Burtici de punci pretiosi de Mar-Apr 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
atb spune:
Gabyhila, ma bucur ca povestea nasterii mele te-a impulsionat putin, intr-adevar eu am avut o sarcina aproape perfecta si o nastere f usoara, insa dup-aia am tras cu epiziotomia si cu alaptatul, astea au fost horror pt. mine, mno trebuia sa fie ceva in balans ca prea au fost toate bune si frumoase.
Anca, bun venit in randul soacrelor mari la patrat!
Vad ca suntem chiar multe pe-aici!
Pana la urma ne-am decis si noi 90% la numele copilului, sotul meu tot nu e incantat dar mno... nu mai stau eu dupa el ca data trecuta cand imi tot zicea ca avem vreme, si eu am nascut cu 3 sapt mai repede asa ca i-am pus numele ce-l vroiam eu. Bineinteles ca a comentat ca nu m-am lasat pana n-am facut cum am vrut eu, el are ce are cu numele Alin, nu stiu de ce ii place asa de mult, el asa ar fi vrut sa-l cheme pe Nicholas. Asa ca azi l-am luat ca din oala si i-am zis ca eu musai vreau un nume stabilit pt bebe2. L-am intrebat daca-i place Denis Alin si a zis ca 90% da.
Eu nu prea sunt de acord cu al doilea nume dar na, tre sa-i fac si lui pe plac. Mie mi-ar fi placut mai mult Denis Catalin sau Denis Aurelian. Voi ce ziceti, care din cele 3 variante suna mai bine? Denis - Alin, Catalin sau Aurelian?
Sau... nici una?
Briza_marii, ei, hai nu mai fi suparata! Ai sa vezi dupa ce se naste baietelul ca nu l-ai mai da nici pe 100 fete! 

Ella, faina semnatura! Asteptam poze cu ce vrei sa cumperi!
Eu azi ma retrag mai devreme la culcare ca maine am cursuri la facultate, Va pup si va doresc un weekend placut!
Adriana
20+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
freedelia spune:
Neatza -- uite ca s-au trezit copiii astia cu noaptea in cap, asa ca am cateva minute sa intru pe internet.
Andira, stiam aceste glume dar tot am ras cu lacrimi. Mi se pare atat de adevarat despre Canada. Nu am fost in Canada, dar eu una urasc frigul si zapada (mai putin la munte, la schi) asa ca imi dau seama cat de mizerabil m-as simti in Canada sau in orice tara cu ierni din astea interminabile... Iar despre Australia, ce sa zic, de cand locuiesc in Shanghai si cunosc oameni din toata lumea, am avut parte sa aud tot felul de grozavii si aberatii despre toate tarile lumii...
Mersi fetelor care si-au dat cu parerea despre gimnastica -- faza e ca regula e sa nu stea parintii inauntru si data trecuta a venit si mi-a zis, dar am refuzat sa ies. Ieri nu mi-a zis nimic. Nu a tipat la jodie poate si ca eram eu acolo, dar sincer, chiar nu i-a dat motiv, ca a ascultat mereu si a facut chiar bine tot. Dar asta nu ma linisteste, ca poate intr-o zi o sa fie ceva ce n-o sa poata face si atunci nu vreau sa tipe la ea... Nu stiu, cred ca o sa incerc si alte programe de gimnastica, dar faza e ca fiind in China, tara faimoasa pt gimnastica, toate prgramele pentru straini au profesori Chinezi. La fotbal, de exemplu, nu au nici picior de Chinez, numai francezi si alte natii bune la fotbal. Dar la gimnastica, la toate programele pentru straini la care am intrebat au Chinezi. In fine, ma mai gandesc.
Dayanara, am ras cu lacrimi cand mi-am imaginat cum tu le ziceai de "ivan" si ei credeau ca faci misto de ei. La mine cu Jodie imi ziceau mereu de Jodie Foster. Sa vedem ce om alege acum...
Honey -- MARE ATENTIE la stelute, sa nu fie deasupra patului lui bebe, pentru ca se intampla sa se desprinda si mai ales cele micute pot fi periculoase, se poate ineca bebe cu ele.
briza_marii -- o sa vezi ce te indragostesti de baiatul tau ca baietii sunt mult mai mamosi ca fetele. Si eu, nu stiu de ce, am un feeling ca o sa am o fetita de data asta, dar parca vad ca e baiat. Sunt asa de incantata ca o sa aflam abia la nastere, o sa fie maaaare surpriza.
ATB -- eu as zice ca suna mai bine Alin Denis, ca daca e Denis Alin suna ca Denisa. Mie imi place Alin.
Va pup si fug la dus.
Sa aveti o zi minunata!!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
irinabobe spune:
Neata fetelor. eu nu mai am somn de la 5...o sa incerc sa recuperez si eu ultimele 2 cap sa vad ce noutati mai sunt si revin.
briza marii felicitari pt putza sa iti traiasca!
fetelor vroiam sa va intreb daca voua au inceput sa vi se umple picioarele? eu pana acum am luat doar 2 kilg am plecat de la 49 si am ajuns la 51 la 20 de sapt insa am impresia ca mi se umfla pulpele...aveti idee e ok sau stiti remedii?
Delia13 spune:
Neata fetele! VA invit la o cana de ceiut caldut
.BRIZA MARII, felicitari pt puzulica, cred ca dupa cateva zile iti vei schimba starea de spirit, pana te obisnuiesti cu ideea

