Strumfi de iul-aug 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla, sa-ti mai zic si eu ca Saby e frumoasa foc .
si bine-bine, se pupa cu Bob, dar eu am cotrobait prin poze pana mai incolo si am vazut ca Bob ii arunca priviri cam indraznete si unei alte fetite . tradare sa fie, dar sa stiti si voi !

Michy, exact la asta ma gandeam si eu - s-o tin tot asa (nu de alta, da' nici nu vad cale de scapare!).

Musso, lasa, nu fi suparata acum, doar n-o sa fie copilul mahnit doar pentru ca il cheama Mihnea. iar din poze nu pare deloc un copil trist, dimpotriva .
(apropo de nume, imi placea mie mult de tot Octavian, chiar era pe lista de propuneri. nu stiu de ce, poate din cauza ca imi placea in tineretea mea de un tip cu numele asta . e, si dupa ce am vazut ca singura semnificatie este "al optulea" m-am dezumflat de tot...).

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bob e un capsunel foarte destept.
Vivela, multumesc, iti imprumut modelul daca vrei, poate o sa ai fetita . Si un pupic mare pentru ieri.
Tradarea o cunoastem, am fost asigurati ca nu e ceea ce pare . La varsta asta e normal sa le mai fuga ochii, ca si Saby are antecedente.
Cristina, multumesc, in poze nu se aude cum ne contrazice si cum urla. Iti spun ca si Vivelei, daca-ti place modelul, poate faci si o fetita .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Carla, hahaha, la varsta asta e normal sa le fuga ochii, dupa aia se potolesc, ai? Ce misto comentarii la poze!!!
Georgi, nu te supara! Ce conteaza semnificatia numelui? Oricum a ramas undeva in trecut. Mihnea e nume foarte frumos. Daca iti gasesc eu pe net o alta interpretare ce zici?
Revin mai tarziu, acu am treaba sa ma iau in gura cu niste fete la alt topic

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Georgiana, sper ca nu te superi ca am dat explicatia, asta am gasit pe google .

La prenume, eu am stiut de Vlad din facultate, asa am zis ca ii vom pune numele daca vom avea un baiat (Raluca daca era fata). La al doilea prenume eu am vrut Dimitrie/Demetrie dar sotul s-a opus categoric si am ales Cristian dupa nasa lui si sa aiba si un nume crestin. Am vrut Gabriel dar cumnata care a nascut cu 2 luni inaintea mea si l-a adjudecat asa ca am renuntat. La al doilea habar nu aveam cum sa il numesc, am prietena asta a mea de facultate cu care mergem in concedii si ea are baiatul cel mare Tudor. Cand era insarcinata, ma gandeam "mama Tudor, pare asa de dur numele asta, cum de s-a gandit Cristina exact la el?"! Dupa 4 ani nu mi s-a mai parut atat de rau asa ca Tudor a ramas. Plus Gabriel ramas de la primul...

Daca faceam fata, Raluca nu ne-a mai placut, ne gandisem la Mara Ilinca dar ramane un nume pentru nepotelele noastre, fabrica s-a inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vivela deci sa stau linistita,nici nu-mi mai fac analizele,inseamna ca sint bine,ca si eu tot in conditii din astea traiesc...
Si ca sa ma mai de-stresez i-am scris mosului ca vreau nintendo wii,cred ca am dat in mintea copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

violeta, ai grija sa nu iesi cu reputatia sifonata din conflict!!!! mai bine ...mind your business!
jadi, ce filosofie a alegerii de nume.....la noi, eu am vrut Andrei si andrei a ramas......si cand a fost sa se duca sotzu sa-i faca certificatu de nastere.....am decis adhoc sa-i zicem si marius, ca sa-l putem "agatza" in felul asta pe viitorul nash si schema a functionat

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele,in special jadi,cum sa ma supar?!...nu,am ramas uimita,recunosc asta,dar daca e s-o iei logic asa e...stiu ca in istorie a existat un "mihnea cel rau" ..deci cand am ales numele am stiut de treaba asta..io am avut in lista:mihnea,matei si sergiu...iar sotul l-a trecut si robert in certificat(asta e numele lui)lipsa de imaginatie crasa,si acum sunt nervoasa,mai ales ca i l-a pus primul,noi il strigam mihnea si la scoala o sa fie strigat robert.

cristina,pai daca nu se scrie,la un momentdat o sa dispara topicul..io nu vreau ca mi-e drag sa citesc,dar...

anca,io am vazut pozele la capsunei,frumoasa rau saby ,iar bob foarte tandru.
vivela,mychy,vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
cristina,pai daca nu se scrie,la un momentdat o sa dispara topicul

ei ...ai vazut tu drac mort????????
si daca raman singura tot scriu...eu centrez eu dau cu capu....

*Daca cineva rade - razi cu el impreuna!
Daca cineva canta - canta cu el impreuna!
Daca cineva lucreaza -

lasa-l sa lucreze! !*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan
[Revin mai tarziu, acu am treaba sa ma iau in gura cu niste fete la alt topic

Ce topic, ce topic? Zi-mi ca si eu sunt in discutii cu una la nasterea unei stele. Deh diferente de conceptii.

Carla foarte frumoasa Sabina, ca de obicei.

Va multumesc pentru urarile de sanatate, sa va zic ce mama nebuna sunt? Pai azi-noapte am decis oarecum de nebuna ce sunt sa vaz cum reactioneaza corpul Adelicioasei mele, am incercat sa vad daca ii scade febra prin metode naturale, mai exact i-am dat Calpol doar seara la culcare, iar peste noapte am culcat-o cu noi in pat. Cand simteam ca e fierbinte o dezveleam si va zic sincer ca in 10 min avea temperatura normala, luata cu termomentrul. Vreo 3 ori asa si apoi nu a mai facut temperatura, de pe la 4 dimineata a avut temepratura corpului normala desi era invelita si imbratisata de mine. Mi-am dat seama ce sistem bun are, cum reactiona natural de fiecare data. Am vrut sa incerc pentru ca mi-am amintit ce zicea Valen o data ca ea nu sare cu antitermicul imediat. Si uite ca a functionat si la noi.

Amn sunat-o pe soacra si Lis e perfect ok. Nu stiu ce a avut. Apropos e ziua soacra-mi azi, am tratat-o cu baby-sitting. Lasa ca o sa-i placa cadoul abia astept sa-i vad fata.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna,sunt la Generale/Malpraxis nimerita intamplator,dar ramasa ca m-a mancat limba si mana si n-am rezistat
Mychy, ce reputatie si de ce sa se sifoneze? Si care my business ca forumul nu-i al nostru,nici al urmasilor nostri ci al urmasilor urmasilor nostri, deci al tuturor, deci am voie sa ma isprim liber(tin) pa unde vrea muschiuletzu' meu, pai nu ashea?

Mergi la inceput