Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, eu stiu ca singura contraindicatie pentru vaccin este febra foarte mare, in rest este ok. Ce fata mare ai!!!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ioana, eu i-am facut vaccinul de 4 luni la 5 luni si 5 zile, ca avea rosu in gat si muci. Si nu ma grabesc deloc cu cel de 6 luni. Desi doctorita incerca sa ma convinga ca e suficient sa fie o luna intre ele, eu i-am zis ca vreau sa-i fac tot la 2 luni distanta, adica la 7 luni.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Ioana, si eu zic ca poti sa-i faci vaccinul, oricum pp ca medicul o consulta inainte de vaccin (git, urechi, etc) pentru depistarea unor eventuale infectii (cel putin asa face al nostru doc); mucii la bb mici din cite stiu eu sunt ceva normal (Alex are nasucul infundat inca de la nastere si in afara de picaturi cu apa de mare nu primeste nimic, medicul zice ca o sa treaca de la sine).
Despre vit C din legume (ultimul rasp de la tine) eu stiu ca nu e suficienta, de aia se recomanda adaugarea a 30 ml suc de fructe in piureul de legume.
Eu sint in urma rau cu cititul, nu am mai citit de vineri seara ca am avut musafiri in week-end; duminica am facut o excursie cu carucioarele, 3 familii, incheiata cu degustare de vinuri pentru tatici (2 mamici alaptam iar cea de-a treia asteapta bb 2), da nu-i nimic, vine si vremea noastra...
Am inceput sa citesc cu pagina 14, sper sa ajung azi unde am ramas vineri.
Va pe toate, la multi ani tuturor celor care au implinit un nr de luni, mai revenim

Agnes si Alexa (21.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna fetele!

Multumesc urarilor pentru ziua de ieri! Am avut un week-end plin, si n-am avut timp deloc de calculator
Am ramas cu ceva restante, adica La multe lunite sarbatoritilor de sambata si duminca, la care se adauga si cei de azi! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Ioana Zic si eu ca si AgnesLuca, oricum ar trebui sa o consulte mai intai doctorul, si el va spune daca are ceva grav, incat sa nu-i poata face vaccinul. Dar din ce ai spus tu, nu cred ca e cazul!
Bine ca te simti ok azi; multumesc de precizarile legate de fructe, foarte interesante. ecologista mica(padurile tarii sunt in siguranta!)

Deea Imi pare rau ca nu mai intri pe forum. Daca nu ma insel, ai fost activa aici de la inceputul odiseii...

nemora pentru micuta iubitoare de surioara si mai mica. Sa dea D-zeu sa fie asa pentru toata viata! Daca vreau si eu al doilea bb, cred ca ar trebui sa iau notite si de la tine si de la betty

kiralina Ce bine ca v-ati putut incarca putin bateriile!

carla multumesc pentru raspuns . Cred ca maine ii fac branzica, desi Sabinuta e un pic constipata, si am inteles ca nu ar fi prea indicat.

daniella felicitari pentru masuratori. Tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Trimit deocamdata atat sa nu se stearga

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am doi copii virozati! Matei nu prea poate respira de muci, iar david tuseste de nu se mai opreste! Diseara tragem o fuga la medic ca nu vreau sa se agraveze si poate fentam antibioticul!

Betty, Nemora, OanaAlex...............e greu cu doi micuti, dar si satisfactiile sunt pe masura! Si eu as prefera o bona pentru macar 3 ore dar bugetul nu ne permite! Nu ma plang ca nu mi-ar ajunge banii, dar suntem la fix sa zic asa, uneori tragem de ei! Noi avem pe luna 21de milioane 800mii, din care o rata de 5 milioane, la masina! Asa ca..... Eu sa zic ca mananc gem cu paine, dar la copii le trebuie pampers, fructe, cereale si carnita! Nu zic ca David e intr-o pasa proasta cu mancarea..... In we a papat mai bine ca au fost bunicii la el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna,

Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de astazi si ieri sa cresteti mari, sanatosi si mumosi .

