America (182)
Raspunsuri - Pagina 8
Delia21 spune:
CENIA,felicitari pentru fetita!!!!!Daca nu esti multumita,dami-o mie.Am fost la mall azi,...si la locul de joaca o multime de copiii,...si fetite de toate varstele....si nu pot sa spun in cuvinte ...cat de mult imi doresc una macar.
SANZIANA,maine venim la biserica.....si tare mi-ar place sa va vad.....daca nu aveti altceva programat,binenteles
corinadana spune:
Cenia felicitari ptr fetita!!!
Fetele ce as putea cumpara cadou nasei Francescai ptr la botez??? are de toooooate...
Azi iar cu bicicletele, ce mult mi a lipsit.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Cenia felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si sa ai o nastere usoara!
Bianca, ai niste copilasi minunati! cum te descurci cu amandoi?
Avem si noi poze de la 10 luni si de la intalnirea cu Sinzi de saptamana trecuta, la St Augustine.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
Frumos, dar cam scurt!
Joi are mama interviu, doamne ajuta sa ia viza. foarte bine a picat discutia despre bilete si eu aveam aceeasi nelamurire.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
lisa79 spune:
fetelor,tamiflu se da pt orice fel de gripa sau doar pt swine flu?...intreb ca Anusca e suspecta,din pacate. are febra,a vomat de 2X azi,tuseste si n-are chef de nimik. am fost la urgenta si i-au facut testul,astepatm rezultatul.
stiti cumva cat e precis e suzeta termomentru?? ma gandesc cum sa ii iau temeperatura ;a noapte. cea axiala e mai mare decat cea rectala...offf
Votati-o pe ANA!!!
Macrina spune:
Lisa, multa sanatate Anutei. Nu te ingrijora peste masura, tine-o hidratata cumva, strecora-i prin gurita cu seringa orice fel de suc dulce care-i place.
Eu stiam ca temp rectala e mai mare, din ea se scad cateva unitati. N-ai termometru din ala pentru ureche, digital?
lisa79 spune:
ba am si din ala de ureche,dar daca masor de 2-3 ori e diferita valoare de fiecare data.asta suzeta nu il vrea ca nu seamana cu tzoca ei ORIGINALA,axial ne descrucam cel mai bine.
TAMIFLU e oribil la gust,nici nu stiu cum sa il dau, am incercat in lapte,mi-a refuzat laptele,voi cum l-ati administrat?
Votati-o pe ANA!!!
Delia21 spune:
SANZI,l-am vazut pe DAVID.S-a inaltat mult de la Paste de cand l-am vazut prima data.
Corinadana,noi i-am dat nasei lui Rudy bijuterii,colier si cercei set.Miere,bafta mamei tale sa ia viza si s vina sa aibe grija de nepotel!!!Tinem pumnii!!!
Carmenbr spune:
Lisa, sanatate multa Anutei. A venit rezultatul la test?
Cenia, felicitari pt fetita. Sarcina usoara in continuare.
Corina, orice e dat din suflet trebuie sa fie ok.
Miere, bafta mamei la interviu.
buflea spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu biletele de avion. Se pare ca nu sunt mai ieftine daca sunt luate de aici - am intrebat la 3 agentii si pretul este exact la fel ca cel din Romania.
Acum vin cu o noua intrebare ... copilului meu de 5 ani (Alex) i-a expirat pasaportul acum o luna. Ca sa facem unul nou trebuie iar sa facem poze si sa ne prezentam amandoi la biroul de pasapoarte sau pot aplica undeva on-line sa-i trimita altul. A trecut cineva prin asta ?
ruxij spune:
Salut!
Cenia, felicitari pt. fetita si sanatat multa!
Eu venii sa va intreb ceva. Au mai discutat fetele cu copii de scoala despre "lexile level", dar eu nu am fost atenta pt. ca nu am inteles ce e ala, asa ca va intreb acum. Ce inseamna, cum se poate afla, ca scolile sunt mai greu de descifrat decat Agatha Christie, cam ce lexile level au copiii vostri corespunzator la clasa in care se afla? M-ar interesasa inteleg si eu chestia asta. Deasemenea, cand copiii dau teste din alea la inceputul anului, eu am dreptul sa ma duc sa cer sa le vad? Ca atunci cand am intrebat la general cum afacut copilul cica a facut "very good", dar acum am aflat ca probabil le-a dat lexile level si noua nu ne zic nimic nene, ce ma enerveaza. Tb sa fii detectiv particular ca sa afli informatii despre propriul copil. Gata, rant over!:)