pupici la mamici si mai ales la bebici.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

alynta, multa sanatate picilor....

mamica de terorista mica, brotacel si nu mai stiu eu cum o alinti pe Miru, ia ghici ce am eu la cuptor....? asa ca am o ora de asteptat si gata pofta...sper sa nu fie cu ochi....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am uitat sa va spun ...

Iaurtul, branzica de vaci, branza moale si alte branzeturi se dau dupa 12 luni...atat la bebele care este hranit la san cat si la cel care este hranit la sticla.
Va spun si voua (bineinteles ca fiecare face cum vrea) ptr ca nici eu nu stiam cand sa incep si acum vad ca scrie in cartea despre diversificarea la bebei.

Pup!

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta...si eu sunt fan Nestle,atat la produsele pentru copii cat si pentru noi adultii.Eu am gutui in curte si dintr-una foarte coapta i-am taiat o felie mare si groasa cat sa nu reuseaca sa o bage pe toata in gura si sa vezi ce sugea la ea

relusha.... Radoze sa nu faca febra;incerc si eu sa ma mentin la capitolul bacatareala.Terorista parcase si a sunat un client adineauri si s-a trezit(era o chestie minora si el a sunat probabil de plictiseala).Sper sa mai doarma un pic pana pe la 4:30

yuppi... cred ca azi platesc servicile prestate de el aseara,dar cam scump..

otilia...eu i-am dat la pitica gutuie

alynta....biberon de care spune Ioana am vazut si in carrefour la raionul destinat bebicilor

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput