Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Am uitat sa va spun. Azi sunt imbracata asa: blugi albastru inchis, cu croiala foarte stramta jos la picior, cum sa spun, nu sunt nici evazati nici drepti. Stiu ca-mi sta mai bine cu blugi evazati, dar nu gasesc nicaieri in oras. Plus de asta vreau cu talie medie ca sa acopar burta si nu gasesc.
Am cizme maro cu catarame peste blugi, un pulover negru cu dungi albe orizontale si anchior in V si peste o geaca de piele visinie putin peste fund, cu cordon si gluga cu blanita visinie.
Nu ma simt bine deloc, simt ca nu-mi sta bine. V-am zis ca la mine problema cea mai mare e ca nu gasesc ce vreau si din lipsa de altceva imi iau ceva ce nu-mi place si care ma cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui TweetyGeo

In fusta sau rochie ma imbrac foarte rar, mai mult la ocazii speciale: nunti, botezuri. In toamna mi-am luat o fusta de blugi pana la genunchi. E putin sport, are niste buzunare cu material maron. O tin in sifonier de atunci. Nu stiu cu ce as putea sa o iau. Cred ca merg niste ghete cu catarame, dar nu am. Si pe deasupra ce? O geaca neagra? Un pardesiu? Din pacate eu am doar o geaca de fas bleu pentru munte si o geaca de piele visinie.

La fusta de jeans merg ciocate sau ghetute, chiar si cizme, depinde de model, de croiala etc. Eu as asorta-o cu geaca de piele visinie.

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Astazi pentru ca este 1 martie mi-am pus fusta (am si eu o regula a mea, chiar daca nu sunt fan fusta, de 1 si 8 martie ma imbrac in fusta).
Deci: cizme negre de piele pana sub genunchi cu toc de aprox 5cm, o fusta neagra -aproape conica cu slit la spate si o bluza bleumarin. Bluza are o banda lata stramta jos si apoi se largeste cu maneci largi, si un guler care se rasfrange =un decolteu frumos.
fara cercei , momentan am o problema si nu pot sa port, un lantic de argint , un inel si un ceas.
O hainuta din stofa gri inchis si o geanta neagra maricica.

Nu vreau sa par rea dar mie una niciodata nu mi-a placut blana in culori nenaturale.
Tweety parca ziceai ca esti lata in umeri si un pic grasuta....asa ca ce cauta pe tine o bluza cu dungi orizontale????
Mai bine iti iei o bluza uni sau dungi verticale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Almo si eu sunt pro cardigane, stau bine oricui, sunt f feminine si rezolva si problema caldurii pentru cele mai friguroase. Parerea mea este ca sunt piese esentiale in garderoba de birou, dar si de timp liber, imi plac la nebunie si cu jeansi

Ane, super combinatia, te-ai imbracat azi in fusta, ia spune-mi? Imi dai dreptate ca ne sta bine tuturor femeilor in fuste, ca de-aia suntem femei, ideea este sa gasim modelul care sa avantajeze?

Tweety, la tinuta ta eu as comenta combinatia - negru de la pulovar cu cizmele maro - nu prea merge. As fi luat un pulover crem, ar fi mers mai bine, sau daca tot ai blugii in cizme, as fi optat pentru o camasa gen tunica imprimata sau nu, bej, grej, roz, kaki, ruginiu chiar si alba...Sau daca vroiai pulovarul neaparat, cizme negre si un martisor cu rosu in piept ar fi "spart monotonia"Sau o esarfa cu ceva rosu...

Acum depre blugi( nu personal pentru cineva, in general vorbind despre ei ca si obiect de imbracaminte) - In Bucuresti sunt multe magazine in care se gasesc modele de jeansi care sa ne avantajeze, indiferent de silueta. Secretul blugilor la o femeie este sa pice "bine". Nici largi, nici stramti, sa pice asa cum sunt conceputi ei sa pice. Intotdeauna ii acord circumstante atenuante unei rochii sau fuste care nu pica neaparat perfect, dar e rochie sau fusta, decat unor blugi care nu imi vin bine, dar ii folosesc pentru ca sunt "practici".In primul caz e lipsa de experienta, in al doilea, indolenta.

A, si inca un secret pe care eu personal l-am descoperit cumparand si devalizand bugetul familiei, si apoi uitandu-ma in dulap si punandu-mi vesnica intrebare - eu cu ce ma imbrac azi? Ca sa iti definesti stilul, trebuie sa stii in primul rand ce culori te "prind". Eu personal, am incercat sa ma invart in jurul nuantelor naturale, dat fiind ca am tenul nici alb, nici masliniu, ceva intre. Deci port de la maro inchis la alb-crem, toate nuantele intermediare, evit negrul si chiar si griul acela rece, il port doar la incaltari, geanta si uneori seara, evit nuantele puternice si greu asortabile - eventual le port vara.In sensul ca nu port doar maro, port roz, dar nu port ciclam, port verde, dar nu semafor etc Asa, cam tot ce am merge cu orice, si ma imbrac mai usor dimineata, cand sunt grabita. Pentru concedii si timp liber, e alta poveste imi permit si alte culori si neasortari.

Va pup si spor la imbracat, de azi calendaristic suntem in primavara
Sa aveti parte de o primavara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

O primavara frumoasa, calduroasa si plina de culori calde va doresc si eu.
Anne, bravos pt achizitia fustei.

Asa e fetelor, suntem femei, fusta nu tb sa lipseasca garderobei noastre.

