Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa si eu am cumparat stelute de aplicat pe tavanul camerei lui Luca. Asa de faine sunt!! Le-am aplicat acum un an si jumatate si doar una s-a desprins, cred ca mai mult din vina noastra. E bine, totusi, sa eviti zona unde se va afla patutul lui bebe ca sa ai siguranta ca nu se vor intampla accidente.

Mami de Luca si20+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

revin cu vesti. asa cum v-am mai spus, m-am dus marti la dr sa vad in ce stare e colul. dupa consult, imi zice dr, ramai internata, maine la prima ora facem cerclaj. va dati seama ca in momentul ala era o intreaga nebuloasa in capul meu, nu venisem decat cu geanta pe umar, nu aveam nimic din cele necesare pt spital, iar dr nu a vrut sa ma lase sa vin a doua zi ca stia ca sunt din provincie si nu imi facea bine sa ma mai plimb atat pe drumuri. asa ca ma trimite la garderoba si profit ca "ma scapa din ochi" sa fug repede in carrefour (era f aproape, la Maternitatea Giulesti am fost) sa imi iau pijamale, papuci, prosop, sosete, chiloti, sapun, pasta de dinti,periuta, cate ceva de mancare, etc, etc, pt ca mi-am sunat sotul, plecat la Baia Mare, si venea abia a doua zi dimineta acasa si abia atunci imi putea aduce cele necesare, deci nu aveam de gand sa stau in camasa de la spital si nemancata pana a doau zi.
a doua zi de dimineata, hop cu fundul sus pe masa si cu colul la cusut. a fost OK, dupa chiar nu m-a durut deloc, doar asa o mica jena, nu am sangerat decat cateva picaturi. vineri la pranz m-a externat, dar in toata aceasta perioada am faut injectii la 6 ore si ma dor si acum
una peste alta suntem bine, si eu si baietelul.
ce vroiam sa spun pt fetele care vor naste la Giulesti, eu am fost fff multumita de atitudinea si profesionalismul personalului mediacal, asistentele se purtau f frumos cu toata lumea, indiferent daca le dadeai sau nu ceva. salonul era f curat, caldura non stop, singurul inconvenient a fost ca eu in prima zi cand m-am internat nu a fost apa calda pt ca era un boiler stricat, dar apoi nu au mai fost probleme. eu una peste alta am fost multumita de servicii si conditii, cu toate ca imi spunea o fata din salon ca in alta aripa a spitalului, la nasteri, lucrurile nu sunt deloc asa, sunt multe in salon (noi am fost 3, dar erau 4 paturi in salon) , asistentele nu sunt cam "stresate" si se comporta ca atare.

vreau sa felicit si eu toate mamicile care au aflat ce poarta in burtica, de asemenea cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI, OANA! LA MULTI ANI, DAMIANA!

cam atat, fug in pat.

POZE

22+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

erata: doream sa spun ca la nasteri asistentele sunt cam stresate si se comporta ca atare, dar pana nu vezi cu ochii tai, nu prea poti sa crezi, ca povesti d-asta am mai auzit, si de bine si de rau.

POZE

23+ - Iustin Stefan ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

atb mie imi place numele Denis, atat..fara al doilea nume. Eu nu sunt de-acord cu al doilea nume, dar fiecare face cum crede, asta e parerea mea.
andra_s e bine ca ti-a facut cerclajul, de-acum odihna multa si vei vedea ca va fi bine pana la 40 de sapt.
Rebiana217 da, abia astept ziua de maine.. cu toate ca voi merge numai la biserica cu Ioana, nu si la masa..va fi frumos, ca a invitat sotul si corul IPS Teodosie + un sobor de preoti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 16+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andra ma gandeam ca a trebuit sa faci cerclaj. Ma bucur ca te simti bine; in curand va disparea si efectul neplacut al injectiilor.

Eu raportez si astazi stare de greata si cred ca nu va trece ziua fara sa vizitez toaleta... bleah!

