Pin-up girls

Pin-up girls | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

La noi la firma Halloween-ul vine maine, dar cum suntem in grup restrans am zis ca nu ducem costumarea la extrem. Eu m-am gandit la o pin-up girl si cum nu am somn am facut un mic research in dulap si m-am gandit sa merg cam asa - rochita neagra, ca www.edressme.com/jjq0806.html#" target="_blank">asta, doar ca a mea e mai decoltata si pantofi cam ca www.italianheels.com/cgi-bin/showbig2.pl?categoria=pumps&lang=en&item=3211" target="_blank">astia, dar pe negru. Pe rochita ca sa nu fie simpla si terna o sa pun o centura lata rosie si la gat o sa am perle, iar parul o sa mi-l fac cu volum (e destul de scurt, cam pana la umeri) si m-am gandit sa imi pun o floare rosie in par. Make-up-ul o sa fie cu tus negru la ochi si ruj rosu pasional, evident .

Nelamuririle mele:
- e ok tinuta?
- ciorapii ce culoare sa fie? culoarea piciorului, negrii, rosii?
- perlele - am doua optiuni, chiar 3 daca le combin , astea clasice, le am de cativa ani si inca nu am avut ocazia sa le port sau am un lantisor auriu cu perle, ca www.splendicity.com/files/2009/04/20090409-mikimoto-akoya-pearl-necklace.jpg" target="_blank">asta dar lung. Care il aleg? Sau ambele?
- ce cercei port? Am cu perle, dar aia clasici simplu, perluta pe ureche si atat. E ok? Sau ce as putea sa iau? Am o intreaga colectie, dar doar aia simpli cu perla.

Orice sfat e binevenit, problema sunt eu ca m-am trezit tarziu :-).

Explore. Dream. Discover.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

pai la halloween se asorteaza cu paianjeni si schelete, in general - pe post de brose, cercei, bratari, margele etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Eu as zice asa - ori perle ori centura rosie. As opta pentru centura rosie, dar as renunta la perle si la gat si la urechi - eventual niste cercei lungi sau voluminosi, metalici,argintii si as renunta la colier- e prea mult si centura si colier, parerea mea. Floarea in par, rosie suuuper idee.

Ciorapii negrii si mati evident. Parul cu volum, eventual ceva bucle lejere e super ok.

Un plic supradimensionat argintiu, ar fi un must-have. Daca nu, sa nu optezi pentru rosu, in nici un caz, mai bine negru.

Sa ai petrecere frumoasa, oricum alegi sa te costumezi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

inspira-te, daca vrei, din tinutele si alura ditei von teese.

petrecere glamouroasa!

andaluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Olina, noi vrem sa fie ceva mai diversificat, nu traditionalii scheleti si paianjeni .
Carmena, mi se pare ca rochita arata asa... terna fara ceva pe ea, dar o sa incerc mai multe variante .
Andaluna, chiar m-am uitat la poze cu ea si le-am studiat. Doar ca pin-up girls is mai mult dezbracate si eu ma duc imbracata la party :-))!

Multumesc de idei, dragelor!

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput