Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne`mary/anne`mary.jpg)
anne`mary spune:
buna marina. Oaua cate stii...cum retii ce tendinte sunt in fiecare an , stilul propus de atatia creatori etc.
Imi poti explica si mie cum stau lucrurile cu creatorii de moda? Te rog? Sa-ti spun cum vad eu lucrurile. Am inteles ca exista 2 tipuri de prezentari de moda: cele care le poti purta pe strada si prezentarile de moda care sunt ca piesele de arta. Unde vezi tu aceste prezentari? In reviste? La tv?
Apoi mai am o problema: am vazut in diverse emisiuni creatorul X care spunea "vara asta se poarta verde" ; apoi vedeam un alt creator care spunea "vara asta se poarta roz. Nu se poarta verde, rosu etc". Si uite de aici bulversarea mea. Cine stabileste ce stil, ce culori se poarta intr-un sezon, ca eu am impresia ca e soi de " cate capete, atatea pareri". Si atunci eu, cetateanul care vrea sa invete, ce fac? Pe cine ascult daca vreau sa fiu la moda?
Nu inteleg regulile spuse si nespuse din moda
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabitza2005 spune:
Anne eu zic ca exact aici gresesti , incercand sa respecti ce spun creatorii de moda. Tu trebuie sa urmaresti care sunt tendintele intr-un sezon si sa incerci sa gasesti haine ce ti se potrivesc, care iti vin bin tie, culori ce ti se potrivesc.
De exemplu mie imi plac blugii sau pantalonii evazati , in fiecare an exista o anumita croiala, culoare a acestora care sa fie in tendinte.
Daca ei zic ca anul asta se poarta fusta scurta , pe langa ea exista sigur si o fusta lunga "la moda".
Fiecare casa de moda adopta o colectie cu o anumita tema, important este sa gasesti tendintele care se regasesc in majoritatea colectiilor.
Poate te inspiri si de aici www.fashionising.com/trends/" target="_blank">http://www.fashionising.com/trends/
Astazi eu sunt imbracata asa: Blugi evazati bluemarin, o bluzita neagra, peste ea una galbena uni cu maneci lungi (croiala gen ie), o jacheta in carouri bluemarin si verde inchis din tweed (parca asa se scrie), pantofi de lac negri -genul fara toc. La gat am lantic de aur cu medalion in forma de inima (martisor de la sot- asa ca nu puteam sa nu-l port astazi) , geanta neagra. Parul desfacut -sta in niste valuri dezordonate.
Nu cred ca sunt imbracata sa pot defila saptamana asta pe podium dar stiu ca imi vin bine.
Tu ai reusit sa-ti iei fusta ???
Important nu este sa ai multe haine ci sa ai multe tinute complete potrivite pentru diferite ocazii. Bine, bine ... mai multe tinute pentru birou in cazul clasei muncitoare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne`mary/anne`mary.jpg)
anne`mary spune:
am vorbit cu o prietena buna de a mea care dintotdeauna a fost cocheta. Ma intalneam cu ea , eu veneam de la biblioteca intr-o pereche de pantaloni scurti , tricou si adidasi si cu mapa si carti la subrat, iar ea era parca scoasa din cutie. I-am spus ca regret ca in perioada in care ne vedeam atat de des nu am invatat nimic de la ea. Acum ea e in constanta eu in buzau si nu ne vedem des. I-am spus cat de dificil si epuizant mi se pare dimineata sa stau in fata dulapului si sa decid ce iau, ce combinatii, ce accesorii . MI-a zis ca pt ea e o placere, ii vin automat lucrurile astea, parca s-a nascut cu bun gust.
Ieri am fost prinsa cu alte lucruri si nu am apucat sa caut sa vad cu ce sa asortez fusta mea cea noua. Azi insa sunt libera la birou si caut pe internet tinute pentru birou.
Azi m-am imbracat in 2 culori: negru si gri. Imbracata cu paltonul arat: pantontof negru, pantalon gri, paltonul negru unde se intrezareste la gat o esarfa gri si geanta gri (o nuanta mai deschisa ca pantalonii). Dau paltonul jos si raman intr-un tricou cu maneca lunga (ca o bluzita mulata si subtire) neagra cu vesta gri (fara maneci si cu decolteu in V). Mi-am dat esarfa jos in birou.
Maine imi iau fusta cam asa: cizmulitele rosii, dres negru, fusta bleumarin, camasa alba, geanta neagra. AM vazut o imagine care avea culorile astea si mi s-a parut interesanta. Acum din cele 3 culori cunosc pe lume (rosu, negru, gri) ce iau eu de-asupra, ca si palton? Sa iau gri?
TweetyGeo spune:
anne mary, mie mi se pare prea sobru si intunecat doar gri si negru. As pune si o culoare deschisa. Hai ca am inceput sa dau eu sfaturi in loc sa primesc.
Azi m-am imbracat cu pantaloni negri de stofa, o bluza verde cu guler barcuta si maneci lungi si largi ca niste clopotei, cizme negre clasice, cu varf patrat si geaca de piele visinie. Ma simt ceva mai bine ca ieri. Bluza parca da un aer mai feminin din cauza manecilor.
Acum astept urmatoriul salariu sa-mi iau si eu cateva camasi si cardigane. Si as vrea sa-mi iau mai multe fuste, pentru ca am doar 3 si acelea le port foarte rar.
Of, cu criza asta abia imi permit sa-mi iau ceva.
Multumesc pentru sfaturi si va pup!
carolinah spune:
Eu nu port niciodata negru cu bleumarin, la fel negru cu maro sau culori (mai zicea cineva sus, parca) de pamant; kaki, verde etc cu negru.
Azi port asa: costum gri destul de subtire, dar cu stofa ferma si taior scurt si cambrat, cizme negre fine, un fel de tricou negru f neutru si am un pandant mare de argint cu aspect vintage cu scoica de diferite culori la gat. De asemenea,am pe deget un inel din sarma de aluminiu cu o piatra mare pe aceleasi tonuri ca pandantul. Parul aranjat cu peria.
Ieri, 1 martie, am avut un costum negru f fin clasic dintr-un material f bun si care nu se sifoneaza, pantofi platforma, de lac negru, dres gros mat negru si o camasa f feminina roz, de matase. Cercei Swarowski de cristal roz mai inchis decat camasa. Doar verigheta pe deget, nimic la gat ca cerceii erau niste flori marisoare pe ureche.
Ultima iesire in club: jeans (skinny aproape, dar nu elastici ca n-am picioarele destul de subtiri si arata grosier) cu talie joasa, albastru normal de jeans, camasa stramta cu decolteu larg, culoare un fel de visiniu inchis, cizme maro pana la genunchi peste jeans, haina maro inchis scurtuta, geanta visinie. Par rebel usor incretit, machiaj de seara, un pandant greu care se pierdea intre sani, cercei mari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Carolina exact asa sunt si eu - nuantele de pamant, naturale nu le port niciodata cu negru. Negrul il folosesc doar sa "temperez" nuante puternice, nu sa inchid altele si mai rau.
Nu ma omor dupa combinatia negru -gri, dar imi plac asortate cremurile cu bejuri si maro-uri.
Bleumarinul eu il port doar cu alb, rosu si roz pal. Mi-e foarte greu sa accesorizez pantofii la combinatii ce contin bleumarin, nu imi plac pantofii albi, doar sandalele
Spre exemplu, am un costum bleumarin cu dungute fine albe, pantalon-sacou. Nu port piesele neaparat intotdeauna impreuna, dar ce pantofi ii asortez?! Da-ti-mi si mie o idee, va rog.
ladyJ spune:
Carmena, incearca costumul cu pantofi crem bej. Total neutri adica.
Asta imi place mie la pantoful crem, merge cu absolut orice.
carolinah spune:
Carmena, pt ca eu sunt fan bleumarin, mi-am cumparat pantofi bleumarin (pt primavara/toamna) si crem pt vara. Am si dresuri groase, mate bleumarin.
Arata bine si costum bleumarin cu pantofi rosu inchis, dar atentie la nuante ca poate iesi un dezastru, de asta mie imi e mai usor cu costum si pantofi bleumarin, dar nu e asa de chic, e doar comod
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Lady, Caro, da, super, la pantoful clasic crem nu m-am gandit
Rosu la pantofi, eu cam evit, una pentru ca am piciorul lat si rar imi gasesc un model care sa-mi placa, sa-mi vina bine, sa nu ma bata chiar si in culori clasice, darmite alte culori...Imi plac la nebunie pantofii, cizmele in diferite nuante, mi-ar place sa am chiar si unii turcoaz, unii ciclam pentru diferite combinatii, dar imi gasesc destul de greu de incaltat si incerc sa nu atrag f tare atentia taman la ce nu-mi place, adica picioru' lat
Un pantof bleumarin mi-ar place, dar eu l-as purta cu o rochie rosie, sau cu jeansi si o bluza rosie sau alba
Nu prea port ton pe ton de teama ca nu voi nimeri fix nuanta, si cum nu multe culori complementare se asorteaza...