Nu stau mult ptr ca azi am in plan sa imi petrec timpul cu bubulina mea, dar o las putin sa se linisteasca in gym (ca e pe jos) asta dupa ce am papat portia de brocoli/conopida/morcov care i-a placut fff mult(nu pot spune acelasi lucru si de fructe) si dupa ce am dansat pe Puya.

Ma bag si eu ca musca in lapte..
1. laptele care se apropie cel mai mult de laptele matern este cel de magarita, nu cel de capra....dar nu toti beau acest fel de lapte si nici in comert nu se gaseste...sunt oameni care beau atat lapte de magarita cat si lapte de iapa ..ptr ca am inteles ca este ff bun si sanatos (eu una un am incercat)
2. glutenul trebuie introdus in mancarea bebelusilor pe la 4-6 luni dar nu mai tarziu de 7 luni... trebuie introdus atata timp cat bebe papa san, ptr ca reduce riscul de celiaca(intoleranta la gluten) si diabet tip 1.

Oanaalex si eu dupa 1 an cand voi relua munca, ii voi da Stefaniei lapte de vaca...ca deh e VITICA si sunt mandra de asta ...unde sa mai pun ca si eu de la 2 luni am mancat lapte de vaca de la vacile bunicilor si nu am murit, nu am avut alergii si nici boli deci am fost VITICA iar acum ca inca imi place sa mananc lapte de vaca sunt VACA....dar ma roade o intrebare...OARE LAPTELE PRAF DIN CE E FACUT???

Cris vazut filmuletul... tare haios ...

Fiica mea nu mai are rabdare, si supt sosetutele si acum e in brate la mami ca s-a plictisit singurica.
Cu somnul tot la fel.

O zi buna la toate.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele...
relusha...multam de cafeluta,am un somn in mineeee..bine ca tot am prins o ora cu fi-mea si acum astep[t sa se faca placinta de mare ca e la cuptor si ma bag la nani cu ea.Ce face radoze?doare vaccinul?

anaela...

ioana....si a mea mai dedeschide uneori pliscul..ceva de genul"harneste-ma pe cioculet"si sta si asteapta sa-i bag in gurita.Pentru vaccin,oricum dr. o sa o consulte mai intai si apoi o sa vada daca e de ii face sau nu

gabi....multumim pentru sitte

coraly.....la casa stau,sunt satula pana peste cap de apartament si de vecini care mai de care cu mofturi si comentarii si scartaieli de usi si tropait de tocuri la 5 dimineata pe casa scarii

Off..m- sunat soata si mi-a zis ca pofteste si la niste crema de zahar,na ca iar ma bag in bucatarie si s-a dus naibii somnul meu langa terorista

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta......sanatate la puiuti

picky.....hihihi..terorismul se amplifica pe zi ce trece,si culmea e ca a inceput sa-mi si placa

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Beca...............multa sanatate! Sper sa fii mai bine! Cereale contin multe fibre necesare la digestie! Si noi avem nevoie de o portie zilnica de fibre! Adevarat ca si alte alimente contin fibre, dar cu preponderenta se gasesc in cereale! Eu prefer produsele destinate strict bebelusilor! Eu am de la Nestle-sunt mai bune la gust decat cele de la Milupa-am vazut diferenta la David!
Nemora.................noi adormim copii cand eu, cand sotul, in asa fel ca cel mare sa nu se simta neglijat de vreun parinte! David e un pic tatos!

Dupa intarcarea celui mare (1 an si 3 luni) nu a acceptat nici un fel de lapte! Dupa vreo luna si ceva a acceptat laptele de vaca cu putina cacao de copii-sa-i schimbe coloarea! Suntem abonati la o tanti de la tara care ne livreaza vreo 6litri pe saptamana- pt intreaga familie! Suntem multumiti de calitatea laptelui si nu am avut probleme!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput