Locul fetelor Nou-Venite (43)
Raspunsuri - Pagina 4
cora79 spune:
Fetelor,astia chiar au luat-o razna cu gripa asta,mie mi se pare deplasat,panicheaza populatia ,moare omul de inima inainte sa ia gripa![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"
mvb spune:

de ce nu mi-ai pus piedica?
..ca eu ma prind usor...mediu inca nu sunt![]()
lasa ca eu am gura pocita rau de tot...fii antenutza la mine!...in luna ianuarie 2010 pe 12, in jur de ora 12 ai sa vezi in fata ochilor 2 linutze rosii![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi aaa, si referitor la capitole, cand am inceput sa le fac am zis ca daca o sa fac capitolul 12 o sa raman in luna aia. Nu l-am facut ![]() Dupa am zis ca lasa ca o sa il fac pe 33 si o sa raman luna aia. Nu l-am facut nici pe ala. Am avut dreptate in ambele luni Nu mai am superstitii cu alte numere De acum nu mai conteaza ce capitole fac. Sper sa nu ajung la 112 sau 133 ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Trutzi la faza cu aliniatul papucilor esti TARE haioasa...inseamna ca esti tipicara, iti place sa fie totul impecabil![]()
eu nu am nici o superstitie.....multe chestii eu le vad ca pe o rutina......
o chestie de care multi se feresc este ca daca vezi un popa nu iti merge bine...ei bine, mie imi merge excelent, imi da prilejul sa spun un Doamne ajuta! si imi mai pun si trei dorinte![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb![]() ![]() de ce nu mi-ai pus piedica?lasa ca eu am gura pocita rau de tot...fii antenutza la mine!...in luna ianuarie 2010 pe 12, in jur de ora 12 ai sa vezi in fata ochilor 2 linutze rosii ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Doamne ajuta!
Mi-au dat lacrimile 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi lasand gluma la o parte, trebuie sa crezi in puterea gandului pozitiv si mai ales sa gandesti ca in scurt timp o sa fii si tu o MAMICA fericita...Dumnezeu stie care ne sunt rugile...

mvb spune:
Trutzi si pt mine numarul 12 este foarte special
in ziua de 12 sunt nascuta eu, sotul si tatal meu
iar BB s-a nascut in luna 12, DPN-lui BB era tot in ziua de 12
alysa26 spune:
mvb ordanata esti...draga..
eric numai prostioare face, mai nou arunca orice jucarie ca ii place cum suna, a descoperit wc, si e tare interesant, era sa arunce si in wc jucarii dar am fost pe faza. aseara mi-a scos dintr-un sertar ceaiurile si a golit pe gresie o punga de ceai de tei...
cand a venit tati a ramas tablou..
in leg cu gripa porcina si aici s-au inregistrat cazuri, noi inca nu suntem obligati la vaccin, oricum eu nu il fac. sa dati un search pe google, daca nu va pun eu o lista din ce e facut vaccinul...lesinati..cate porcarii are..
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Trutzi la faza cu aliniatul papucilor esti TARE haioasa...inseamna ca esti tipicara, iti place sa fie totul impecabil eu nu am nici o superstitie.....multe chestii eu le vad ca pe o rutina...... o chestie de care multi se feresc este ca daca vezi un popa nu iti merge bine...ei bine, mie imi merge excelent, imi da prilejul sa spun un Doamne ajuta! si imi mai pun si trei dorinte MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Daaa. Noi cumparam apa plata (nu bem apa de la robinet) si cand aranjez sticlele pe raft le pun cu scrisul de la eticheta in fata (adica fiecare sticla e cu fata).Daca le pune sotul le las asa.
La fel conservele, faina, zaharul, canile in functie de marime si de cat de des le folosesc.
Sa nu mai zic oalele si cutitele. Sotul meu e terminat

Pantofii ii tin in cutii (la pantofii sotului am pus pe fata cutiei poza cu pantofii din interior ca ma ernerva ca nu stia de la ce pereche e cutia si le deranja). Acum se uita la poze
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui mvb Alysa, Draga la voi cum sta treaba cu gripa? la noi e o nebunie media...cand deschiyi tv-ul sau radioul asta auzi..........la fel si ziarele............ eu ma intreb cine o fi oare actionar la firma care importa vaccin din fara? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Fara suparare eu cred ca e o mare masinatiune.........o alta forma meschina de a face bani.
Daca nu stiati compania care a produs vaccinului a cerut guvernuli american o lege prin care sa nu poata fi trasa la raspundere pentru eventualele "neplaceri", legea a trecut.
Asa ca .....chiar daca or sa fie "victime" ale acestui vacci compania nu poate fi trasa la raspundere.
Plus prin anii '60 anu aplicat aceeasi metoda de manipulare a maselor si de inspaimantare cu nu stiu ce tip de virus , au scos vaccinul, oamenii au fost vaccinati.......rezultate au mutir mai multi oameni din cauza vaccinului decat din cauza gripei (reportaj vaut de mine la televiziunea canadiana).
La noi compania respectiva a cerut acelasi lucru numai ca Guvernul a spus ca el va suporta orice "paguba".....pai da dar cu ce bani......cu banii nostri , a contrubuabililor.
Ca sa revin la intrebarea ta .........NU....... nu am sa fac vaccinul, oricine face putina cercetare despre istoria vaccinului o sa vada ca nu e recomandat, organismul trebuie sa lucreze.
In al doilea rand ceea ce nu spun este ca nu a fost testat corespunzator.
Raspunsul meu este.......Imunizare naturala, lamaie, ceaiuri, supe......de casa nu la plic cum se poarta aici.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui cora79 Draga,am emotii,abia astept sa incepi injectiile si sa imi dai vesti bune,numai asa voi mai capata si eu curaj si incredere sa mai incerc ![]() "In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!" |
Daca nu iese acum ( sper sa iasa) mai incerc o singura data....cand o sa fie gratuit, adica de la anu.

Stii cum e vorba aia: "curaj gaina ca te tai "
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

in luna aia. Nu l-am facut