Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aryia, totul o sa fie bine, o sa vezi ca trece repede, iar el o sa se poata lauda ca are o operatie la activ.

Anna, eu zic ca Vladutz sta destul de bine cu greutatea la cat de rau zici ca mananca, oricum el pare atat de ocupat cu alte chestii incat de ce ar mai manca. Persevereaza totusi...

Naty, nu te stresa nici tu, credeam ca te-ai obisnuit ca Nadia e mai silueta.

Miere, nasol cu alergia, cum descoperi daca-i mucegai sub mocheta si ce-o sa faci daca e? Multzam de site, ieri am pus-o pe Carla intr-o cutie de Pampers si am plimbat-o prin casa, distractie maxima, a stat apoi vreo jumate de ora in cutie si s-a jucat cu snurul pe care-l legasem de cutie s-o pot trage.

Cris, Carla tot 2 dinti are, nu-mi pare ca cei de sus au de gand sa iasa, nu stiu ce a avut saptamana trecuta de s-a trezit noaptea. Vad ca si-a revenit, desi doarme doar 10 ore pe noapte mai nou. I-am mutat ora de culcare la 10 si vad ca azi a dormit pana la 8.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ce rau imi pare de Gheorghe Dinica, stiam ca e in spital bolnav da nu ma asteptam sa moara.Uite asa se duc unul cate unu din artistii nostrii.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!

I-am facut si eu testul Dariei aseara si a iesit: socializare, limbaj, autoservire,cognitiv, toate la 1 an.Motor a iesit mai putin, era de asteptat 0-9 luni. IQ-110.
Arya sa treceti bine peste operatia lui Amedeo, off e greu cu unul singur daramite cu 3 .

Va rugam sa ne votati, multumim!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya draga mea...pai se poate???o sa fie bine ai sa vezi, nu e o operatie complicata cu siguranta, el e copil mare, o sa vezi ca va fi bine.

Fetelor ce ma fac cu Vlad ca seara mai vrea lapte dupa ce ii dau 240 apa cu 8 masuri lapte si cu 2 de cereale....sa ii dau mai mult???Oare nu fac rau???

Fetelor mai am o intrebare - voi cu ce faceti curat pe parchet?Eu am inceput doar sa bag aspiratorul, parca nu mai imi vine sa dau cu ceara de parchet sau cu alte minuni cu care dadeam inainte....ca linge tot. Noi mergem ca soldatul taras, nu mergem de-a buselea.

Eu sunt asa de obosita, simt ca ma doare pieptul (sternul in interior), cand ma incordez sau cand respir mai puternic.....ce o fi??nu am fost racita, nu am tusit....Am stat 2 saptamani si cu Vlad si cu Stefan si am mai facut si cercei cred ca asta m-a obosit asa mult, bineinteles pe langa treburile de zi cu zi. Cred ca ar trebui sa imi fac niste analize mai ales ca din ianuarie vreau sa ma apuc de bebe 2 . Se mai baga cineva la bebe2 de prin ianuarie???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi,eu sunt deja inscrisa la aspirante

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

seara buna !

Noi inca ne chinuim cu mancarea. azi l-am lasat in ritmul lui, adica cat a mancat, atat i-am dat. Asta pentru ca zilele trecute l-am indopat ca pe curcani. Nu mi-a varsat, dar nici fericit nu era. A mancat la ora 14 cam 90 gr de legume (greu de tot), iar urmatoarea masa va fi la ora 19.30. Sa vad daca tipa de foame. Deocamdata se joaca si nu da semne ca l-ar roade stomacul. Eu nu mai inteleg. Pana acum 2 saptamani manca bine, usor, mese de 200 gr, iar de atunci ce mama masii (scuzati!) s-o fi schimbat ca nu-i mai trebuie nimic.
In fine...am avut curaj aseara sa-l cantaresc si vad ca asa nemancand a luat vreo 200 gr de la inceputul lunii. De asta m-am mai si linistit...offffff!!!!

Maine mergem la Budimex sa vedem ce facem cu fimoza. Daca trebuie, o sa-l si operam. Mi-e groaza!
Aryia, bafta si voua, sa treceti repede peste interventie!

Filip nu vrea sa-mi dea jucariile si nici nu face 'pa!'. Il tot invatam, dar in afara de faptul ca se bucura cand ne aude si ca topaie, nu face cu manuta inca.

