Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
La multi ani tuturor sarbatoritilor, ce poarta numele Sf Arhangheli Mihai si Gavril.
Laurita fac si eu ce pot. Sigur, ca imi fac o mie de ganduri, dar totusi am mai trecut printr-o sarcina si stiu atunci cat rau i-am facut lui bebe cu toate spaimele prin care am trecut. Am zis si eu sa merg pe mana dr si sa vedem ce zice eco de 20 de saptamani. Daca Doamne Fereste va fi nasol, atunci o sa vad ce e de facut. Nu sunt chiar mama eroina, aseara ma busise un pic plansul, dar mi-am venit in fire.
Am tot avut dureri ieri, le simteam pe bebeline prea jos, azi noapte am dormit cu o perna sub picioare si azi imi e mai bine. Totusi, daca vor aparea durerile, am sa o sun pe dr mea. Am dormit ca o valiza in gara ieri si cred ca astazi tot cu asta am sa ma ocup.
Va doresc o duminica placuta.
Sabina 16+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
am vrut sa scriu corect, dar tastatura asta imi face figuri: Sf Arhangheli Mihail si Gavril.
Madamar spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAELA, MIHAI, GABRIELA, GABRIEL! DACA MAI SUNTETI SI BURTICI SA AVETI SARCINA USOARA SI BEBE FRUMOS SI NOROCOS!!!
Mary 11+
evolutia lui bebe
Alinutzaa spune:
Buna ziua dragutelor
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco. Bun venit noilor gravidute, sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen.
Urez si eu La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si petrecere frumoasa astazi
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 11+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Neata burtici
Felicitari si pentru toate cele care poarta numele de Gabriela, Mihaela si pentru cele care au sarbatoriti in familie cu numele Sf Arhagheli! Sa aveti o zi frumoasa!
Noi am fost nitel la biserica si Mirci a adormit acolo, slava Domnului. Acum inca doarme. ma bucur ca azi iesim la resto - e ziua sotului maine - si voiam sa fie odihnit, sa nu faca scandal pe acolo..
Ioana te descurci perfect! si o sa fie bine cu putina la Dumnezeu Vazusem la tv o emisiune despre cum afecteaza stresul din timpul sarcinii IQ-ul copilului... Si cand ma gandesc cat stres am tras cu Mircea si suparari - asa de femeie hormonala -si ca nici acum nu-s mai smechera... D-aia trebuie sa ne calmam singure sa nu facem rele nebanuite pentru copii nostrii. Usor de zis, stiu.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata burtici Noi am fost nitel la biserica si Mirci a adormit acolo, slava Domnului. Acum inca doarme. ma bucur ca azi iesim la resto - e ziua sotului maine - si voiam sa fie odihnit, sa nu faca scandal pe acolo.. [Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+ |
La multi ani fericiti sotului! Si sa ai in burtica ce isi doreste si el!
Mary 11+
evolutia lui bebe
Reallaura spune:
Madamar mercic. Hihi, cu burti, nu cred ca are preferinte...are baiatul pe care si-l dorea si de acum, poate fi orice :)
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 15+
Ioana5255 spune:
Laurita in mana lui Dumnezeu suntem cu totii. Vorba ta cu rugaciune si incredere trebuie sa fie bine. La multi ani sotului, sa fiti sanatosi. Petrecere frumoasa la restaurant.
Noi incercam o tura pe la mallul nou. Sa vedem, daca reusim. De o fi balamuc, facem cale intoarsa.
moni_or spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!
Monica, mami de Luca Andrei si 11+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cris_09 spune:
La multi ani sarabaoritelor de astazi, petrecere frumoasa celor care au sarbatoriti in familie iar celorlate burtici vesele o duminica linistita.Eu azi sunt pe post de gazda,k e ziua sotului..deja o asteptam pe "socrosenia"...sper sa nu vina toti cumnatii cu neveste si copii(7 frati la numar,4 neveste si 10 copii)Deja ma vad diseara:
14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo