Pin-up girls
La noi la firma Halloween-ul vine maine, dar cum suntem in grup restrans am zis ca nu ducem costumarea la extrem. Eu m-am gandit la o pin-up girl si cum nu am somn am facut un mic research in dulap si m-am gandit sa merg cam asa - rochita neagra, ca www.edressme.com/jjq0806.html#" target="_blank">asta, doar ca a mea e mai decoltata si pantofi cam ca www.italianheels.com/cgi-bin/showbig2.pl?categoria=pumps&lang=en&item=3211" target="_blank">astia, dar pe negru. Pe rochita ca sa nu fie simpla si terna o sa pun o centura lata rosie si la gat o sa am perle, iar parul o sa mi-l fac cu volum (e destul de scurt, cam pana la umeri) si m-am gandit sa imi pun o floare rosie in par. Make-up-ul o sa fie cu tus negru la ochi si ruj rosu pasional, evident
.
Nelamuririle mele:
- e ok tinuta?
- ciorapii ce culoare sa fie? culoarea piciorului, negrii, rosii?
- perlele - am doua optiuni, chiar 3 daca le combin
, astea clasice, le am de cativa ani si inca nu am avut ocazia sa le port
sau am un lantisor auriu cu perle, ca www.splendicity.com/files/2009/04/20090409-mikimoto-akoya-pearl-necklace.jpg" target="_blank">asta dar lung. Care il aleg? Sau ambele?
- ce cercei port? Am cu perle, dar aia clasici simplu, perluta pe ureche si atat. E ok? Sau ce as putea sa iau? Am o intreaga colectie, dar doar aia simpli cu perla.
Orice sfat e binevenit, problema sunt eu ca m-am trezit tarziu :-).
Raspunsuri
Olina87 spune:
pai la halloween se asorteaza cu paianjeni si schelete, in general - pe post de brose, cercei, bratari, margele etc
Carmena spune:
Eu as zice asa - ori perle ori centura rosie. As opta pentru centura rosie, dar as renunta la perle si la gat si la urechi - eventual niste cercei lungi sau voluminosi, metalici,argintii si as renunta la colier- e prea mult si centura si colier, parerea mea. Floarea in par, rosie suuuper idee.
Ciorapii negrii si mati evident. Parul cu volum, eventual ceva bucle lejere e super ok.
Un plic supradimensionat argintiu, ar fi un must-have. Daca nu, sa nu optezi pentru rosu, in nici un caz, mai bine negru.
Sa ai petrecere frumoasa, oricum alegi sa te costumezi!!
andaluna spune:
inspira-te, daca vrei, din tinutele si alura ditei von teese.
petrecere glamouroasa!
andaluna
Deianira spune:
Olina, noi vrem sa fie ceva mai diversificat, nu traditionalii scheleti si paianjeni
.
Carmena, mi se pare ca rochita arata asa... terna fara ceva pe ea, dar o sa incerc mai multe variante
.
Andaluna, chiar m-am uitat la poze cu ea si le-am studiat. Doar ca pin-up girls is mai mult dezbracate si eu ma duc imbracata la party :-))!
Multumesc de idei, dragelor!