Mamici cu 2 pitici (12)
Raspunsuri - Pagina 15
danybv spune:
Buna ziua dragele mele .Am intrat sa va urez toate cele bune de sfintele sarbatori . Nu v-am uitat deloc . Va port pe fiecare in gand si in suflet
Bucuriile praznicului Craciunului sa se reverse în casele voastre si sa aveti voie buna spre slava Celui ce „în pestera s-a nascut si în iesle s-a culcat pentru a noastra mântuire”.
Va doresc din suflet tuturor sa aveti parte de un Craciun fericit ! 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
MissJJ spune:
Dragi mamici si copilasi,
Va uram si noi
Craciun Fericit!
si sa fie mosul bogat, sa va aduca multe cadouri si zile pline de lumina si caldura alaturi de familie si prieteni.
Si va www.youtube.com/watch?v=b3ef4d7qGUk&feature=related" target="_blank">colindam virtual cu mare drag.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
crengu75 spune:
Craciun Fericit va doresc si sa vi se umple inimile de caldura si fericire!!!!!!!!!!!!!!!!

Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
CamiM spune:
Asa pe fuga cu ochii la cozonacii din cuptor trec si eu sa va urez:

Craciun fericit!Sa va aduca mosul bun in dar multa bucurie si iubire si zile luminoase alaturi de cei dragi!!

Eii.... si ceva cadouri pe langa ca nu strica..![]()
![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
julax spune:
Va dorim si noi Craciun fericit si avem un reprezentant al familiei care www.dancingsantacard.com/?santa=2776361" target="_blank">colinda![]()

Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
Iulia..
.. doamne ca dulci mai sunt...

Claudia, Dany, Mada, Crengu, Iulia
si multumim frumos pentru urari!!
toata gasca si astept povesti cum s-a desfasurat operatiunea Mosul.![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ClaudiaH spune:
Va urez din suflet tuturor sa aveti parte de un Craciun plin de bucurie si caldura! Doamne ajuta!
gabitzam spune:
Am descarcat si eu pozele cu Craciunul nostru, si dimineata cand au gasit copiii cadourile. Vedeti aici
Andrei cred ca a visat si azinoapte, ca vorbea prin somn si zicea ceva de Mos Craciun. Cred ca de-abia astepta sa se lumineze, se tot foia. A fost tare fericit. Raducu n-a prea priceput care e treaba, dar fiind rost de cadouri si jucarii, a fost si el fericit
S-a jucat toata ziua, s-a laudat la bunici.
Alaturi de SEBI
julax spune:
Gabi,ce dulci sunt si ce cadouri frumoase!Telefonul ala e foarte cautat,cred ca e interesant.Super ideea cu poza pe cadou
Revin si eu cu poze in seara asta sau maine...Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Avem si noi poze cu Mosul si nu numaiIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete