Licurici de ianuarie-februarie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
IRINA.C spune:
pe unde sunteti????Mi-e dor de voi.
Miere bine ca ai decis.Nesiguranta este cea mai grea.Imp e sa va fie bine vouaa
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
IRINA.C spune:
Mai da tare va mai mondenizati.Noi ascultam colinde si tati se tavaleste de ras
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
micola spune:
A adormit la 8 si la 8 jum s-a trezit plangand..a plas asa de tare...am aprins tv, am dat reclamele tare,de obicei e goga la ele..acum nimic..pana nu am aprins lumina si nu l-am facut sa deschida ochii nu s-a potolit...abia a vrut sa suga si s-a culcat la loc..o fi nr. 5? i-am dat cu calgel, dar nu l-a calmat deloc..Sau o fi visat ceva urat? Saracutul, daca nu poate sa spuna..
Irina, ce-ai aflat nou sa ne spui si noua?
mamici si licurici
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
IRINA.C spune:
Sa va povestesc:
1.dupa 3 ani la orice vizita se ia tensiunea arteriala la ambele brate
2.probioticele sunt grozave si s-a demonstrat ca ajuta f mult copiii cu dermatita atopica si ne au spalat creierul cu hipp bio si probiotocs-cel roz.
3.screening auz la nou nascut in Rom se face in 3!!!! maternitati.In SUA se face PESTE Tot! Cica e un handicap invizil care descoperit inainte de 6 luni! se repara , altfel e f greu.Dupa 6 ani oricum faci degeaba implant cohlear, nu mai rezolvi pb
4.Prevenar e de facut.De ce?1.pneumococul este fff rezistent la antibiotice- din 2008 si la vancomicina--nu mai vbim de uzuale penicilina sau cefalosporine.Si in plus copilul pn la 2 ani nu face anticorpi oricate infectii ar avea cu Pneumococ, Ac apar doar prin vaccinare.Eu i-l fac dp 1 an imediat.
5.Laptele UHT si sucul--ca sa bea 2 pahare de lapte pe zi .Un pahar de lapte =un pahar de suc , ca si calorii nu ca si..substante nutritive.
PS: in pauza ne-au dat sa bem.......lapte !
6.copilul care face aerosoli sa nu urle, ca cica microparticulele nu se mai duc in tract respirator ci in cel digestiv.dhhhhhh cine o putea
7.vreo 30 min au vbit de ADHD...multe.Din 2005 exista si un tratament medicamentos acceptat si in rom
Cam atat pt voi.M-am ales cu mostre de Nan 2 si Nestle juniorsa mi incerc plodu, cu o multime de pliante si brosuri, pixuri, o ruleta de masurat plozi, un castronel pt papacel, o multime de cremute de la hipp si...ce l-a distrat pe Radu teribil 2 cutii de Dornalapte UHT evident
Una peste alta azi am fost f FERICITA!!!!mi-era asa dor de ceva stiinta domne...si dupa masa cand am plecat Radu a venit singur cu papacelul in masina si am fost in Herastrau toti 3.A fost o zi f faina...dp o per fff lunga si gri.
Va pupicesc mult
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Alina1976 spune:
Buna seara,
IRINA, da , Betty Acs este pediatra noastra. O ador! Este o scumpa! Cum ti s-a parut?
MULTUMIM pentru informatii! FFF utile! Fac si eu Prevenarul la fete, clar! Anei i-am facut o doza la 1 an si 9 luni da cica nu e suficient
He-he...daca bagai un tir cand ai fost in Herastrau, poate ne vedeam asa o fuga...ca e prin zona mea.
Lisa, foarte interesant testul. L-am facut Sabinei si a iesit IQ - 103. Faza e ca am vrut sa il fac si Anei da ma obliga sa bag date incepand de la 0-1 ani pana la 2-3 ani cat are acum...pai io mai tin minte tot ce facea la 0-1 ani??!! ...e cam aiurea...
Anna, si sotul meu joaca tenis? De....cel putin 2-3 ori pe saptamana. Este foarte pasionat. A facut tenis de performanta cand era mai tanar.
Al tau pe unde joaca?...Poate se cunosc.
Al meu a participat si la un concurs de amatori, acum vreo 3 sapt....Cupa Corporatiilor...sau asa ceva. Au luat locul III.
