Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, sunt multumita de pediatrii pe care-i avem (e un cabinet unde lucreaza 2 medici), au propriul laboratur pentru analizele de baza, asistentele sunt ok insa au teribil de multi pacienti si urgentele nu le programeaza (controalele periodice, vaccinurile se programeaza) ci au program pentru urgente intre ora 9 si 13 in intervalele 7-9 si dupa amiaza sunt programarile. Asa ca in sezonul rece in care sunt multi copii cu probleme e macel acolo. De ex. ieri am stat de la 10:50 pana la 12 in sala de asteptare. Au ei jucarii si toate alea dar sunt copii bolnavi si n-au rabdare si fac schimb de virusi, chestie care ma face sa evit sa ma duc la pediatru. Acum de ex. erau deja 9 zile de cand Lucia facea febra si nu m-am dus la medic. E drept ca a facut febra cu intermitente cu pauze de 1-2 zile intre reprizele febrile. Si cam asa e in tot sistemul lor sanitar: au de toate, personalul medical e ok insa cand ai o problema de urgenta, astepti de-ti ies ochii. Dar ma rog, asta e.
Stii ca si eu i-am luat Luciei o papusa de textil de Mos Nicolae? Coincidenta.
Ana si Iulia, n-o admirati prea mult pe Lucia ca nici ea nu mananca tot timpul singurica ci doar cand are chef. II palce foarte mult iaurtul si pe ala il mananca singurica cu placere insa de multe ori oboseste dupa 5 minute si imi intinde lingurita si deschide gurita facand "ham" deci imi comunica faptul ca vrea s-o hranesc eu. Intr-adevar ar trebui sa-i lasam mai des sa se descurce singurei, numai asa vor capata dexteritate.

La noi toate bune. Lucia a redevenit fetita de dinainte:vesela, neastamparata si incepe sa si manance din ce in ce mai bine si asta la cateva ore dupa prima doza de antibiotic. Sunt bune si antibioticele astea uneori. Azi a fost prima zi cand copiii au cautat in calendarele cu surprize. Pentru Stefan e o grea incercare sa nu scotoceasca in toate cele 24 de buzunarase imediat s sa astepte sa deschida in fiecare zi cate una. Dar si rabdare a se invata. Anul trecut s-a conformat regulii fara probleme. Si acum se conformeaza insa ii citesc nerabdarea in ochi. Sunt curioasa cat o sa reziste sa nu traga cu ochiul. Lucia a fost mai interesata sa deschida usita decat de jeleurile care se ascundeau inauntru. O zi faina va urez si nu in ultiul rand va urez un La multi ani de Ziua Romaniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Iulia eu dau zyrtec in cazul in care vad ca are simptome de alergie- nu viroza, sau daca dupa o viroza nu-itrec si mucutii
adica dr imi spune ca e ok, nu mai e rosu in gat si dupa o saptam tot ii curge nasul atunci

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele cu copilasi mai mititei, am pus pe net un film tare dragut de Craciun, cu Winnie the pooh and friends, il puteti descarca de aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

ana,mi-am facut analize in urma cu o luna si nu imi apare ca ar fi vreo infectie.Acum sunt mai bine,osa mai beau din cand in cand ceai de codite de cires.Sanatate multa si tie!Claudia,tare faine mi se par calendarele alea cu surprize.Am luat si eu o revista care avea un calendar cu fiecare zi din luna asta,cu ceva desene,dar nu e asa spectaculos.ma bucur ca Lucia e ok.Zsuzsu,merci!Gabi,la mine se deschide windows mwdia player si cica se conecteaza,dar nu reuseste.Cum te mai simti?Alex are laringita.Ieri si azi nu a fost la gradi,e regusit.Starea generala e buna,i-a dat aerosoli, un siropel de tuse si o suspensie pentru nas,dar nu e cazul,ca nasul nu pare a-l deranja prea tare.
Afara e urat,frig,nici macar nu ninge.Ioana e bine,insa trebuie sa stau numai dupa ea,ca se catara peste tot.
Aseara am facut ciocolata de casa,am modelat si niste bilute pentru Alex,sa i le dau de la Mos Nicolae.
Va pup!merg sa mai fac cate ceva pe la bucatarie.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

mamicile - mai din umbra, da; sunt tot pe aici...