Si, ca sa trec dintr-una intr-alta, am postat o poza cu burtica mea, care incepand de astazi a trecut in a doua jumatate a sarcinii! Sa-mi dea Dumnezeu inca 20 de saptamani (sau aproape) cu bine! La toate, de altfel!
Asadar, iata... Burtica de 20 de saptamani

Mami de Luca si20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

rebiana, felicitari pt burtica, si ca ai ajuns la jumatatea drumului. foarte bine iti sta. si nu te-ai ingrasat in rest, esti o finuta. mai vazusem poze cu tine pe userul comun. a mai crescut burtica. acum incepem sa numaram inapoi. sa dea DD sa fie bine si de acum in colo, fara griji si probleme. ca ai avut si tu destule.

vio asteptand pe bebe 15+

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

revin cu vesti. asa cum v-am mai spus, m-am dus marti la dr sa vad in ce stare e colul. dupa consult, imi zice dr, ramai internata, maine la prima ora facem cerclaj. va dati seama ca in momentul ala era o intreaga nebuloasa in capul meu, nu venisem decat cu geanta pe umar, nu aveam nimic din cele necesare pt spital, iar dr nu a vrut sa ma lase sa vin a doua zi ca stia ca sunt din provincie si nu imi facea bine sa ma mai plimb atat pe drumuri. asa ca ma trimite la garderoba si profit ca "ma scapa din ochi" sa fug repede in carrefour (era f aproape, la Maternitatea Giulesti am fost) sa imi iau pijamale, papuci, prosop, sosete, chiloti, sapun, pasta de dinti,periuta, cate ceva de mancare, etc, etc, pt ca mi-am sunat sotul, plecat la Baia Mare, si venea abia a doua zi dimineta acasa si abia atunci imi putea aduce cele necesare, deci nu aveam de gand sa stau in camasa de la spital si nemancata pana a doau zi.
a doua zi de dimineata, hop cu fundul sus pe masa si cu colul la cusut. a fost OK, dupa chiar nu m-a durut deloc, doar asa o mica jena, nu am sangerat decat cateva picaturi. vineri la pranz m-a externat, dar in toata aceasta perioada am faut injectii la 6 ore si ma dor si acum
una peste alta suntem bine, si eu si baietelul.
ce vroiam sa spun pt fetele care vor naste la Giulesti, eu am fost fff multumita de atitudinea si profesionalismul personalului mediacal, asistentele se purtau f frumos cu toata lumea, indiferent daca le dadeai sau nu ceva. salonul era f curat, caldura non stop, singurul inconvenient a fost ca eu in prima zi cand m-am internat nu a fost apa calda pt ca era un boiler stricat, dar apoi nu au mai fost probleme. eu una peste alta am fost multumita de servicii si conditii, cu toate ca imi spunea o fata din salon ca in alta aripa a spitalului, la nasteri, lucrurile nu sunt deloc asa, sunt multe in salon (noi am fost 3, dar erau 4 paturi in salon) , asistentele nu sunt cam "stresate" si se comporta ca atare.

vreau sa felicit si eu toate mamicile care au aflat ce poarta in burtica, de asemenea cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI, OANA! LA MULTI ANI, DAMIANA!

cam atat, fug in pat.

POZE

22+ - Iustin Stefan ???

Andra, sanatate si sarcina cat mai usoara, la termen!!!!
stai acum mai cumintica si sigur va fi bine!
Ma bucur ca a decurs bine si te-ai simtit si confortabil la spital, conteaza mult de tot!
Ai grija de tine!!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Andra ma gandeam ca a trebuit sa faci cerclaj. Ma bucur ca te simti bine; in curand va disparea si efectul neplacut al injectiilor.

Eu raportez si astazi stare de greata si cred ca nu va trece ziua fara sa vizitez toaleta... bleah!

Si, ca sa trec dintr-una intr-alta, am postat o poza cu burtica mea, care incepand de astazi a trecut in a doua jumatate a sarcinii! Sa-mi dea Dumnezeu inca 20 de saptamani (sau aproape) cu bine! La toate, de altfel!
Asadar, iata... Burtica de 20 de saptamani

Mami de Luca si20+ cu

ce mami frumu esti, si sexoasa, iti sta bine de tot. Felicitari!!! Ai ajuns la jumatatea drmului!!!!
felicitari!!!

castelana fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Rebiana esti tare mistoaca,zau!Chiar asa mi te imaginam,zau.Sa traiesti fata frumoasa.
Andra, ma bucur ca esti ok.Imi place ca ai abordat totul simplu fara panica.In definitiv toate astea care ni se intampla sunt oarecum normale.
Freedelia,ca si exercitiu de imaginatie : James,Jonathan,Jamie,Jacob,Jason ,Clark,Cristopher,Connor,si de fata :Jill,Josephine,Jasmine,June,Janine,Callie,Caitlin,Caroline,Cassandra,Carrie,etc.Ma gandeam si eu!

cuGeorge-Theodor

AMR 17 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor ma alatur si eu voua desi sunt o burtica cam avansata :)
datele mele
DPN 02/martie/2010, UM = 26/05/2009.cu

Va doresc o zi buna si sarcini usoare si la termen.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 23+

Mergi la inceput