Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumesc Alina pentru raspuns. Aici oricum nu mi-a recomandat dr acele analize, nici nu m-a intrebat daca le-am facut sau nu..
p.s.f frumoase "lucrarile" tale de pe site-ul tau!

Si eu ma bucur ca trec iarna cu sarcina, desi sa vedem ce mega zapezi vor fi anul acesta. Oricum e bine ca nasterea va fi chiar cand incepe aici primavara.

O noapte buna tuturor!

Ioana
, + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Noapte buna Arturicii! Noapte buna fete dulci!

Dar ce mai faceti? Ca e slab ritmul pe taste... sau nu mai avem subiecte fierbinti? Sau e firesc sa fie asa momente de respiro... si pe forum?

Acum, la somnic!

Mary 11+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumesc Ioana pentru aprecieri. Tu te intrebi daca o sa aveti parte de mega zapezi. Noi ne intrebam daca o sa vedem vreun fulg de nea. Ca daca o sa fie ca anul trecut...

Mary fetele cred ca sunt ocupate. Sau poate ca se odihnesc ca suntem cam toate in perioada cand apar somnurile alea mari. Cel putin eu....sunt jale la capitolul asta. As dormi non stop daca as putea.

si eu toate fetele
Fug la

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

La noi e inca seara, mai avem un pic pana la somn. Sper ca voi dormiti bine!
Eu am scapat de somnolentele de ziua si dorm si eu mai bine noaptea; desi visez mult mult.

Cat despre zapezi, de doriti zapad multa, va asteptam aici! La pachet nu putem trimite.....

O zi frumoasa tuturor!

Ioana
, + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata' fetelor!
O zi frumoasa va doresc!
Ieri am fost la medicul de familie ca sa fiu luata in evidenta ca si graviduta. Mi-a dat adeverinta pt serviciu, dar o pastrez caci vreau sa o inmanez la serviciu mai incolo.
Cine completeaza carnetelul gravidei si la ce foloseste.
Ea mi-a spus ca medicul ginecolog. Asa e?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata
imi e atat de somn.....
carnetul de gravida cred ca ramane necompletat, mie nu mi l-a solicitat nici doctorul de familie nici cel ginecolog
nu cred ca are nimeni timp si....chef

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

CU intarziere LA MULTI ANI , ANAMARIA!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!

Roxy, LA MULTI ANI!! Multa sanatate, fericire, sarcina usoara si bebelina sanatoasa si la termen!!

Eu mai rar pe forum , din cauza de pitic atomic...toata ziua alearga de colo-colo, plus ca acum e cat de cat placut afara si stam afara..

Nicoleta, carnetul gravidei ramane necompletat...

Veronicah, si eu ma lupt cu starile de somnolenta, la 9 seara sunt on pat...

Arturicii, si eu vreau zapada...Anul trecut nu stiu daca au fost 2-3 zile de zapada aici,,,

Yelloweyes, trebuie sa mananci putin si des, sa eviti alimentele acide si, de preferat, dupa masa sa nu stai la orizontala...Arsurile persista de obicei toata sarcina, mai incolo, cand uterul va creste destul de mult va fi si mai greu.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor ma tot gandesc la id-ul meu
veronicach foarte tarziu am realizat ca suna veronica cah
dar e prenumele meu + inceputul numelui veronica chertes(tot timpul e nevoie sa spun chertes cu ch ca de regula se crede ca e unguresc si se scrie cu k)
asa ca...daca v-ati gandit cum de am un id asa de neinspirat...va explic, nu m-am gandit ce combinatie ciudata iese

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici!!!

Noi suntem ceva mai bine, in sesnul ca starea lui Vlad s-a ameliorat putin iar eu parca nu mai am senzatiile alea ca la CM. Exact ca si la sarcina anterioara, au tinut cam 3 zile. Atunci faceam injectii cu no-spa, acum n-am mai facut, am mai luat cate o no-spa pastila si vad ca au trecut la fel. Tare urat imi e de senzatiile astea.

Nicoleta, mersi pt urare!

Monyca, pe mine chiar m-a certat dr ca am facut prea repede analizele, cica ideal e sa le faci la sf primului trimestru, ca daca te alegi cu vreo boala la care n-ai imunitate.de ex eu la toxoplasmoza nu am si mi-a spus ca ar fi mai prudent s-o repet mai tarziu.

Cristina i burtik mea arata cam ca la 4 luni aasa...eu am avut burta mare, mare la primul, dar mi-am si dorit-o mare....si n-a fost usor ca mi-era greu s-o mai transport. Ajunsesm in luna a9-a sa nu ma mai pot intoarce noaptea in pat ma impingea barbatu'

Arturicii, parca am vazut ca ti s-a raspuns, daca la analizele precedente ti-a iesit ca ai anticorpi la una din bolile alea, nu tre sa le mai repeti.

Veronica, , e prea frumos numele tau ca sa-ti faci vreo pb. Nu se observa acel cah, eu nu l-am remarcat

ALI, mami de Vlady si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

M-am lamurit si cu carnetelu'.
Aveam eu un feeling ca v-a ramane gol.
Ma gandeam ca-ti trebuie la spital, sa stie doctorul/anestezistu ce sa/nu faca.
Merge si asa!

7+

Mergi la inceput