Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Leditia spune:
Miere,David are momente cand da din cap(si-a format ticul asta de cand ii dadeam medicamentele si el tot dadea din cap stanga-dreapta sa nu le ia) si mai are momente cand se trage de par cand e obosit.Ma seaca si nu inteleg.Am citit pe net si cica ar fi normal.Voiam sa zic ca voi intreba aici un dr,dar mai bine lasa..Cand ajung in Bucuresti si mergem la dr vreau sa intreb si de chestia asta.Poate-mi fac griji degeaba...
Edit:aici sunt mult mai multi copii la o singura educatoare.Depinde oricum de cresa,dar grupele sunt mari oricum.(nu mai zic ca locuri nu prea sunt,ca multi copii raman anual pe dinafara,o bona costa enorm,gradinita particulara,ca nu stiu daca e si cresa particulara,costa si aia destul de mult..Nu ca la cresa de stat nu te-ar costa nimic..Am tot citit pe forum pe la crese si vad cum parintii mobileaza cresa,o utileaza,pun parchet,zugravesc..din astea.
POZE CU NOI
de David Christian
RalucaAlexa spune:
hello si de la noi!
miere- al meu isi arunca capul (scuzati cacofonia) pe spate pur si simplu cand nu vrea ceva. Asta se intampla daca vrea ceva si nu-i dau sau nu-i convine ceva. Cred ca si la Aidan e acelasi lucru. Motivatia: alintatura!! :)
lisa79 spune:
'neata neata!
La multi ani tutuor care serbesc azi ziua de nume sau de nastere
Miere, Ana isi tine capul intr-o parte tot de alint, da din cap dreapta-stanga cand e agitata,somnoroasa sau chiar si cand e fff fericita. eu una nu ma stresez.
Dinti avem si noi 7,al optelea e sa vina...ca mi se trezeste de n ori noaptea,sper ca dupa nr 8 sa scapam si noi o perioada.
Fontanele, e inca deschisa, mai inca buricul degetului aratator,deci cam 1 cm. nu mi-a zis nimic la control ca ar fi ingrijorator.
AAA, ne-au reaparut mucii. mai fetelor,care mai alaptati,nu va lasati,continuati macara pana trece iara. Ana nu a avut muci cat am alaptat-o si acum, e a 3-a oara in 2 luni. inca nu ma ingrijorez.
ca veni vorba de testul auzului, mai stiti ceva de ...am un lapsus...era cuneva care a fost la medic,cu fetita,pt auz si nu a auzit sunetl de clopetel. Stiu sigur ca nu era din Romania... dar nu mai stiu cum se numeste...nu dati cu pietre
p.s. inc animic cu CM
Votati-o pe ANA!!!
ingrid70 spune:
Miere, sa stii ca m-am trezit si eu cu Alex la un moment dat ca facea asa cum descrii tu (arata in momentul ala f ciudat, ingrijorator), dar mi-am dat seama ca facea cand nu-i convenea ceva. Cand eu ziceam "nu" si dadeam din cap el se uita f atent si cand nu-i convenea ceva cred ca vroia sa ma imite, dar fiinca miscarile lui nu sunt asa coordonate iesea miscarea aceea ciudata. Cu timpul l-am tot mangaiat si l-am oprit cumva sa o mai faca si vad cu nu o mai face. A durat prox 2 luni sau ceva mai putin cred.
ingrid70 spune:
Legat de vaccine, cred ca o sa-i fac si eu Prevenar, desi noi nu vom merge la gradinita pana la 3 ani si 7 luni (asa speram acum, sa fie mama in regula si sa poata avea grija de el de la 2 ani, cand voi merge eu la lucru, daca nu, vom mai vedea atunci). Celelalte vaccine, din motive financiare, le-am facut pe cele de la stat. ROR nu am vrea sa facem, dar am inteles ca fiind obligatoriu, nu prea avem incotro.
iuliacris spune:
Ziua buna si de la noi si LMA sarbatoritilor!
Miere, bine ca te-ai hotarat ce sa faci. Imi place ca totusi mai mergi la interviuri din cand in cand, sa nu-ti pierzi antrenamentul.
Carla mea doarme iar bine de 3 nopti, sper s-o tina, dar se trezeste in jur de 7 si e ca o zvarluga in timpul zilei, isi baga nasul peste tot, si coada dupa mine oriunede merg, mai putin in baie, unde e gresia rece si isi ia repede manuta de jos si ramane la usa, pana cand nu se stie...
Aici, la bebei in spital pentru testul de auz li se amplaseaza un earphone si un microfon in ureche si li se pun niste sunete, a caror ecou se reflecta in canalul urechii si e masurat. Daca bebele are probleme cu auzul, ecoul nu se reflecta si nu se poate masura. N-am vazut, dar am intrebat in spital in c consta testul. Prietena mea care are bebe cu 1 luna jumate mai mic l-a dus pe la 3 luni la control ca i se parea ca nu aude cu o ureche si i-au facut un alt fel de test, i-au pus niste sunete la ureche, i-au lipit niste electrozi pe cap care detectau raspunsul nervului auzului la acele sunete. Partea nasola a fost ca a trebuit sa fie adormit copilul si l-a plimbat vreo 2 ore prin spital pana a adormit.
Noi azi mergem la biserica, apoi iesim la picnic ca se anunta 21 grade si diseara mergem la petrecerea decanului, daca mai avem putere.
O dupa-amiaza buna va doresc!
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
miereamara spune:
Ledi nu cred ca vrei sa stii cat costa cresele aici:))
intre 800 si 1500 de dolari pe luna!!! iar bonele cer cam 7-10 dolari pe ora,dc ai nevoie sa zicem 10 ore pe zi, ai incurcat-o.
In mod normal ratia de copii este o ingrijitoare la patru copii, dar uneori sunt mai putini copii din diverse motive.
Iulia deci in asta consta testul, habar nu aveam,ma gandeam oricum ca tb sa fie ceva mai complicat, nu doar sa strige cineva la bebe si sa vada dc reactioneaza, ca la varsta aia nici macar nu prea reactioneaza.
Vaz ca sunt mai multi bebei dadatori din cap:)) al meu da din cap numai in dreapta, haha. Oricum tb sa fac p programare la pediatru, ca a revenit dermatita (cum a trecut imediat pe pampers in loc de scitece organice) si mai are si o tuse destul de rara, dar acolo in fiecare zi.
O sa scot pozele de la crocodili, de ieri, le pun imediat.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Ledi nu cred ca vrei sa stii cat costa cresele aici:)) intre 800 si 1500 de dolari pe luna!!! iar bonele cer cam 7-10 dolari pe ora,dc ai nevoie sa zicem 10 ore pe zi, ai incurcat-o. In mod normal ratia de copii este o ingrijitoare la patru copii, dar uneori sunt mai putini copii din diverse motive.Iulia deci in asta consta testul, habar nu aveam,ma gandeam oricum ca tb sa fie ceva mai complicat, nu doar sa strige cineva la bebe si sa vada dc reactioneaza, ca la varsta aia nici macar nu prea reactioneaza. Vaz ca sunt mai multi bebei dadatori din cap:)) al meu da din cap numai in dreapta, haha. Oricum tb sa fac p programare la pediatru, ca a revenit dermatita (cum a trecut imediat pe pampers in loc de scitece organice) si mai are si o tuse destul de rara, dar acolo in fiecare zi. O sa scot pozele de la crocodili, de ieri, le pun imediat.www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
miereamara spune:
Pozici noi
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator