Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

IrinaC, multumim pentru informatii si ma bucur ca ai avut o zi frumoasa si ca te-ai bucurat de ea. La multi ani sanatosi si voiosi tuturor care azi isi sarbatoresc prima data ziua de nume, dar si celor cu mai multe sarbatoriri la activ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La bebei vostri s-a inchis fontanela? Ca la Alex e tot mare cand o pipai cu degetele. Azi cred ca vine doc de fam sa-i faca controlul de 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

La multi ani tuturor licuricilor, mamicilor, taticilor si bunicilor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril! Multa sanatate si numai bine!

La multi ani tuturor licuricilor care implinesc azi lunite! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#

Mergi la inceput

Bebelusi, Dark stiu ca ar trebui sa inteleaga, cred ca l-am obisnuit eu prost ca de obicei noi iesim numai impreuna, iar acum probabil s-a simtit un pic si exclus. El sta cu Vladut de cate ori am treaba prin casa, stau sa se joace, ma ajuta sa-l spal, sa-l pregatesc de culcare, dar niciodata nu l-am lasat cu el ca sa ma odihnesc sau sa ma relaxez, cred ca mi-as dori sa vina de la el propunerea, sa ma mai simt si eu "importanta"

Alina, de obicei joaca tenis in Studentesc, in Tei. Sotul meu nu e asa avansat, e mai mult un mod de a face miscare in mod placut.

Micola, si Vadut a avut trezire de genul asta noaptea si s-a finalizat cu un dintisor

Irina , multumim pt informatii, f interesante. O sa-i fac si eu vaccinul.

Azi pleaca sora mea acasa O sa-mi fie tare dor de ea, dar sper sa poata sa vina de Craciun.

pe toti licuricii si toate mamicile, un wkd frumos in continuare

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna dimineata!

IRINA, Prevenarul asta e vaccin optional, contra-cost? Ce pret are?

La 1 an, se face si ROR? E obligatoriu? Nu e periculos, asa cum am tot citit?

ingrid, la noi s-a inchis, da.

Am masurat si cantarit ieri copilul. Cica 75 de cm si 10 kg si 20 de grame. Si i-a mai iesit un dinte, avem 8 in total, patru sus si patru jos.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Ingrid , la noi nu s-a inchis fontanela, mai e un pic. Dar stiam ca pana la un an trebuie sa se inchida, nu e asa? Mergem si noi saptamana viitoare la consult.

Selene, super masuratorile Dariutei, si are la dinti Noi inca am ramas la 5 si observ ca inca unul bate la usa

Poze cu Vladut:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetili!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITE!
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL!
MUUULTA SANATATE TUTUROR!
Intru repede sa va spun ca noi suntem tot mucosi...pe tati nu-l mai doare asa rau genunchiul,vineri abia merge la medic.
Irina felicitari pentru ziua placuta!Si multumim ca ne-ai ascultat si esti in continuare medicul nostru!
Dark uite ca a venit si un pic de RELAX, si bine ca ati scapat si de raceala....!
Anna sunt convinsa ca daca ai sa vb cu sotul sa-i explici ce si cum te va intelege!
Asparaaaaguuuus vreau sa te intreb si io ceva...:tocmai ne-am platit o vacanta in Beierse Woud Neukirchen,e aproape de Munchen unde locuiesti...(cam 200km) dar sotului meu ai e teama de gripa porcina...tu cred ca stii mai bine cum stati in Germania la capitolul asta???Crezi ca poti sa ne tii la curent ?
Veronica cu tine ce e? pe unde umbli?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf.Mihail si Gavril.(licurici,mamici,tatici)(la multi ani si sotului meu)

Andrei Cristian
Andrei Stefan

Dark,ma bucur ca i-a trecut raceala lui Mister.

Miere,cel mai bine e sa fi tu linistita si multumita cu alegerile facute.Restul nu conteaza.Eu voiam sa ma intorc la munca,din motive financiare evident,dar nu am cum sa-l bag pe David in comunitate la varsta asta,plus ca vad ca-i sensibilos.(nah,la noi cresele sunt cu multi copii,vin multi raciti,virusati,etc,pt ca parintii nu au cum sa-i tina acasa)

Irina,bine ca te-ai mai relaxat putin.Zi-ne de prevenar.Eu nu i-am facut lui David pana acum si din motive financiare(deja plateam infarixul) si din nestiinta,dar am auzit numai lucruri bune in ultima vreme despre el.Il mai pot face acum?

Ingrid,nu stiu nimic de fontanela lui David,chiar o sa ma uit sa vad.Oricum drii care l-au vazut si l-au consultat nu mi-au zis nimic legat de aspectul asta,banuiesc ca o fi de bine.

Noi nu i-am facut nici un test de auz si nici nu am auzit sa se faca cum vad la fetele din State.Insa daca sunt reclame la tv poti sa-l strigi cat vrei ca nu se intoarce.Insa reactioneaza la sunete,daca-l strig,daca-i pun melodiile de la jucarioara,cand tipa el si tip si eu(in joaca,adica ne chiraim impreuna)aude si tipa si mai tare,ma ingana :)))
Azi a zis dodo..zice tot felul de chestii,numai mama nu mai zice si daca-i zic sa zica el face uf,uf..

Selene,m-ai omorat cu atatia dinti.Daria e nascuta in aceeasi zi cu David si are deja 8 dinti si noi nu avem nici macar unu.Suntem singurii stirbi,nu?

O zi minunata va dorim.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Ledi si aici aduc parintii copiii bolnavi la cresa, le dau un tylenol dimineata sa mascheze febra si hop cu ei la cresa. De aia mi-e si frica sa-l duc asa de devreme. Plus ca majoritatea bolilor au perioada de incubatie in care copiii sunt contagiosi si nici nu poti sa iti dai seama dc sunt bolnavi ori ba. As, conditiile la ultimile crese pe care le-am vizitat erau mai mult decat bune, 10 copii la 4 ingrijitoare, curatenie, lumina, copiii ingrijiti f bine.

Ieri am fost la alligator farm, am vazut crocodili si aligatori din toata lumea, plus un bonus, un aligator de peste patru metri jumatate, era aproape de 3 ori mai lung ca mine:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aaaa...si aidan are o problema, cred. Nu stiu inca dc ar trebui sa vad un neurolog. Dimineata sau atunci cand este nervos, are o miscare necontrolabila a capului, numai intr-o parte, ca un tic nervos, isi misca ()capul in partea dreapta de mai multe ori, ca un spasm muscular, nu stiu cum sa explic. Ma cam supara treaba asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput