Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Aniska80 spune:
Iubita...nu si-a dat demisia...pe 01.11.09 era ultima ei zi de munca...si s-a dus la munca si dupa amiaza i-a venit sa nasca...dar se intelesese cu sefa ei din-ainte sa o bage in somaj...desi nu era vina cumnatei mele ca nu i-a facut carte de munca de cand s-a dus sa lucreze acolo....,i-a facut dupa cateva luni bune de cand a inceput munca acolo...de fapt a cam fost vina cumnatei ca a acceptat treaba asta,sa lucreze fara ai face de la inceput carte de munca,nestiind ca o sa aiba nevoie asa de curand!
Acum,nemaiavand ce face...a aceptat si situatia cu somajul,ca asa i-a zis sefa ei,ca o v-a trece in somaj,sper sa se tina de cuvant,ca sa aiba totusi un venit...
Dar eu stau si ma gandesc...oare nu exista alta cale pt inca 4 luni pe cartea de munca cat i-i mai trebuiesc ei?
maitreyi spune:
mada am nascut la elena doamna pt ca in sarcina am mers la dr. crauciuc (undeva pe chisinaului/ tutora are cabinetul). e profestionist si un medic bun. m-a ajutat mult mai ales fiind sarcina cu risc insa am decis sa il schimb dupa ce am nascut pt ca relatia medic-pacient era prea stricta, tipu fiind f serios, si ma inhiba. asa cu MC mai faci o glumita, mai una, alta si ma simt mai in largul meu. eu si la alexandra tot la el am vrut sa merg si chiar el a vazut-o prima data la echo insa am avut o recomandare ferma pt crauciuc si asa am ajuns la el de la 14 saptamani. da' tot M e flebetea mea si de asta am revenit la el
burticile!
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Ioana5255 spune:
Nicoleta felicitari pentru bebe. Si eu le-am vazut pe ale mele pe un ecran separat LCD atat la CMU cat si la Euroclinic.
Andra da ai avut dreptate. Multumesc pentru incurajari si explicatii.
Mary incerc si eu sa raman rationala si nu vreau sa ajung din medic in medic, ca altfel ma duc la balamuc. Pana acum dr mea a fost o profesionista si am toata increderea ca asa va fi si de acum incolo. Nu neg ca imi mai fac o mie de ganduri, dar incerc sa le alung repede.
In schimb am alta problema. Cred ca mai am un pic si dau in depresie. Abia astept sa nasc, nu ma mai suport asa umflata. Cand ma uit dimineat ain oglinda si vad cat de umflata sunt, am numai cosuri pe fara, ma apuca toate alea. Am inceput sa imi fac AMR ca aia la armata. La Alex nu eram asa de dusa, dar acum nu stiu ce am, mai ales, ca pe cantar am luat doar 2 kg, dar mi se pare, ca sunt oribila, nimic nu imi mai convine si nu imi mai intra in voie. A inceput si mie sa mi se usuce pielea, mai ales in zonele sensibile, cel mai tare pleoapele (daca ati mai pomenit asa ceva) si de atata frecat ochii, ma ustura si ma jeneaza, imi da o stare de irascibilitate.
Noroc, ca weekendul asta e mama la mine si se ocupa ea de Alex, curat mi-a facut femeia ieri, pana luni o sa tina (sper, ca fii-mea le imprastie pe toate in toata casa) si eu nu fac altceva decat sa stau in pat sa butonez televizorul sau sa dorm.
Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Pentru cele, care nu sunteti multumite de dr vostru, eu zic, cum au zis si celelalte fete, sa il schimbati. E dreptul vostru. Dupa parerea mea relatia cu ginecologul trebuie sa fie bazata pe profesionalism, dar si pe incredere reciproca, si mai ales sa va raspunda la telefon 24h din 24h. Eu la prima sarcina am schimbat-o pe prima ginecoloaga, la care am ajuns, ptr ca nu mi-a raspuns la telefon, nici macar atunci cand a fost sunata de la CMU, pe vremea aceea fiind arondata. Apoi am ajuns la alt dr din pricina caruia am fost la un pas sa imi pierd copilul si de la aproape 5 luni m-a preluat dr mea. La fel va trebui sa va ganditi si la pediatrul copilului, sa gasiti pe cineva, care sa stiti ca va va raspunde mereu la intrebari.
cris_09 spune:
Hmmm...ma gandesc sa- schimb..dar sa nu dau din lac in putz.Aveti vreo recomandare din Bucuresti?
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
arturicii spune:
Buna tuturor,
Felicitari celor care vor deveni mamici pentru prima data, a doua oara sau a treia oara!
Sunt mamica de gemeni, sunt mari acum, implinesc in ianuarie 6 ani. In septembrie am aflat cu surprindere ca sunt insarcinata; nimic programat, planificat, gandit. Deci totala surpriza, placuta!
Pe gemeni i-am nascut la 40 de sapt fix, la Municipal. Dupa ce pana in 28 de saptamani am fost adepta "medic super bun, stam cu el, nu conteaza in ce spital este". Insa cand era sa nasc, la 28 de sapt (eram internata la Sf Pantelimon), am aflat ca spitalul are doar un incubator, deci pe unul din bebei trebuiau sa il duca la un alt spital. Asa ca am vorbit cu pediatrul (alesesem deja cine ne va fi pediatru), ne-a recomandat dr, spitalul..
In timpul sarcinii anterioare am stat 6 luni internata in spital; 2 sapt in spital una acasa, 4 in spital 2 acasa, tot asa pana s-au adunat cele 6 luni..
Cand am schimbat medicul s-a schimbat si schema de tratament; repaos total, dar acasa, cu picioarele patului (cele 2 picioare de la...picioarele mele) ridicate pe niste carti ca sa nu apese bebeii sa forteze colul (aveam serclaj de la 12 sapt).
Daca in sarcina cu gemeni aveam cate o echi saptamanal, tone de analize si medicamente, hormoni, acum e altceva; am facut un singur set de analize in sapt 7 si mai fac unul in sapt 28. Prima echo la 21 de saptamani si a doua (si ultima) prin martie. Cu dr ma vad o data pe luna, am auzit la controlul trecut bataile inimii bebelusului. Nu am nr de mobil al dr, mi-a zis clar, de e urgenta, mergi la spital direct.
Acum am mai putine griji legate de sarcina, sunt mai relaxata. Starea de rau insa persista si nu da semne sa imi dea pace.
Un weekend linistit tuturor!
UM: 28 iulie 2009
DPN: 5 mai 2010
Ioana
+ 14+
Ioana5255 spune:
Ioana bine ai venit. Sarcina usoara si la termen. Sa iti traiasca gemenii. Sunt fete sau baieti?
Reallaura spune:
Seara buna
Eu sunt pe ceiuturi calde ca nu ma lasa durerea de gat, bine insa ca nu e ceva mai rau!
Bun venitioanam si arturicii Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine sa nu mai avem vesti triste la odiseea noastra!
Ioana- hai ca-ti zic Sabina ca sunt prea multe Ioane la odisee, si eu te admir pentru ca nu intri in panica!! ne facem griji din nimic, dar sa mai existe si suspiciuni...sa dea Dumnezeu sa fie bine!! SI eu ma simt umflata si am o burta f mare fata de prima sarcina...desi la fel, am luat numai 2 kg - imi pare rau si de alea...am inceput sa pun prea devreme.
Aniska biata prietena ta. sa sune totusi la ITM si sa povesteasca situatia. Ea nu a semnat un contract de munca in momentul in care s-a angajat?? L-a semnat abia cand i s-a facut cartea de munca??
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
M&M spune:
Neata!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORTILOR DE AZI!! SA AVETI O ZI MINUNATA SI SA PETRECETI FRUMOS!!
Eu nu am avut timp sa mai intru sa scriu nimic din cauza de pici agitat...
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii la eco si bun venit noilor gravidute!!..Sarcina usoara si bebei sanatosi.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 12+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema