Strumfi de iul-aug 2007 (162)
Raspunsuri - Pagina 10
musso17 spune:
neatza
eheiii fetele faceti voi misto de previziunea mea dar s-ar putea sa se intample
vivela,toata admiratia mea..io m-as fi tanguit de numa,bravo..sanatatea lui david!!
mychy,odata cand am intrebat ce sa iau pentru o durere de burta nasoala mi-ai enumerat niste medicamente,nu am salvat...deci,ma doare burta,in dreptul oavarelor iar de doua nopti sunt regina,cacacioasa...te rog mai repeta o data.
am editat ca parca scriu cu picioarele
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
Nu stii ce pierzi... |
eram precisa ca faci tu comentariu pe text!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
mychydutza spune:
musso, daca te kkcesti despletit ia IMODIUM. prima data doza dubla de atac, si dupa aia cate o pastiluta dupa fiecare kkceala! daca ai cumva in casa neste palinca, ia doi gatzi ca face minuni!
bea ceai de menta, sunatoare, neindulcite!
si regim alimentar. sanatate!
*“Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !”
violetan spune:
Mychy, pai se putea?
Altceva ce mai ziceti?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
musso, durerea e de la deranjamentu la burta? adica ai crampe? e foarte buna si caldura. daca ai perna electrica pune-o pe stomac, daca nu, incalzeste pe aragaz un capac, inveleste-l intr-un prosop, si pune-l pe stomac. caldura linisteste crampele! asta doar in ideea ca durerile sunt de la diaree.........
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 mychy,odata cand am intrebat ce sa iau pentru o durere de burta nasoala mi-ai enumerat niste medicamente,nu am salvat... deci,ma doare burta,in dreptul oavarelor iar de doua nopti sunt regina,cacacioasa...te rog mai repeta o data. georgiana,mamica de mihnea |
lasa pastilele, cumpara un test de sarcina! daca esti gravi?
eu asa am descoperit sarcina cu Adeluta.. imi era rau, ma durea burta si m-am dus la farmacie sa cumpar furazolidon! cand am vazut ca nu incape vorba, furazolidonul ma vindecase, insa raul tot nu-mi trecea... asa ca am facut si un test de sarcina! si ce sa vezi? doua liniute! ll .....
ia vezi....
karligutza
sunt mamica Adelutei
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Mychy, pai se putea? Altceva ce mai ziceti? |
ma tratezi cu respect, sau intrebi la persoana a-II-a plural, asa in general ????????????
mychydutza spune:
mai karli, am citit ultima ta postare pe diagonala si eram gata, gata sa-ti zic felicitari!!!!