Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ruxi, succes mult la operatie. scuze ca eu nu am apucat sa iti zic nimic, eram pe picior de plecare la medic. sa stii ca e o operatie ok si sunt sigura ca o sa treceti bine peste ea. la ce spital face interventia?
Patricia, da-i 270ml daca ii e asa foame. sau da-i altceva inainte si apoi laptele. mie imi e intotdeauna teama de voma - de aia nu prea dau asa mult odata.
Cristi cum mai o vertebra in plus???
aditapop - bebelusii nu stiu de gustul mancarii oamenilor mari. iar rinichii lor trebuie protejati de sare deocamdata. au timp dupa 1 an si mai apoi sa se obisnuiasca cu gustul mancarii oamenilor mari.
ma duc sa ii dau laptele Evei ca la ea a trecut deja ora de culcare.
sa aveti o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

asa roxana, am 6 vertebre lombare, una fiind sacrata. nu prea stiu ce inseamna sacratul asta dar doare

dupa cm o sa merg la ceva electro nu stiu ce, masaj si kineto la un centru de recuperare de aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

asa roxana, am 6 vertebre lombare, una fiind sacrata. nu prea stiu ce inseamna sacratul asta dar doare

dupa cm o sa merg la ceva electro nu stiu ce, masaj si kineto la un centru de recuperare de aici

nu cumva e vorba de o sudura intre ultima vertebra lombara si coloana sacrata - adica ultima portiune a coloanei vertebrale? ca aia da, da dureri si e destul de intalnita din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Aoleu, Cristi, ma sperii! Eu sunt cu fimoza...adica Filip...deja m-a luat disperarea...Dar cand il taie....e pe viu sau il anesteziaza? Ca mor acolo daca imi urla copilul de durere...si asa barbati-miu tot zice ca ne grabim, ca sa mai stam....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Aoleu, Cristi, ma sperii! Eu sunt cu fimoza...adica Filip...deja m-a luat disperarea...Dar cand il taie....e pe viu sau il anesteziaza? Ca mor acolo daca imi urla copilul de durere...si asa barbati-miu tot zice ca ne grabim, ca sa mai stam....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Anuc, si eu as zice sa nu va grabiti.. mai ales pana intr-un an. are Filip acum probleme la urinare? de obicei operatiunea se face de catre chirurg fara vreo anestezie.... cel mult una locala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da rox - dar sutura e intre osul ala mare de la fund si aceasta a 6a vertebra... ca au numarat 2 doctori.

la carol l-au dat cu spray de lidocaina si a fost pe viu, eu a trebuit sa-l tin de maini, asistenta de picioare. nu pot sa iti povestesc cat de groaznic a putut sa fie. planul initial era sa mearga cristi, da cum necum am intrat eu si asa am ramas. dar la carol era inchis aproape perfect, mai era doar o gaurica cat varful la un ac fin de tot - s-a vazut apoi foarte tare diferenta cand face pipi

plus ca toata saptamana de dupa trebuie sa il decalotezi de 2 ori pe zi - si asta cand el are rana acolo (e mai mare cu 1 cm macar din cauza ca e umflata) si sa-l speli cu rivanol si sa dai cu unguent. da asta e bun ca fiind uleios nu lasa pipi sa atinga chiar asa de tare rana si nu-l ustura atat de tare cand face pipi.

vai de capul lor saracii micuti

eu nu zic sa faci sau sa nu faci, doar asa, sa stii cum e dupa. din a treia zi nu a mai plans. oricum, dupa operatie el radea saracutul, doar la pipi a inceput durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Multa sanatate bebelusilor nevoiti sa se opereze si multa putere mamicilor!!Doamne,nu stiu de unde va luati taria in astfel de momente!!Meritati toata lauda si respectul!!Eu cred k as fi innebunit dak as fi fost nevoita sa o internez de edith in spital si mai ales sa o operez!!Si in spitalele din romania!!II multumesc Lui Doamne Doamne k am o fetita sanatoasa,nu vrea ea sa maanance,dar nu disper!!
Multa sanatate si sa aveti vesti dintre cele mai bune!!Nu are cum sa fie altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, cu testul, nu va stresati prea tare, eu am completat cu "Nu" cateva chestii si a doua zi a inceput sa le faca, deci...

Acum spune si "papa", "baba", "apa", apasa clapele de la o pianina cu multe melodii si bate din palme sau vocifereaza...

Asta i-a iesit:

Varsa socializare: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa limbaj: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa autoservire: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.71(0 ANI 9 LUNI )
Varsa motor: 1(1 ANI 0 LUNI )

----------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 0.94(0 ANI 11 LUNI )
Varsa cronologica: 0.89(0 ANI 11 LUNI )
IQ: 106

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Lisa79, iti voi vota zilnic printesa O sarcina usoara!
Anuc, in legatura cu fimoza, eu zic sa nu va ingrijorati, in Germania medicii nu intervin decat dupa ce face copilul 2 ani! pana atunci se incearca masajul cu creme speciale. Doar daca face vreo infectie cred ca se pune problema de operatie..
Referitor la sare in mancarea pentru bebe, eu pun f. putina, la sfatul pediatrei.
O seara minunata si un somn usor pentru bebei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, faza cu refuzul mancarii am avut-o si noi recent, a tinut vreo doua zile, pentru ca eu, mama zaluda, nu m-am prins ca... puiutzu' isi marise intervalele de masa!

Eu tot la 3 ore vroiam sa o hranesc...

Si ea nu avea nevoie decat din 4 in 4 ore sau chiar din 5 in 5... Si ma enervam ca fac mancare si ea nu mananca si certam copilu' degeaba...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput