Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Am intrat si eu sa va urez un An Nou mai bun! mai linistit! Sanatate si voie buna! Intelegere si liniste!!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de Alvin.Doamne,bine ca ati trecut peste cumpana asta.Astept poze cu voi si cu tine,inainte si dupa(eu eram aia)Noi asteptam sa vina cumetrii cu cea mica pe la noi,sa aiba Ioana partener de joaca,vom sta in functie de cat ne vor da voie fetele,amandoua au program cu mamicile pe post de lipitori,vom vedea unde ma prinde noul an
Va dorim si noi un An Nou cu sanatate si numai bucurii!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

O, Doamne fereste Ada prin ce ati trecut!! Bine ca e bine acum.

Doresc tuturor mamicilor de 2 pitici un an bun, cu bucurii de la copii, cu sanatate si belsug in casa!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare si asa pe fuga intre salata si pus pe platouri aperitivele si friptura la marinat,pana nu intrati in noul an(ca noi mai avem cateva ore bune):

La multi ani dragi mamici, si pruncutzi! 2010 sa fie un an bun, mai bun decat cel care tocmai se incheie! Multa sanatate si numai bucurii sa aveti alaturi de cei dragi!

Ada teribil prin ce ati trecut, ma bucur insa ca acum sunteti spre bine si sper sa mearga totul excelent. Am facut pozele din nou publice asa ca acum se vad: aici

Distractie placuta si sa ne citim cu bine in noul an!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara dragele mele prietene

Am intrat sa va urez un an nou mai bun , plin de sanatate , fericire si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca .La multi ani 2010 !!!!

Ada , sa va daruiasca Dumnezeu multa sanatate , voua multa putere sa rezistati acestor incercari ale vietii

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Buna ziua in 2010 !!

Sa fie un an mai bun

Celor care poarta numele Sfantului Vasile , le urez un sincer si calduros LA MULTI ANI !! petrecere frumoasa in continuare .

danybv

Mergi la inceput

La multi ani!!!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Am apucat sa scriu doar LMA mai devreme caci Ioana se foia si n-am riscat mai mult...
Sper ca ati trecut cu bine in noul an.La noi au venit cumetrii,ne-am amuzat caci dupa ce am reusit sa ne adormin fiecare copilul imprevizibil(a se intelege ca avem copii care se pot trezi la scurt timp dupa ce au adormit) ,ne intrebam cat va dura minunea.Ioana s-a trezit la 11.40,dar a adormit repede la loc,asa ca am reusit sa ciocnim un pahar cu vin la miezul noptii.Nu ne-am riscat cu sampania pe motiv de zgomot care ar fi putut trezi minunatele,asa ca am petrecut cam pe muteste,de fapt cu sonorul la minim.Poatea pare nasol,dar ne-am simtit bine,mai ales ca am facut haz de necaz,daca pot spune asa.Azi am fost noi la ei,caci cumatrul e Vasile,am mers singurei,a fost bine,acumsunt din nou langa minunata,care doarme ca un avion.Astept sa aflu cum ati petrecut si voi,merg si eu la culcare,ca e tarziu.Dany,ma bucur ca nu ne-ai uitat!Zi-ne mai multe de voi!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

buna ziua dragele mele

Vreau sa spun ca ma vazut poze si filmuletele cu copilasii vostri, sunt toti niste frumosi .

Julax saru`mana , sa stii ca nu v-am uitat deloc pe voi fetele insa viata mea este o adevarata telenovela .

Am trecut prin foarte multe incecari anul trecut, sa speram ca totul va fi bine de acum incolo .

Am avut probleme mari cu socrii mei incat am plecat acasa la Brasov cu copii , mi-am parasit sotul pentru o perioada de timp dar am revenit inapoi la el fiindca noi doi de iubim foarte mult , niciodata noi doi nu ne-am certat , toate problemele au fost din cauza socrilor , am discutat cu ei in fata si le-am zis tot ce am avut de zis si acum sper ca au inteles cum stau treburile , momentan este bine .
Pe perioada verii am avut probleme de sanatate ( cu urechea) mi-am pierdut auzul rau de tot , am fost la Bucuresti la control , urmeaza acum in februarie sa ma opereze la ambele urechi , sa-mi refaca timpanele ca sa-mi recapat auzul din nou la volumul initial.
Cu casa nu am rezolvat nimic , tot in chirie stam , acum trebuie sa eliberam aceasta casa unde stam acum fiindca propietareasa a bagat apartamentul la vanzare .Ne vom muta pentru a 4 oara , deja sunt satula de carat lucruri etc.
Imi caut loc de munca fiindca acum in Ianuarie imi termin concediul de crestere a copilului insa nu am gasit nimic , toate posturile sunt blocate din cauza crizei .
Copii sunt bine , au crescut mari .Andrei in martie face 4 ani iar Maria peste cateva zile implineste 2 ani
cam asa s-au desfasurat la noi treburile .O sa incerc sa intru si pe la voi pe forum cand voi avea timp .Va doresc tuturor numai bine sa aveti parte si multa sanatate

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Va urez un an bun si plin de bucurii!
Am terminat si noi cu sarbatoritul, am ajuns acasa aseara. Ne reintram in ritm incetunel. Am petrecut mosnegeste tgrecerea dintre ani, ne/am culcat devreme de grija celor mici care se trezesc dimineata la ora obisnuita. Ei au dormit in ciuda focurilor de artificii care au bubuit intr-una de la 12 la 02. Dimineatza insa la ora 7:45 erau in picioare. Acum incepem un nou an. Cum va fi???? nu stim. Vom vedea.

Mergi la inceput