Lisa, SERIOS?? Chiar nu ti-a venit si te simti rau?? cat a intarziat? se pare ca se poate ramane peste sterilet insa nu se recomanda pastrarea sarcinii ...Asa ca roaga-te sa NU fi!!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
DarkBendis spune:
Seara buna de la noi
si LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultimele zile
Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici
Mai pe scurt si succint de la noi - raceala lu' bebe a trecut , si zilele astea suntem destul de ocupati cu musafiri dragi in casa: soacra-mea de la Londra si sotul, amandoi oameni foarte de treaba si care ne iubesc mult pe toti trei. Am stat la povesti, ne-am jucat cu totii cu Mister (care a fost taaare incantat de atentia data) si apoi am fost cu totii in vizita la un var de-al sotului la pranz... super fain ca tipul e "chef" si am papat tare bine , seara ne-am uitat (dupa ce l-am culcat pe bebe) la Jurasic Park ca socrii nu-l vazusera inca. Am fi vrut noi sa mergem la cinema ca tot aveam baby sitteri... da' zau ca nu rula nimic ce sa ne intereseze la "late night showing". Deci ne-am uitat la dinozauri
Isis, bine ai venit la noi Mai povesteste-ne despre licuriciul tau si despre tine
Irina, ma bucur ca te-ai simtit bine la "stiinta" Se simte mai bine Ochila, nu ? Multumim frumos pentru info date, le-am notat
Miere, ai dreptate, zilele astea nu le mai regasesti, sunt unice Daca poti sa stai acasa cu bebe, fa-o! Eu atat de mult mi-as dori...
Lisa tin pumnii sa nu fie sarcina... cica se pot intampla da' rar de tot...asa ca sper sa nu fie cazul.
Ledi, multi pupici la David, si multe urari de sanatate la voi toti Ai dreptate sa investighezi si sa faci toate testele, sa fii tu linistita...dar asa de mult ma bucur de vestile din ultimele zile! Numai vesti bune sa primim de la voi si de-acum incolo!
Cami, multa sanatate Alinei! Am dat link-ul cu blogul mai departe!
Lisa, Cris, Micola, am votat puiutii azi dimineata (Alexutu era si el acolo cu pozica)
Anna, si eu as avea o mica discutie cu tati lu' bebe in situatia asta. Ai si tu nevoie de timp pentru tine, asa cum si el are nevoie de timp pentru el... si nu uitati sa va faceti timp si "pentru voi". E tare important!
Micola, oare nu o fi vreun dincut pe "iesite"?
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Da, aici se face screeningul pt auz la nastere. Nu stiu in ce consta, dar ni s-a dat o hartiuta cum ca l-a trecut.
Lisa eu cunosc pe cineva care a ramas insarcinata cu sterilet. A nascut un copil fara probleme si steriletul i l-a scos doctorul la nastere, odata cu copilul.
Prevenarul asta l-a facut si aidan la 2 luni, 4 luni si sase luni. Parca mai este o doza la 12 luni dc nu ma insel. Asta e pneumococcal, nu?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
lisa79 spune:
Irina,bravo pt o zi reusita!
Alina,la inceputul testului ti se da un nr,cred ca e acelasi care va trebuie sa il introducem la anu pentru a vedem cum se dezvolta. cinceva de pe Dc mi l-a trimis.
wow...nu ma speriati cu steriletul... sa vedem,l-am verificat e ok,deci il simt...acum o sa stau cu morcovii plantati. in ianuarie e planificat sa il scot.
Testul de auz aici se face in primele 24 de ore de la nastere. este obligatoriu.
P.S. dark,pe situla ala mufa,gasesti o gramada de filme (gen jurasic) pe ondemand de la Cinema RO(traduse in RO),calitate f buna.
Votati-o pe ANA!!!
bebelusi spune:
Irinuca multumim de informatii, o sa facem si noi Prevenarul atunci.
Eu sunt foarte obosita, aseara am chefuit ca a fost ziua unor prieteni. Imi e asa de somn si Vlad e in picioare de la 7.
La multi ani Mihai de Ralux_tri, Gabriel de Tuchi si nu in ultimul rand La multi ani lui Vlad Mihai, ingerasul meu scump, este prima data in viata lor cand isi serbeaza ziua numelui. Sa va dea DD multa sanatate.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"