Paul a spus un lucru tare dragut...
Eu: Paul, acum tu dormi in patul de jos, creste Ana si cresti si tu mare si dormi in patul de sus
Paul: Mama.. asa de mult e sa clesc male...

Tata: cine ma ajuta sa strang jucariile?
Ana: Pauii (Paul)

Asta ma tine pe linia de plutire - ca in ultimele zile tare greu am tinut capu' la suprafata... revin cu forte proaspete - sapt viitoare, sper.

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, salveaza-l si uita-te cu alt player, ca nu stiu de ce nu merge din Windows Media Player.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Gabi, incerc sa descarc si eu filmuletul. Multumim.
Cum te simti?

Fetelor...azi am mai tras o tura de zugraveala...da...da...am innebunit, vorba unei prietene - asa imi iau eu gandul de la depresie. De luni ma apuc de curatenie. Parca abia astept...sunt in plina energie...daca ar fi dupa mine acum as intoarce casa pe dos...din fericire copii ma tin in loc...

In rest toate buna si frumoase.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Fetele, noi sunte bine, n-avem multe noutati. O sa fim plecati peste week-end asa ca am intrat sa va urez un Mos Nicolae darnic fara nuieluse in ghetute!

Iulia, sanatate la puiutul ragusit! Aerosolii pot ajuta, in rest... nu stiu ce sa-ti recomand.
Ana, spor la treburi!!!! Ce bine ca ai energie, vreau si eu.
Oana, simpatici puii tai! Hai fruntea sus! Cresc si se schimba si greutatile noastre, trec unele, vin altele. Dar e fain sa-i avem pentru replicile astea minunate ce le scot din guritele lor pretioase.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Dupa cateva zile (2-3), ii las in baie singuri (ceva destul de obisnuit, las usa deschisa la baie si aud ce si cum) si iar se lasa linistea asta rau prevestitoare... intru in baie, Paul se facea de zor cu pasta mea de dinti pe brat... acolo unde avea/are eruptia pe care o tratam cu crema cu cortizon sa mor nu alta, insa cand s-a intors Ana cu spatele mi-a picat iar tavanu' in cap, era plina de pasta de dinti de la gat pana la funduletz...
Of, asa am strigat una la Paul... iar m-au auzit vecinii... acum stau si ma gandesc de ce n-am ras... da'cand am vazut-o asa mi-am imaginat-o plina de crema de ghete... ca asta urmeaza acuma....

Nu stiu ce sa ma fac cu Paul, pune toate prostiile pe ea, si Ana e in culmea fericirii.... macar ca de spalat se spala unul pe altul (mai intervin in locurile esentiale...) si ma prind uneori asa obosita ca in loc sa ma amuz ma loveste disperarea..
sa nu ma certati prea tare.. Cred ca bolile de anul asta ale lui Paul m-au facut prea sensibila, sotul meu se amuza de prostiile lor, eu uneori da, uneori ba..

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Buna !
Sa -l fi vazut pe Alex, care a gasit un Denim de-al lui taica-su si a vrut sa se sprayeze....S-a facut tot cu ....spuma de ras......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Fetelor, nu stiu daca v-am spus despre temerile mele in legatura cu fetita.S-a nascut cu fontanela mica, iar acum, la 2 luni jumate e aproape inchisa.Baiul e ca sutura care uneste cele doua parti de deasupra ale craniului e cam in relief...si nu stiu daca e bine...Voi stiti ceva despre asta?

In rest, suntem bine...

Mergi la inceput