Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 11
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Tocmai am vazut, finally, "Million dollar baby". Probabil ca l-ati vazut si arhivazut, mai ales la cat de oscarizat a fost, dar eu abia acum l-am vazut cu soatza. M-a spart filmul, m-am abtinut rau sa nu ma umfle plansul ca misuna si fi-miu pe langa noi. Stiu ca la ora asta numai de asta nu va arde dar EU IL IUBESC PE CLINT EASTWOOD!!! In caz ca vine imediat vreo intrebare, barbatu-meu stie. |
One of my favourites.
Didididi spune:
Dr noastra e dr la urgenta la IOMC. Eu am o parere buna despre dr de acolo, pt ca Mihai face parte din categoria celor care ii doare ceva in we. Deci am picat la diversi dr si nu am avut niciodata pb, inclusiv intr-o noapte de duminica spre luni, pe la 2, cand am aterizat ca ne a vomitat copilul. Sa nu mai zic ca si cand am facut febra laptelui tot noaptea pe la 2 am ajuns si la ei pt o parere de confirmare, iar asistenta ne a trezit rezidenta din somn. Plus ca nu mi-au primit niciodata nimic drept “atentie”.
Carla, legat de temperatura, stiu tot de la dr noastra ca numai dupa 3 zile de temp tratata cu antitermice se iau in discutie si alte medicamente. Daca nu ai nimic grav, gen pneumonie, e de preferat sa stai acasa, tot pe motivul sa nu mai iei si altceva de la spital. Tie ti-a spus de la ce face temp?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Anca, dar tu ai fetita, ce ai vrea sa fie din categoria grea? Zau, si cu tine acum. Plus ca din poze nu pare skinny, ci bine proportianata.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
anca81 spune:
citat din mesajul lui Didididi Anca, dar tu ai fetita, ce ai vrea sa fie din categoria grea? Zau, si cu tine acum. Plus ca din poze nu pare skinny, ci bine proportianata. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Nici vorba, pai n-am zis ca-mi pare rau ca e "pana"
Anca & Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Buna dimineata!
Eva
Lala, succes cu vaccinarile! Tu le faci antigripalul si fetelor?
Anca, cum adica "pana"?? Pai atunci Dragos ce categorie e la 9,1 kg???
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
anca81 spune:
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata! Eva Lala, succes cu vaccinarile! Tu le faci antigripalul si fetelor? Anca, cum adica "pana"?? Pai atunci Dragos ce categorie e la 9,1 kg??? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
OK, atunci "usoara" . Lasa ca poate recupereaza Dragos, mai are 2 luni pana sa o ajunga pe Carla.
Anca & Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Anca, acum am vazut si pozele: tot mai frumoasa se face Carla! Imi place costumul vostru de schi! Gata, o pregatiti de partie?
Sincer, ma indoiesc ca Dragos pune in doua luni un kg. - cresterea lui ponderala a fost de max. 100 g/luna in ultima vreme.
lala77 spune:
Babymom, il facem si fetelor pt ca la noi abia acum vine vacanta si o a circulam cam toata iarna. Si asta ne-a sfatuit pediatrul. In plus cred ca o sa le facem si cel pt gripa noua insa nu stim daca apare pana pa 01.12 cand plecam noi in Malta.Daca nu, o sa-l facem in UK dupa 15 dec. Complicat!
tzitziri spune:
ratonelule, imi pare rau ca ati ajuns sa fiti tratati asa.Sper sa va faceti bine repede si sa uitati repede toate incidentele neplacute
Si noua ne-a zis medicul ca daca febra nu cedeaza in 3 zile investigam.Dar 3 zile e 'regulamentar'.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
Lala, nu pot sa spun decat ca esti foarte curajoasa! Eu nu indraznesc sa-mi fac nici mie antigripalul, din cauza starii proaste pe care o am dupa.
Vacanta placuta! Vad ca o sa calatoriti, nu gluma!