. ANDIRA, am ras asa tare de bancurile tale, radeam cu lacrimi de nu mai puteam si sotul zicea sa nu mi se faca rau

IRINABOBE, pt retinerea lichidelor in organism scrisese mai de mult Rebiana paraca( da nu mai stiu sigur) ca ceaiul de macease e bun. Eu beau de vreo 2 zile asa preventiv, eu inca nu m-am umflat decat putin la glezne, incearca si tu cu ceai din asta in loc de apa , vreo 2 ,3 cani pe zi.
. ELLA, interesanta semnaturica ti-ai tras![]()
Delia13 21+
David Andrei
irinabobe spune:
delia multumesc mult de tot
, ca vroiam sa plec la piata si nu stiam ce naiba sa cumpar. mi s-au umflat doar gambele si cam dor...ce nu inteleg e ca nu am luat kilograme...
Delia13 spune:
IRINA, din cate stiu eu nu tre neaparat sa iei kg multe ca sa retii lichide, depinde de fiecare organism in parte, oricum e ceva normal.
Delia13 21+
David Andrei
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi apuc si eu sa va scriu. Sotul meu a fost plecat in Germania in delegatie saptamana asta, azi vine, a fost foarte greu fara el, mai ales ca nu suntem obisnuiti sa stam separati. Elena a fost cam dificila, s-a trezit foarte devreme in fiecare zi, ieri la 6 fara 20
, plus ca la servici am avut mult de lucru, desi eu stau numai pana max la ora 3. Mi s-a parut foarte greu, sunt foarte nervoasa si obosita. Plus ca eu am de cativa ani probleme cu o acnee pe care nu a reusit nimeni sa o trateze, iar saptamana asta nu stiu din ce cauza a devenit horror, asa ca nu mai am chef nici sa ies din casa, nu vreau sa vad pe nimeni.
Si ca sa fie tabloul complet de 3 zile am si niste stari de greata, foarte usoare fata de ce am experimentat eu, dar no acuma toate mi se par de nesuportat.
Cu siguranta am nevoie de un concediu, anul asta am avut putin si atunci muream de rau. Din 23 noiembrie imi iau 1 sapt sau 2 ca altfel innebunesc.
Nu inteleg ce se intampla cu mine. Sarcina asta e dorita, cu sotul ma inteleg bine, cu toata familia ma inteleg
si eu tot in starea de asta de cacao.
Briza marii vei vedea ca si baietii sunt draguti si pun pariu ca te vei indragosti iremediabil de el si te vei intreba de ce oare ai vrut fata
.
Eu inca nu am aflat sexul bebelului pt. ca nu am mai fost la eco de la 13 saptamani, dar voi merge pe 18 noiembrie si atunci sper sa aflu. Mi-ar placea sa am rabdare ca si Freedelia pana la nastere, dar nu cred.
Sa aveti weekend placut! Pup toate burticile.

Mihaela
19+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Delia13 spune:
A, IRINA, am uitat sa-ti zic ca eu incerc sa mananc cat mai putin cu putinta sarat. Poate ca ai mancat mai sarat si din cauza asta ti s-au umflat mai mult![]()

Delia13 21+
David Andrei
samaria spune:
'Neatza!
Ce as mai fi vrut sa mai dorm...dar indatoririle de mama si sotie devotata(ce modesta is
)...
Denisa:mi-a placut mult cum ai povestit despre runda ta de cumparaturi!
Apoi chiar ca Honey e un catel bolnavicios!Acum te inteleg de ce ziceai odata ca sa fereasca Dumnezeu sa fie si copilul tau ca ea!Pai nu cu mult timp in urma ziceai ca a terminat tratamentul si i-a afectat blanitza,si acum, iar bolnava?Of,Doamne!
Briza:felicitari,soacra-mare!
Sa nu imi zici ca iti pare rau ca e baiat?!?!Vin cu batul!
Pai o sa vezi daca o sa iti mai para rau dupa ce il nasti,ca baietii is tare lipiciosi de mamicile lor...ti-o zic din proprie experienta!
Sa fii mandra ca ai reusit asa o performanta unica in familie(din cate am inteles)si fuga la lista cu nume baieti!![]()
Vio:Tudor Cristian e un nume frumos!
Ellanik:wow,ce harnica ai fost!
Imi place noua semnatura,adevarul e ca toata sarcina astepti "marele moment",deci oricum ar fi mai adevarat sa ne semnam toate asa...
Astept cu nerabdare poze... si picanterii in stilul tau inconfundabil!

Irinabobe:sa stii ca e adevarata faza cu retentia apei daca mananci sarat,si mie mi s-au umflat picioarele din cauza sarii!Eu am mancat niste snacks-uri saptamana trecuta si am vazut ca mi s-au umflat ca lumea picioarele...asta ca sa-mi fie invatatura de minte,sa mai mananc porcarii...

Mihaela:ce bine ca ai aparut din nou!
Normal ca de la stress si oboseala te apuca toate baiurile,ar fi perfect sa poti sa iti iei concediu,ai vedea precis o imbunatatire!
Ai grija de tine,si incearca sa iti controlezi iesirile(tocmai eu vorbesc,care ma isterizez din nimicuri...

),pana la urma totul va fi bine!

Freedelia:te pup cu drag si admiratie!

M-a plesnit o idee de nume de fata:cu "J":Jasmine sau Jeniffer si cu "C":Chrystal,Christianna,Catherine(dar daca nu ma insel, asa ziceai ca o cheama pe Jodie?-scuze daca gresesc,neuronul de gravida ...)
La capitolul cu nume de baieti is varza,daca bebe al meu va fi intr-adevar baiat,parca nu imi vine nici o idee de nume...si cu atat mai putin o inspiratie pentru tine...Sorry!
Astept sa merg la mama dupa-amiaza,e aprinsul lumanarilor si mereu e un moment solemn,dar frumos...Sper sa fie tot asa ca intotdeauna...Va pup cu drag pe fiecare si va citesc in continuare!

Maria
20+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
Rebiana27 spune:
'Neata!
Irina am postat eu doua mesaje in capitolul trecut, unul continea informatii despre neplacerile celui de-al doilea trimestru de sarcina (in cazul retentiei de lichide intr-adevar se recomanda ceai de macese) iar al doilea era despre gripa. Sunt undeva spre ultimele pagini, nu mai retin exact!
Adriana mie-mi suna frumos si distins Dennis Catalin, insa si celelalte variante sunt dragute. 
Mami de Luca si
20+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!