Tweety, avantajul tau este ca esti inalta si poti alege multe lucruri.Eu de exemplu sunt mignona si mai plinuta,dar tot nu ma dau in laturi de la multe.Acum ce nu prea mai port fuste,ca nu prea am unde, sunt mai mult in blugi,dar in tara sincer se stia ca atunci cand lumea ma vede la birou in blugi am o zi proasta.

In afara faptului ca sa purtam ce e la moda(eu una nu-s pt asa ceva) tb intai de toate sa purtam ce simtitm ca ne face sa ne simtitm bine si ne si vine bine.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ofer cate un martisoar doamnelor mele dragute si un buchet de lalele (ca nu am vazut ghiocei) .
Aveam la primul meu loc de munca un barbat la 53 de ani, fost comandat la scafandri, foarte ferm, integru si serios. Am invatat multe de la domnul respectiv. Unele din lucrurile cu care nu era de acord si le spunea cat de des avea ocazia, era ca o femeie nu trebuie sa poarte pantaloni. Era pentru femeia-feminina iar feminitatea, in conceptia lui, se traducea prin fusta/rochie si nimic altceva. NU conta ca esti inalta, scunda, slaba, grasa....pentru el, in ochii lui, erai femeie daca te imbracai in fusta. In perioada cat am lucrat acolo aveam multe fuste , negre bininteles, dar eram si mai tanara si mai slaba.
Nu mi-am lua fusta azi ca nu am stiut ce pantofi sa iau si ce dresuri. Nu am camasa roz cu maneca lunga ci cu maneca scurta si nu e timpul inca pt maneca scurta. Am o camasa rosie cu maneca lunga dar nu stiu ce pantofi sa pun.

cert e ca azi am o stare foarte buna, ma simt bine. Vroiam azi sa imi schimb pamantul la plantutele mele ca sa simt ca primavara a venit si pentru ele...dar m-a amanat sotul. Dar nu m-am intristat ci sunt in continuare intr-o dispozitie de zile mari. Voi nu va simtit bine? Ati primit martisoare? Faceti ceva deosebit in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

La mine in birou peste 75% din fete astazi sunt in fusta. Toate am primit multe martisoare, bomboane, flori: ghiocei zambile.....si cu toate ca afara este cam mohorat la noi in birou este atmosfera de primavara si sarbatoare. Avem niste colegi foarte atenti si draguti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

norocoasa mai esti. Eu sunt singura in birou dar am persoane de sex masculin pe hol care ar fi putut fi draguti ca sa nu mai vorbesc ca am jandarmi la poarta pe care ii vad in fiecare zi. Nici unul nu s-a sinchisit. Anul trecut am luat de urechi 2 baieti care erau mai de varsta mea si cu care ma intelegeam mai bine....raspunsul lor m-a dat pe spate "pai 1 martie a cazut duminica si nu se pune...suntem absolviti de obligatia de a cumpara martisoare. Anul asta a cazut luni dar n-ai sa-i vezi cu ceva. Asa ca mi-am pus sotul sa treaca pe la mine sa-mi dea alt martisor si alte flori. . Dar buna dispozitia tot nu mi-am schimbat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Colegul meu de birou e sotul care mi-a adus un buchet imens de lalele si frezii galbene, mov si rosii, o splendoare

Cel mai frumos cadou l-am primit insa de la baietelul unei prietene,prietenul cel mai bun al lui fii-miu cel mare, azi la gradi, care, dupa ce a impartit martisoare la toate fetitele, a venit si la mine cu un martisor - sirena si mi-a zis ca l-a pastrat pentru mine - mi- au dat lacrimile, asa de dragut a fost...m-am simtit tare speciala printre celelate mamici, ca am fost singura care a primit martisor ca si celelalte fetite Ce inseamna un gest frumos cand e facut de un copil...

Bucurati-va in continuare de primavara, ca este abia la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Citat:
citat din mesajul lui TweetyGeo

In fusta sau rochie ma imbrac foarte rar, mai mult la ocazii speciale: nunti, botezuri. In toamna mi-am luat o fusta de blugi pana la genunchi. E putin sport, are niste buzunare cu material maron. O tin in sifonier de atunci. Nu stiu cu ce as putea sa o iau. Cred ca merg niste ghete cu catarame, dar nu am. Si pe deasupra ce? O geaca neagra? Un pardesiu? Din pacate eu am doar o geaca de fas bleu pentru munte si o geaca de piele visinie.

La fusta de jeans merg ciocate sau ghetute, chiar si cizme, depinde de model, de croiala etc. Eu as asorta-o cu geaca de piele visinie.

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Sau cu sacou barbatesc , sacou de sac(cinepa)netivit sau cu atele putin iesite afara , gen a la Chanel.
Vad ca si anul acesta Hermes accentueaza gecile de piele clasice care merg la orice fusta,pantaloni sau rochitele vaporoase. iar D&G fustele de blugi, ciocatele sau bluzele de blugi cu fuste voluminoase scurte , gen anii `60.
Pentru birou merge foarte bine trench coat-ul , merge la orice pe deasupra, Burberry, Dior si Celin vad ca au pus amprenta foarte mult pe ele. Culoarea bej este cea mai potrivita pentru ca se asorteaza usor.
Stilul Marine, care se asorteaza usor, bluzele sau rochitele scurticele drepte si clasice, merg cu botinele sau mai incolo cu pantofi clasici. Ne mai putem rasfata si cu albul total, orice bluza alba cu pantaloni sau fusta, pantof , sanda alba si piperam putin cu acesorii sau esarfe de culori pale.

Mergi la inceput