Mamici cu 2 pitici (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, ce copii frumosi ai, mereu ma uit cu drag la ei! Au si cu cine sa semene

Nu stiam cum sa fac un semn pe cadouri, sa stie baietii ale cui sunt. Parca vedeam ca le desface Andrei si le vrea el pe toate, cum face de obicei. Asa a stiut si el clar ca nu-s toate adresate lui. Unde a fost ceva pentru amandoi, le-am pus poza lor impreuna.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!Iaca ma adun si eu cu greu de prin farfurii si pahare.. hihi abia ce am realizat ca anul asta e primul dupa mai bine de 4 ani cand nu sunt nici gravi si nici nu alaptez asa ca nu am mai avut restrictii la alcool..
Mooama ce de copii frumosi .. superbi Iulia, Gabitza aveti niste frumosi sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Bag de seama ca toata lumea a fost cuminte si Mosul a stiut asta..

Foarte interesanta ideea cu poza pe cadou, o sa o tin minte, Gabitza merci.
Iulia ma tot tin sa-ti spun ca poza cu Craciunita pe olita e fenomenala.. m-am prapadit de ras..

Eu am primit un Nikon de ziua mea asa ca de Craciun am cerut mai putine. Am primit insa manualele pentru semestrul urmator, niste cosmeticale si seria de filme Harry Potter(sa nu radeti mei ca io-s mai rau ca un copil..)

Daca mai aveti chef si timp avem si noi poze: http://picasaweb.google.com/mamide2cirese/Decembrie2009#

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Stefaneilor !!! Sa creasca mari si ocrotiti de sfantul lor

Cami, tu vorbesti de copii frumosi? Ce poate fi mai frumos decat asta sau asta? Eu sunt lesinata dupa fetele tale, unde am poate doi baieti si am ramascu gandul cum ar fi fost si cu o fetita?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani celor ce poarta numele de Stefan,Stefania!Cami,,waw,ce cadouri frumoase,nu mai zic de fete!Am observat ca Sabinei i-a placut mult aspiratorul,am vazut ca oricum au deja o minibucatarie utilata,cheltuiala,nu gluma cu feteleDin nou remarc ca ai slabit mult,arati foarte bine,desi tot cam ascunsa stai in poze.La noi azi a nins ca in povesti,superb!Am reusit sa facem si un om de zapada mare,ne-am batut putin cu zapada,caci se faceau bulgari foarte usor,a fost foarte bineIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani tuturor celor care au sarbatorit un Sf Stefan!!

Gabitza multumesc frumos, esti draguta tu ca ai niste comori de nici o fata nu ii intrece.

Iulia sar'mana, din pacate nu am mai dat jos nimic in ultimele luni, dar macar nu am pus la loc, in plus imi place mai mult sa fac poze decat sa mi se faca...
Cu fetele asa-i, cheltuiala mare... bine ca cred ca si cu baietii nu-i mai usor(in ce priveste jucariile..)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Multumesc in numele lui Stefan! Am sarbatorit Sf. Stefan la un parc acvatic deschis nou la noi in oras. Bineinteles ca sarbatoritul s-a bucurat enorm. Am stat doar doua ore pentru ca sora sarbatoritului desi s-a simtit si ea minunat, s-a lasat mai repede invinsa de distractie incat la un moment dat era cat pe ce sa adoarma plutind relaxata pe colacul ei (avem modelul www.amazon.de/Ardek-Schwimmtrainer-Classic-rot/dp/B000VFU7CU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1262097425&sr=8-1" target="_blank">asta). Acum cautam de zor cea mai convenabila oferta de curs de innot pentru Stefan caci pe parcursul iernii nu prea are ocazia sa mearga afara si sa faca miscare asa ca un curs de innot cu 2 sedinte pe saptamana o sa fie binevenit. Sa vedem ce gasim acum din ianuarie, sa fie daca se poate la piscina din apropiere, sa se potriveasca bine cu programul lui si sa ne si convina structurarea cursului. Multe pretentii.

In rest ce sa va spun, s-au bucurat teribil de venirea Mosului si de faptul ca e vacanta si suntem cu totii acasa. Cand reusesc o sa pun si ceva poze pe net, eventual filmulete. Maine plecam si ne intoarcem pe 2 ianuarie asa ca ramane sa ne revedem la anul. Va urez sa pasiti cu dreptul intr-un an care sa va aduca tot ce va doriti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,ce frumos ca plecati in deplasare!Multumesc de urari,asemeni si voua ,tot ce va doriti!Astept poze muuulte!!
eu am facut azi o praji pentru Rev,maine fac un tort si niste baghete din foietej,iar joi ...am uitat
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sarbatori fericite si un an nou mult mai bun decat cel ce se incheie

ma tin departe de calculator - pt ca suntem implicati 100% in sarbatori

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Intru si eu scurt sa va urez "Un an nou fericit si tot ce va doriti in noul an. La multi multi.....multi ani fericiti!!!!"

Nu am mai intrat cu ocazia Craciunului deoarece am avut un eveniment nefericit cu Alvin. Povestea e lunga si nu reusesc sa o scriu acum. Pe scurt era sa il pierdem pe Alvin... datorita incompetentei medicilor din Satu Mare a facut septicemie... soc septic.... in ultima clipa am ajuns cu salvarea (defapt doua salvari ca sa nu ramanem blocati pe drum) la Cluj unde au reusit sa ii salveze viata. Am scapat si de leucemie din fericire, a ramas doar cu o afectiune la inima si cu sistemul imunitar facut praf, dar e foarte bine asa avand in vedere ca a facut mai multe episoade de stop respirator. Acum suntem in carantina, a fost evaluat de cei mai buni medici de la Cluj din fericire e un copil foarte puternic.
Va pup dragele mele si sper ca nu v-am intristat prea tare.... nu va necajiti ca ne revenim noi.

Am vazut si eu pozele voastre si tare mi-au placut.... am si scris un mesaj dar nu am reusit sa il trimit... poze cu noi va arat la anul.... si cu "inainte si dupa", hihihi ce m-a distrat faza.... nu mai stiu cine a scris-o dar am ras copios.
Na buuuuunn....hai la facut mancare ca maine
DISTRACTIE PLACUTA!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cami, pozele voastre nu am reusit sa le vad, nu mai ai album public. Te rog sa le mai pui odata, cand ai timp.

Mergi la inceput