Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!
Raspunsuri - Pagina 7
Romanitza_31 spune:
Crissa, asa a fost si la noi ! planul nostru era sa asteptam vreo 2 ani pt ca noi vrem sa ne construim o casuta, desi eram constienta ca poate mai tarziu as fi avut probleme (mai ales ca in trecut am avut si ceva probleme cu chisturi ovariene...). Pe 5 aprilie, dupa o intarziere de 4 zile, am facut primul test si am ramas masca: 2 liniute, clare, f clare! nici cand am dat admitere la facultate nu am tremurat asa ....am inceput sa plang...! sotul meu era in al noualea cer, era pe norisor ce sa mai ... tot un zambet si gata sa sune pe toata lumea!!!! un lucru e cert: micutzii nostri stiu exact cand trebuie sa vina, putem sa facem noi planningul lui peste, ca tot ca ei fac!!!
35+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissa13 sa va zic si eu cum a reactionat sotul meu. Noi il programam pe bebe - eu peste un an, dan(sotul meu) peste 2 ani. Tot timpul ne tachinam cu chestia asta. Prin aprile imi dau eu seama ca nu mi-a mai venit menstruatiea de ceva timp, (desi eu aveam o menstruatie regulata am uitat complet ca trebuie sa imi vina). Ma tot plangeam de dureri de sfarcuri, iar sanii ii aveam foarte tari ca si cum ar trebui sa imi vina ciclul. Incep sa banui eu ceva mai ales ca aveam si unele greturi care pana atunci le pusesem pe seama mancarii. Imi iau un test de sarcina de la serviciu, fara sa spun nimanui nimic, si il fac seara pt ca nu mai aveam rabdare sa astept pana dimineata(oricum majoritatea testelor se pot fce in orice mom al zilei). Il fac fara sa ii zic sotului nimic, vad 2 liniute si incep sa tremur, nu imi venea sa cred, mai ales ca de obicei noi ne portejam(doar ca de data asta am facut imediat dupa menstruatie cand teoretic cu avea cum sa se intample). Ies eu din baie cu testul si il intreb pe dan (care pana atunci cauta un film pe net) el cate liniute vede. Nu ii vine sa creada, initial ma acuza ca l-am pacalit (ca sa vada cum reactionez), apoi ma ia in si ma pupa, pupa si burtica, si il suna pe cumnatul meu de care doar ce ne despartisem si ii spune vestea. iesim pe la ora 11 seara in bar sa sarbatorim, si incepm sa ii sunam pe parinti la ora 12-1 sa le dam marea veste. Toti se asteptau ca bebele sa vina mai intai de la sora mea mai mare, mai ales ca ei incercau de cateva luni. Acum este si sora mea gravida in 5 saptamani, . de-abia astept sa iesim amandoua cu bebeii in parc. 33+ ![]() |
super

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNAburtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
shtephy spune:
mamici si pitici
LauraB majoretele tale fac joc de glezne in cazul asta si pumnii sunt stransi.
Vrei sa zici ca ai stat 3 zile in travaliu cu Diana?In Ro sau Canada?
Coquelicot cat de curand se va intampla![]()
DianaR e clar ca ai fata desteapta cu talie de fotomodel
.
Stii ca trebuie sa ne tii la curent,da?
Alinus pai ramane stabilit pe luni,trecem in listuta naturala indusa?
Gabitza totusi au crescut mogaldetile,daca mai cresc precis ii mai lasa la caldura![]()
Frumoasa povestea fivului reusit ,sanatate piticutilor.
Andrutza ce repede a venit testul cu 2 liniute![]()
Tinem pumnii sa fie ca-n horoscop.
Dienutze eu zic ca te mai lasa...daca nu ,ne anunti s afim pe pozitii![]()
Mariaandreai tare sotul tau cu acelasi cadou dar de fapt o sa vada el ca nu e acelasi.![]()
Camelia despre voi nu ne povestesti nimic?![]()
Ramonika nici mie nu mi-ar placea sa stabilesc eu sau medicul data nasterii copilului.
Cristina boc Doamne ce tare esti cu painea cumparata de doua ori![]()

Ionela ce pasaport fain avem,nu m-am gandit la asta

Lacramioara uau tu iei carti in dublu exemplar![]()

Simona esti tare aproape sa iti tii comoara in brate![]()
Sper ca o sa ne tii la curent.
Crissa ma bucur ca ai ajuns la noul medic.Sa nu mai zici ca ne plictisesti.Frumoasa povestea celor doua liniute ...va doresc si tie si surorii tale bebelusi frumosi si sanatosi.
Diane nu ma simt nici eu prea bine in masina,am senzatia ca imi tin burta incordata.
Delia tin pumnii si asteptam vestea cea mare![]()
Ralu poti incerca o eco la alt medic zic eu.Asteptam vesti de la Simi si Maya.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu a scris acolo, citisem mesajul unei mamic care a vorbit cu ea la telefon. ![]() 35+ Chiara Ada |
Tocami am citit si eu mesajul.

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Shtephy, eu chiar am simtit in ultima perioada ca e un bun pasaport burta asta mare. Cel putin la maternitate... nu ma intreaba nimeni nimic... intru ca la mine acasa![]()
36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
tiusca spune:
Buna gagici!
Va mai aduceti aminte si de noi?Am nascut pe 22 oct.un printisor tare "finut"2350gr si 45 cm.Acum deja am facut si noi falcute si nu mai suntem chiar asa "finuti".Am reusit sa citesc si eu ceva din urma.A fost tare grea recuperarea.Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici si tin pumnii ptr.cele ce urmeaza sa nasca.
Noi suntem bine,am un bebe super cuminte care doarme si mananca.Rar plange,un pic la baie si un pic cand schimbam pampersul.Mai rau este cu Matei,care spre suprinderea mea,nu a reactionat cum ma astptam.Este si gelos dar il si iubeste.Trebuie sa ne obisnuim in formatia de 4.
RamonaC-si la mine lohiile dureaza de 2 sapt si sunt urat mirositoare.Am fost la doctor si mi-a facut control pe masa,care spre surprinderea mea,nu a durut.Si al meu bebe are un ochisor care curge.Nu a trecut cu ser fiziologic si d-na doct.ne-a dat nettacin.O picatura de 3ori pe zi.
Va pupic
shtephy spune:
Felicitari Tiusca!!!Sa fie sanatos printisorul finut si mancacios sa creasca repede mare!Cum se numeste micutul?Cum ai nascut?Si eu ma astept la exact aceeasi reactie din partea fetitei mele .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
ramonaradu79 spune:
Hello! Il postasem din greseala la cap. precedent.
Super Laurairina!Bravo voua! (pt chestia cu numele)
Superbe nume Romanitza31! Ce bine ca sotul e de acord.Eu cu al meu am avut de tras si inca mai am ca as vrea si al doilea nume la baiat, da el nu vrea zice ca o sa il doara mana de atata scris.(noi avem 2 nume de familie, dar sunt scurte).
Monis5 sa iti traiasca feciorasul,e un dulcel!
Felicitari KRELIA! Sa iti traiasca minunea!
Ce frumos DianeAli!S-a intamplat o minune intr-adevar!Sa fiti fericiti toti 3!
Lylyana, Andrutza ati fost niste norocoase sa va iasa asa repede!Bv.
Mariaandreai ati avut ceva emotii, dar pana la urma a fost bine.Ma bucur pt voi.Toate povestile care incep cu 2 liniute sunt minunate.
Wow 7 ani!Eu cedasem psihic dupa 2.Felicitari si sa va aduca numai bucurii micutii scumpi.(pt Gabitza)
Frumos Crissa13!
Toate povestile care incep cu 2 liniute sunt minunate.
Noi le-am asteptat 2 ani si a avea un copil mi se pare un dar divin.
simona9999 spune:
Felicitari Tiusca
sa creasca mare si sanatos bb
cea mai fericita
cu 38+ 
sa fim sanatosi

. de-abia astept sa iesim amandoua cu bebeii in parc.

FELICITARI TIUSCA!!