In afara de astea, face de toate si nu-i tace gurita, scoate tot felul de onomatopee. Nu suporta sa stea in tarc ptr ca nu poate sa umble cum ar vrea.

A! Si azi era s-o patim. Dupa ce i-am dat sa pape l-am mai lasta in scaunel, cu centura pusa ca sa spal vasele. Noroc ca ma uit mereu la el sa vad ce face ptr ca intr-o fractiune de secunda s-a eliberat din ham si se ridicase in picioare sa se suie pe masa...m-am speriat ingrozitor ptr ca putea sa pice direct pe gresie...De atunci ii spunem Hudini :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

wow,deja avem fete care se apuca de bb2?
aryia,o sa fie bine.E greu pt tine,pt voi,te inteleg,pt ca numai ce ati prin nenorocirea aia cu geamul,dar va fi bine.E mai bine sa faca acum operatia decat cand va fi mare.Mult curaj.Cand ati programat operatia?(scz daca ai zis,eu nu am stat azi deloc si deja nu mai vad bine de oboseala)

bebelusi eu curat parchetul cu pronto de parchet.Si aspir.Sa mai zic ca sunt obsedata de microbi si ma gandeam la ceva sa si dezinfecteze,dar nu stiu ce?David insa nu linge parchetul.

Anna,felicitari pt parametri.Vezi,copilul ia bine in greutate,creste,o sa manance si el.Nu te mai stresa cu tot felul de chestii pe net,ca o iei razna.Te si inteleg,am avut si noi o perioada in care nu manca si stateam si 3 ore sa manance de-mi venea sa ma arunc de la et9..plus tot felul de artificii,jocuri,cantecele,minunatii,de raguseam si oboseam groaznic.Este intr-adevar f greu pt tine sa-l vezi ca nu papa,dar poate e doar o perioada a lui.Multa putere iti doresc.

Andreea,vad ca-i lunguta Ilinca.Poze,ceva?

Isis,bine ai venit.

Naty,Nadia e o finuta mai.Nu ti-am zis ca-i facem fotomodele?

Miere,e posibil sa fie de la mucegai.David daca sta undeva unde este mucegai,tuseste,dar face si muci..multi rau.Si noi il spalam tot in camera si uda oglinzile si peste tot,dar cum am doar un covor mic,parchetul,oglinzile si pe unde se mai uda le sterg imediat.

Gata,va las,ma cheama datoria.O seara placuta.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

stiu de ce ma doare spatele

x men exista

eu sunt

am o vertebra in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa da link aici draga mea ca sa nu mai stau eu sa caut (te rog)ca ma bag si eu sa imi spui cand te apuci de treaba.

Sa stiti ca desi Vlad e un mancacios si noi avem zile si zile, dar eu nu il fortez deloc, imi mananca dimineata un mar cu ceva ...branza, biscuite sau simplu, la pranz 180 de mancare dar nu mananca tot timpul tot ce ii dau, uneori ii dau iaurt dupa masa ca ii place la nebunie, si seara la 7 tot fructe, neori ma gandesc sa nu ii faca naiba rau atatea fructe. Voi ce ziceti??Ce sa mai bagam seara ?Ii mai dau si eu branza cu fruct, sau branza cu mamaliga, sau iaurt cu ...nu mai stiu ce....alte idei???As vrea sa fac paste cu branza si ou la cuptor dar nu stiu ce fel de paste sa cumpar, ce ma sfatuiti?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bebelusi - este un articol cu diversificarea aici la clubul scutecelor si de acolo am luat niste retete noi care ii plac lui carol

cineva zicea de fimoza - nu va faceti griji, ziua 1 si 2 sunt grele, dar trece. il dati cu unguentul pe care vi-l da drul, eu l-am dat cu neopreol cum a zis irina, si ca sa faca pipi fara dureri si fara sa se tina cand plange pus cu fundicul in lighean cu apa. ca el facea un pic de tot si plangea si se tinea si apoi de la capat, pana l-am pus asa si a facut muuuult si apoi vreo 2 ore a stat linistit. si il puneam cand auzeam ca plange, ca in prima zi plangea cu disperare, muream langa el, nu vroia nici in brate, ne lovea cu pumnii... noroc ca nu a durat.

ariya - bafta la operatie, sigur o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143621&whichpage=16

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput