Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
lisa79 spune:
'neata'neata!
Vad ca se discuta de ham,am vazut multe mamici pe aici cu ham,eu una sunt de acord cu el afara,in parcurile neamenajate pt bebe,cu asfalt.
in casa,nu...lasat copilul sa exploreze.
oricum,la noi nu e vorba de ham inca,Ana e mai sigura pe ea daca se tine de masuta si isi da drumul decat sa vina la mine si sa ma tine pe mine de maini.
in legatura cu trestul:http://autism.gamara.ro/portage/... e bine sa vedem cam pe unde ni se incadreaza copilul. e si interesant
Votati-o pe ANA!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Am venit si noi de la control. A fost laudat de toata lumea cat de bine arata, ce bine merge.... Mai nou face si "pa" cu manuta si zice "baaa!" in loc de "pa" (normal, ne imita pe noi). Are cam 74 cm si 9015 g. Este sanatos din ce s-a putut vedea la consult. O sa-i fac analizele saptamana asta sa vedem ce si cum. Cat despre mancare, pediatra ma sustine in continuare sa alaptez pana la cel putin 1 an, dar sa ne chinuim in continuare sa pape si altceva, saraca, nu prea mai avea solutii, tot ce imi zice, deja incercasem. Concluzia a fost sa incerc sa-i fac mancare gatita (ciorba, tocanita...), sa fie cat mai aproape de cea pe care o mancam noi, dar fara sare. Sa vedem, o sa incerc cu o ciorba de pui cu orez.
Fontanela e ok, verificata, nu s-a inchis, dar e conform varstei.
Bee, stiu ca poate imi fac prea mari griji, dar Vladut nu papa nimic, doar cu multa munca reusesc sa-i bag o lingurita de mancarica in gura. Sau mai mananca uneori cam 4 gurite dintr-un fruct intreg sau un sfert de biscuitel. Deci nu e vorba ca nu mananca la cantitatile normale, el chiar nu mananca. Si tzatzi ziua papa cu insistente mari, s-ar juca non-stop.
Miere, multumim. Vladut pot sa zic ca merge destul de bine, si isi tine f bine echilibrul, sta in picioare nesustinut minute in sir, azi ma plictisisem eu sa ma uit la el cu statea in mijlocul camerei in picioare sa se joace cu un castron. Eu cu ochii pe el, ma intrebam daca nu mai oboseste si pica pt Ilincuta si Nadia. Pupam fotomodelele, important ca sunt sanatoase, dar va inteleg ingrijorarea.
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
ziua buna!
aveti update pe mail.
pazesc mandra sa se trezeasca ca sa ii imbrac sa mergem noi astia mari la vaccin. ea e scutita de data asta sa vad daca am loc sa o mai cantaresc si pe ea. desi toata lumea spune ca e umflatica (si chiar asa si arata) Eva nu mananca cantitati mari de mancare... doar din borcanel mananca unul intreg, adica 200g. restul... maxim 150. lapte dimineata si seara cate 200ml si cam atat. apa cand ii convine - ca la asta nu seamana cu frate-su.
Andre_ea, poze cu Ilinca cand scoate chilotii lu fra-su din sertar???
ariya spune:
Pt mine n-aveti o vb de incurajare?!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
ariya, un brat de Tu esti o mama asa puternica, ai grija de 3 copii, toti frumosi si destepti
Noi avem atatea de invatat de la tine.
O sa fie bine operatia lui Amedeo, floare la ureche, ai sa vezi! Orice mami e speriata cand puiul ei pateste ceva, dar Dumnezeu il pazeste si are grija de el
Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#
mariacri spune:
Buna fetelor!
Nu-mi vine sa cred ca a murit Gheorghe Dinica
Cand vad cat papa puiutii vostri ma sperii. Al meu nu a mancat niciodata un borcanel intreg (de-ala mic de 125, 130gr), poate doar cu fructe. De cand a fost racit si a tusit nu mai mananca nici atata.
Ar manca doar cereale si mai nou iaurt :( Nici macar biscuiti nu mai vrea sa rontaie.
Cred ca si el ar papa laptoc de la mami non stop, dar are decat seara si dimineata - si noaptea e super oferta: de 3-4 ori!
Mami Cri si Prichindelu'
lisa79 spune:
ooof, Aryia,saracutul Amadeo. lasa ca e operatie minora si o sa treceti voi cu bine peste asta. In legatura cu somnul...si eu sper in continuare la nopti mai bune.
Anna,felicitari pt parametrii frumosi
roxana,bafta la doctor!
Votati-o pe ANA!!!
lisa79 spune:
yashi....hei...am vazut ca ne citesti,stii de problema lui David...ia mai intra si mai da buna ziua ca ne e dor de tine
Votati-o pe ANA!!!
aditapop spune:
Buna seara, mamici de licurici
Sunt o mamica de ghiocel de martie 2009 si am intrat sa vad cum se descurca mamicile cu pitici un pic mai mari. Din ce am citit, nu folositi sare la mancaruri pentru bebici. Si eu am facut la fel, pana cand m-a certat putin o prietena pediatra care a zis ca e o greseala pentru ca bebe trebuie obisnuit cu gustul mancarii pe care o consuma parintii si chiar m-a rugat sa pun sare (mai putina) in mancarea copilului, intrebandu-ma in acelasi timp: tu ai manca ceva fara gust?
Lisa79, am votat copilul superb -Ana, in ambele poze (votul 130, respectiv 76). Bafta multa!
Si eu il am pe pitic in concurs, aici la Klorane
.
O seara frumoasa, multa sanatate la puiuti si multumesc pentru eventuale raspunsuri.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2