Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
ingrid70 spune:
Cam cat ar trebui sa manace un bebe de 9 luni pe zi? Alex mananca 500 ml lapte, impartite in 2 mese, si 500 gr solide, impartite in 2 sau 3 mese, pe zi. O fi mult/putin? kk facem si noi de 2, uneori si de 3 ori pe zi, ca intreba cineva zilele trecute
cris30 spune:
La multi ani licuricilor de astazi si a celor care poarta numele Mihail si Gavril .
Din cate imi amintesc eu Dariei i s-a facut test de auz in primele 24 de ore dupa nastere si cand am iesit din spital mi s-a dat o hartie pe care scria: your baby can hear. Nu stiu exact cum s-a facut testul dar m-am dus intr-o zi sa o vad prin geam la nursery si chiar atunci i se facea testul, avea bagate in urechi niste chestii si alaturi un aparat care inregistra.
Azi avem si noi niste prieteni la masa pe la 3 si dupa aceea stau baietii la baute si fetele la cafele, iar cei mici la lapte .
Iulia cati dintisori are Carla?? Sa aveti fun azi la picnic si la petrecere .
De vaccinuri nu mai vorbesc ca ma apuca panadaliile cand ma gandesc ca vin cele de la 12 luni.Imi doresc sa scapam odata si cu bine.
Si ieri in premiera Daria s-a ridicat singurica in pat, adica s-a ridicat in picioare tinandu-se de marginea patului.Bine miscarea asta trebuia sa o faca mai demult, dar e bine si acuma.De=a busilea nu v-a merge, cred ca v-a merge direct in picioare.
Va rugam sa ne votati, multumim!
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
bebelusi spune:
Am scris un mesaj mare si s-a sters
Pe scurt
Aidan e un dulce
Noi nu avem dinti si nu ni s-a inchis de tot fontanela.
Restul am uitat imi cer scuze
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cris30 spune:
La noi fontanella e foarte mica, a mai ramas cam un varf de deget,cred ca pana la un an o sa se inchida de tot.
Papam 3 mese solide pe zi: fructe si/sau cereale, legume cu sau fara carne, iaurt seara. Lapte intr-e 500-600ml.
Iry a venit nasica lui Aidan in vizita?? Frumos si interesant loc ati vizitat .
Leditia spune:
Miere,dar stiu ca sunt groaznic de scumpe cresele la voi.Cei care castiga 1000$ ce fac?mai bine stau acasa nu?Nu stiu nivelul actual al salariilor de acolo si care-i salariul minim-mediu.
Oricum raportat la salariile noastre(mai exact la ce castigam noi) mi se par mari si preturile de la noi.
Pozele sunt super,dar cam putine.
POZE CU NOI
de David Christian
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilot zilei, Andu si Andrei!
LA MULTI ANI Angellique ... si mai hai pe la noi!
Multa sanatate la bolnaviori!
Deci s-a dus si week-endul asta. Si au plecat si socrii. Mister e fericit, a primit un ante-mergator de la VTech si tare ii place sa apese pe butoane (tare faina e jucaria, imi place)... da' ocupatia lui favorita mai nou e sa se plimbe in jurul masutei din living, sa traga jos tot ce gaseste pe acolo (noroc ca nu prea multe) si sa ia in gura marginea mesei. Si da... mai trage cate o tranta... avem deja una bucata vanataie..
Lui i s-a facut testul de auz la 6 saptamani, din ala cum povestesc fetele din State, adica i-au pus niste chestii pe capsor (earphone si microfon) si au masurat ecoul. A iesit totul bine. Am inteles ca aici teste din astea se fac la toti copilasii. Si noi asteptam vaccinul de la 12 luni si apoi la 13 luni (MMR-ul, adica ROR-ul). Antigripal (porcesc au ba) nu facem decat daca ne recomanda medicul. Eu sper sa nu fie cazul sa recomande.
Si aici gradinitele sunt scumpe, la fel ca cele din State. O gradi buna costa cam 700-800 de lire (deci tot asa, peste 1000 de dolari/luna). Cresele la fel. Childminder-a mea ma costa 460 lire/luna (deci vreo 700 de dolari). Ce fac persoanele cu venituri mici? Daca castigi putini bani si totusi lucrezi primesti child tax credits inapoi de la stat...care pot acoperi pana la 80% din costul gradinitei/cresei/childminder-ului. Noi primim doar 81 lire/luna ca cica castigam prea mult In multe familii unul dintre parinti ramane acasa cu copilul (in cazurile in care gradinita ar costa cat tt salariul)... baiul e ca la noi nu este o optiune deocamdata...desi mi-ar place mult sa pot sta acasa cu jupanul meu.
Ingrid, cam asa papam si noi la 10 luni... cam 600 gr papica solida/zi... plus lapte de la san... nu pot sa spun exact cat bea ca nu am cum sa masor
Eu inca alaptez dimineata, seara si inainte de culcare si am de gand sa continuu cat de mult pot. Ideal ar fi pana la 1 an... daca se poate si mai mult cu drag o sa o fac....
CM nu a venit nici la noi, dar eu iau mono-pills si cica s-ar putea nici sa nu-mi vina degraba. Nu ca i-as duce doru....
Miere, faine poze cu crocodilii
Si la Mister ii mai e deschisa fontanela, nu mult da' mai e. Daca nu ma insel, erau cateva subiecte deschise la "parintii intreaba" despre fontanela, si parca ar fi bine sa se inchida pana la 18 luni.
Asaaa... toata ziua bodoganeste... ma-ma-ma-ma (si mama "se topeste" ), da-da-da, bu-bu-bu, titi (asta-i kitty, adica pisica), brrruuuu (cand e frustrat) plus o multime in "bebeluseasca"
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI la toti care oarta numele Mihai, Mihaela, Gabriela, Gabriel, Gavril, Michelle si asa mai departe... tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelor
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
In conditiile actuale e mai ieftin sa stai cu copilul acasa decat sa-l duci la day-care, adica trebuie sa ai un salariu destul de bunicel sa faci fata la cheltuieli.Ori mama poate opta pentru un job de acasa sau o scoala online, macar pana mai creste bebe.
Noi stam intr-un cartier bun si avem cateva scoli de stat aici destul de bunicele. Ar fi si asta o posibilitate pentru ca la gradinitlele si scolile de stat nu platesti nimic.
miereamara spune:
Da, si aici cei cu venituri mici au ceva reduceri sau gratuitate pt cresa. Dar trebuie sa ai un venit foarte mic, limitele sunt destul de stricte. Dar e mai avantajos dc ai sa spunem de la 2 copii in sus, sa stai acasa cu ei, pai la 2 copii ar veni cresa aproape cat un salariu mai mititel. cu toate astea americanii au o gramada de copii, nu imi explic cu cresele astea scumpe si asigurarile de sanatate enorme? Nu stiu cum naiba se descurca dintr-un singur salariu.
Cris felicitari pt ridicatul in picioare, acuma sa te tot tii:))
Ne-am intalnit cu nasii la St. Augustin.
Nici fontanela lui Aidan nu s-a inchis complet.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator