Vedem impreuna filme romanesti - organizatorice
Vreti sa vedem filme impreuna? Si sa despicam firu-n patru?
Formatul este asemanator cu cel de la cercul de lectura: 2 zile propuneri, 2 zile voturi si o saptamana pentru vizionare.
Edit: blogurile sunt gasibile aici si aici. Multumim, alina si daria!
Mai avem doua locsoare minunate: www.classiccinemaonline.com/1/index.php/" target="_blank"> asta si www.freemooviesonline.com/" target="_blank">asta. Multumim, musetto!
Inca un locsor: aici. Multumim, Adrianaa!
Regulament in constructie! Asteptam sugestii, obiectii, reclamatii si provincia!
Cine suntem: Mihaelka, Oana MC, lilanda, Adela99, buflea, Llaura, alinamoro, Deianira, Qsar, denizel, ilse, crisseis, avmaria, Adrianaa (Sabina? musetto? RamonaJ? si lista ramane mereu deschisa, exact ca la cercul de lectura)
Cum procedam: (de la urmatoarea runda), urmatoarea impatimita de pe lista propune o tema. Din momentul propunerii temei, avem doua zile la dispozitie ca sa propunem filme care sa se incadreze in tema respectiva. Dupa perioada de propuneri, avem doua zile la dispozitie ca sa votam un film. Cand se incheie si votarea, 'propunatoarea' de tema deschide subiect separat cu filmul de vizionat.
Runda I
Propuneri:
1. Pas in doi 3 voturi
2. Restul e tacere
3. Atunci i-am condamnat pe toti la moarte
4. Actorul si salbaticii
Am vazut: Pas in doi, 1985, regia Dan Pita.
Runda a II-a
Propuneri:
1. Asfalt Tango, 1996, regia Nae Caranfil 2 voturi
2. Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, 2006, regia Catalin Mitulescu 1 vot
3. Filantropica, 2002, regia Nae Caranfil 2 voturi
Balotaj
1. Filantropica 3 voturi
2. Asfalt Tango 1 vot
Am vazut Filantropica, 2002, regia Nae Caranfil.
Runda a III-a
Propuneri:
1. Balanta, 1992, regia Lucian Pintilie 1 vot
2. Cel mai iubit dintre pamanteni, 1993, regia Serban Marinescu.
3. O vara de neuitat, 1994, regia Lucian Pintilie 2 voturi
Am vazut O vara de neuitat.
Runda a IV-a
Propuneri:
1. Occident, 2002, regia Cristian Mungiu 2 voturi
2. Italiencele, 2004, regia Napoleon Helmis
3. Asfalt Tango, 1996, regia Nae Caranfil 2 voturi
4. Weekend cu mama, 2009, regia Stere Gulea
Am vazut Occident.
Runda a V-a
Propuneri:
1. A fost sau n-a fost?, 2006, regia Corneliu Porumboiu
2. Secretul lui Bachus, 1984, regia Geo Saizescu 3 voturi
3. Restul e tacere, 2007, regia Nae Caranfil
4. A doua cadere a Constantinopolului, 1994, regia Mircea Muresan
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Ajutati, va rog, la constructia regulamentului. Doriti un format asemanator cu cel de la cercul de lectura? Adica: 2 zile propuneri, 2 zile voturi si o saptamana pentru vizionare? Aveti alte idei? |
Mi se pare cea mai buna idee....doar sa tina blogul Hai sa alegem repede un film :))
beshter spune:
Cred ca fara tema... Dac-am avea vreun blog cu filme europene, filme vechi, filme filme filme, s-ar schimba treaba...
Io propun: 'Atunci i-am condamnat pe toti la moarte'
Trouve avant de chercher
Llaura spune:
Io propun Actorul si salbaticii, ca un fel de litmus test pt polisemantism . Daca nu mai primeste nici un vot, atunci as zice Pas in doi.
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Edit: blogul e gasibil aici. Multumim, alina! Trouve avant de chercher |
Cu placere!
Deocamdata va urmaresc din umbra.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Deianira spune:
Mihaelka, mi-ai citit gandurile!!! Cum in ultimul timp m-am lasat pe tanjala cu lectura si am stat cu ochii in filme ma gandeam sa deschid un subiect ca acela cu cititul cartilor , dar cu filme ca subiect central .
Minunat subiect!
beshter spune:
Deianira, multam!
Hai fetili, hai doamnili!
Propuneti!
Ne apucam diseara de numarat voturi? Sau mai asteptam o zi?
Trouve avant de chercher