America (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bianca, ce copii frumosi ai!!!!
I-am zarit in poze si pe nasii lui David!! hihi...ne e dor rau de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bianca,dulci foc puiutii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele ...m-a sunat mama acum sa imi spuna ca a auzit ea pe nu stiu unde ca ar fi mai ieftin daca le cumpar eu bilete de avion de aici decat daca isi cumpara ei din Romania.

Ati facut vreodata figura asta ? Sa cumparati bilete de aici pentru cineva care vine din Romania ? Stiti ceva agentii sau siteuri unde sa ma uit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Din ce am tot cautat noi, de la Orbitz poti cumpara bilete cu plecarea din alt aeroport decat unul din US. Biletele fiin electronice cred ca e posibil, dar nu am incercat inca....
Multumim de aprecieri!
Sanzi, da, sunt niste draguti amandoi, o sa-i avem pe la noi la un pui/curcan peste 2 saptamani

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, Doris, i-am luat eu lu' tata in Aprilie cand s-a dus ca Giga la aeroport cu pasaportul expirat si a tb sa ii cumpar pe loc alte bilete pt. doua zile mai tarziu. Am luat de pe expedia.com, Bucuresti-Chicago.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si eu i-am cumparat mamei,budapeste-chicago,am platit de aici, biletul l-am cumparat de la o agentie din Chicago,Adams travel se numea.

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si noua ne-a luat soacra bilete de la Frankfurt la Houston de la AA.

Bianca, frumosi copiii! Ce scump e bebe Andrei!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

buflea, da, si noi am mai luat bilete de avion pentru parinti de aici. De obicei prin KLM, ruta Bucuresti-Amsterdan-Seattle, direct de pe site-ul KLM. Iti trimit prin email biletul electronic pe care il trimiti la parinti si e suficient. Poti incerca direct prin compania aeriana care te intereseaza, daca nu poate chiar prin expedia, orbitz..

miereamara, a fost mama ta la viza? Cum a fost?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Da Buflea si noi am luat bilet de aici cu plecare din Bucuresti, fara sa trimitem biletele macar,se cheama e - ticket , doar se prezinta la aeroport cu mailul printat.

si uneori gasesti si acolo in RO mai ieftin bilete. depinde. noi cu compania Delta am gasit cel mai ieftin. intri pe site-ul lor.

am primit mail acuma au oferta astia de la british in sale ceva destinatii, dar nu e bucurestiul pe lista, of course.

Mihutza: in Phoenix sunt mai multe companii de romani care trimit pachete. doua stiu eu. tot ce trimiti nu e vamuit si ti-l aduce acasa pachetul (in Ro). la usa! numai ca dureaza 3 luni, e trimis cu vaporul. 1,25 usd pe pound. compania mama e la chicago, cred, dar au aici un nene, ce colecteaza pachetele doar in prima simbata a fiecarei luni. da un semn si iti dau nr. de telefon. pe PM.

sa stii ca la aproximativ citeva luni vine consulul in Phoenix special pt certificate de nastere si alte documentatii, Ovidiu Grecea. a fost acuma doua duminici aici. o sa mai scriu aici cind vine, dar am mai scris si nu a prezentat interes ca suntem doar 3 din phoenix. nici noi nu am facut certificatele romanesti, am zis ca asteptam sa apara si urmatoarea fata si apoi vom face la amindoua.
V-am zis ca o sa am fata? acuma greu cu gasitul numelui.

Mergi la inceput