Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
NicoletaB spune:
Vivela- multumesc de informatii, eu mai ma trezesc pe burta dormind
Ioana - la clinica de hematologie e foarte civilizata treaba si personalul si nu am contribuit cu nimic, chiar am fost uimita de cum decurg treburile. E plin de gravidute venite din toate colturile tarii datorita performantei aparaturii
7+
My_Lady0091 spune:
nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog
MULTUMESC
36 saptamani
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
M&M spune:
Zuzulici, imi pare atat de rau de ce s-a intamplat...MI se pare atat de nedrept sa pierzi un bebe
Elena, bine ai venit!! Sarcina usoara si la bebe sanatos si al termenScrie 10 mesaje pentru a scapa de moderare ..
Nicoleta, la ce dr te duci pana la urma??? Bafta diseara.
Anda, daca infectia nu a fost severa e posibil ca ceaiurile s aisi fi facut efectul.
dormitul pe partea dreapta, se interzice fiindca uterul poate comprima vena cava ( vena ce "aduna" sangele din partea inferioara a organismului, abdomen inferior + membre inferioare). Consecintele ar fi un flux mai scazut de sange la nivel cardiac , deci tensiunea poate sa scada, iar la nivelul memebrelor inferioare sangele sa stagneze in vene, cu aparitia de edeme gambiere sau hemoriozi..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Si mie mi-e teama cu Mihaita , mai ales ca saptamana trecuta mi-a zis ca la eco mi-a iesit lungimea colului spre limita inferioara . Dr mea ginecolog mi-a zis ca e de preferat sa nu il mai ridic sau , cel mult sa il ridic cand stau jos...dar cum sa il pun in patut si s ail dau jos din patut??? E dificil dar sper ca o sa fie bine
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
tigruta spune:
Buna fetele!
Zuzulici imi pare atat de rau pt pierderea ta, nu-mi vine sa cred..
sa-ti dea DD putere si credinta de a merge mai departe..
Eu am fost plecata in weekend la parinti..si eu l-am cam ridicat pe nepotelul meu care e foarte greu..
Am mici dureri de burta si de spate de vreo cateva zile..sint in regula sau ar trebui sa-mi fac griji?
Le urez bun venit noilor burtici si sarcina usoara si la termen..
va pup pe toate..
mommy_to_be spune:
Bine v-am regasit burtici!
Nu am mai scris de multisor pentru ca am fost consemnata la pat saptamana trecuta, pe concediu medical. Am facut si putina febra, dar acum suntem OK. De citit v-am citit... si m-am cam intristat
AndraImi pare tare rau ca bb s-a oprit din evolutie... iti doresc putere multa sa treci peste aceste momente dificile. Doamne ajuta.
Crina, regret ca nu ti s-a confirmat sarcina... sper din suflet sa vii cat de curand sa ne anunti ca e un bb in burtica. Spor mult!
Zuzulici, m-a cutremurat pierderea ta... Cred ca esti sfasiata de durere... Iti doresc din suflet multa putere sa poti trece peste aceasta cumplita pierdere! Voi spune o rugaciune pentru ingerasul tau . Dumnezeu sa o aiba in paza!
Fetelor care v-ati intalnit cu puisorii la eco, ma bucur muuuult pentru voi si va invidiez... Insa numai pana miercuri, cand o sa ma duc si eu la eco de 12s. Atunci vom avea 12s si 4 zile... Sunt atat de nerabdatoare incat numai la asta ma gandesc toata ziua. Am visat ca am fost la eco si am vazut un copilas frumos frumos, insa era asa cum il vezi in realitate, nu ca in imaginea de ecograf. Si mi-a zis doctorita ca e fetita. Sunt tare curioasa daca asa o sa fie, cu mentiunea ca nu am pretentii de niciun fel pentru culoarea caruciorului. Vreau doar sa fie sanatos...
Va pup fetele!!! Sa aveti o saptamana minunata
Mira 12+
minunea mea
Ioana5255 spune:
eu am noroc cu Alexandra, ca sare singura patul. Si asta se intampla fix de vreo 4 luni. Eu nu prea am invatat-o in brate, asa ca din punctul asta de vedere, nu prea am avut de suferit, dar si mie imi era greu sa o mut in brate in patutul ei, mai ales, ca adormea la noi in pat, sau se culca la ea in camera si in toiul noptii venea la noi sa o punem in patutul mic. Ea inca mai doarme in pat tarc, nu prea se inghesuie sa doarma in patul mare, decat uneori dupa amiaza.
Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
NicoletaB spune:
Cristina- diseara am programare la Irina Vele. Daca e ok raman la ea si renunt joi la Mirela Popa.
Ma intereseaza mult un medic care sa fie si la stat.
Multumesc de informatii cu dormitul pe dreapta
7+
tigruta spune:
Cristina multumim de informatie.. e bine de stiut pt. ca eu dorm mai mult pe partea dreapta..
am sa incerc sa-mi schimb pozitia..in legatura cu baile nu-mi fac probleme, chiar daca au vreo legatura pt. ca eu fac numai dus.
Si eu cred ca in fiecare noapte visez ba ca am nascut, ba ca sunt la eco si incep sa ma deranjeze...
cred ca sunt prea stresata si ma gandesc prea mult, tinand cont ca e prima sarcina..
Amalia_aa spune:
Dragele mele sunt asa de necajita :((... dupa calendar ar trebui sa am 8 saptamani, doctorita mi-a zis ca nu vede embrionul decat saculetul , mi-a dat sa-mi fac Bhcg-ul si rez mi-a iesit 40357 HCG total... inca nu am vorbit cu ea abia astept, nu stiu ce sa cred... simptome am avut putine dar au disparut de tot, ma simt f bine insa nu stiu dc e de bine... nu am avut scurgeri nimik, mi-e frica sa nu s e fi format embrionul ...