Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

saru`mana. Sunt foarte aglomerata azi dar cand ajung acasa promit ca ma uit si pe site si citesc sfaturile de pe forum
pupici

Mergi la inceput

hai ca-mi facui timp sa va citesc. Twety am crezut prima oara ca cineva a dat copy/paste la ce am scris eu prima oara aici. Doar ca sunt ceva mai scunda ca tine si am soldurile mai late. Ca sa va faceti o idee de proportiile mele: camasa imi vine ok 40-42 iar pantalonii 44-46. De aceea evit sa iau rochii caci imi scoate in evidenta "sculptura" deosebita . Nu cunosc vreo croitoreasa la care sa apelez pentru modificari asa ca prefer sa nu le cumpar ca sa nu am ce modifica . Cele de tip A cum mi s-a sugerat nu stiu daca or sa-mi vina bine caci imi fac impresia ca o sa vina largute in talie. Totusi o sa probez daca gasesc in seara asta.
Lady am luat camasa rosie caci eu nu merg cu haina descheiata pentru ca imi e frig, iar la birou o pun in cuier. Deci pe strada daca ma vezi, vezi doar culoare de la palton , iar in birou vezi doar camasa. Cel putin asa m-am gandit eu .
Am incercat varianta: blugi bleumarin, cizmele rosii, tricou cu maneca lunga alb si esarfa bluemarin cu 2 dungulite rosii. M-am simtit ok. In seara asta iesim iar la cumparaturi si imi iau ghetutele negre, blugi (cred ca aia gri) si paltonul rosu.
Azi la birou mi-am luat pantalonii mei kaki. Imi place foarte mult culoarea asta. Imi place sa-l combin cu portocaliu, roz, mov. Azi insa am optat pt pulovarul meu crem (asta pentru ca pantalonii astia sunt mai mult drepti decat evazati ca sa tin cont de sfatul primit " NU pantaloni evazati si pulovar caci deformeaza). Voi cum combinati kaki-ul? Imi dau seama ca dimineata nu aloc suficient timp pt imbracat si drept urmare azi am iesit tot val-vartej din casa fara sa-mi pun ceva zorzoane ca sa vi le descriu. De fapt daca stau bine si ma gandesc nu cred ca as fi avut ce sa pun.

site-ul recomandat este foarte tare...imi place. Il salvez in "favorites" ca sa nu uit sa mai arunc o privire din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Hai sa ma bag iar pe aci, ca-mi place subiectul si am putin timp.

Intai cu Anne - zici ca ai pantaloni kaki azi - sper ca nu ai luat la ei paltonul rosu. Plovarul crem e ok ca si combinatie coloristica cu pantalonii kaki, dar as fi optat pentru ghete maro, nu negre. Kaki-ul e o culoare din natura, si merge evident cu nuantele din natura-crem, ruginiu - portocaliu(nu stiu cum sa definesc culoarea aia de portocaliu palid) galben deschis...Citeam pe undeva cum kaki-ul ar fi culaorea verii 2010, pentru mine insa ca si culoare de vara mi se pare prea mult, dar cum sunt la moda tinutele army, cui ii place, poftiti va rog...

Tweety la constitutia ta, parerea mea, uita de costume, nu fac decat sa mareasca si mai tare umerii, si orienteaza-te spre camasi mai fluide, nu cele care au o croiala business. Eu personal, sunt antipulover, este un obiect de vestimentatie care e bun numai pentru frig si munte, exceptand desigur pe cele din casmir f fin, si care nu prea le-am mai vazut in magazinele noastre. As prefera oricand o camasa cu o vesta, sau un top cu un cardigan in detrimentul clasicului pulover.

Ma mai gandesc si revin.

Mergi la inceput

carmne am ghete maro....hmmm data viitoare nu mai iau negru la kaki. Nu am paltonul rosu ci negru. ( dintre haina neagra, rosie si gri am ales sa o iau pe cea neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

tweetygeo.... ai incercat o rochie cu un ciorap mat si o pereche de botine???!!!eu tot citesc aici (nu fff atenta) de pantaloni, costume si camasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

tweety geo si parerea mea e sa ocolesti costumele si ca sa camuflezi umerii lati, sa alegi tricouri cu maneca cazuta sau camasi/tricouri fara maneca vara.

daca vreti sa aveti o tinuta office fara bataie de cap dar shic in acelasi tip, achizitionati niste cardigane. puteti sa cumparati pt inceput negru, crem, scurte pana in talie sau lungi pana peste fund. cardiganele in talie le asrotati la pantaloni evazati, iar cele lungi la pantaloni drepti sau pana. rotiti cardiganele cu tricourile din dulap si tot timpul o sa aveti o alta tinuta. la cardiganele lungi adaugati si o curelusa subtire in talie

Mergi la inceput

fetelor imi cumparai o fusta. Surprinzator imi vine bine. Maine o pun din nou pe mine ca parca nu-mi vine sa cred. Este pana la genunchi, are aspectul stofei dar este 65% poliester si este bleumarin cu dungi in diagonala gri. Dungile nu sunt bine definite, de parca un pictor a fi dat cu pensula niste dungi grosute. Imi place mult. Am luat-o cu gandul ca acasa ma asteapta o camasa roz si am cu ce sa o asortez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Super subiectul!

Eu in general cred ca stiu sa ma imbrac, problema mea este alta, ca uit combinatiile super, cele care mi-au venit cel mai bine la un moment dat, uneori sunt in pana de idei, pur si simplu. Asa ca m-am gandit sa imi fac poze cu cele mai marfa tinute, iar cand nu stiu in ce sa ma imbrac, sa ma uit in propriul album. Ce parere aveti?

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fiquelle, da , este o idee buna. Vezi cu ce-ti sta cel mai bine, ce merge cu ce nu merge si nici nu mai uiti de ele, asa cum mi se intimpla mie . In decembrie mi-am cumparat o fursta scurta gogosar si am uitat de ea. Nu prea am avut unde s-o imbrac si cind am avut totusi ocazia am uitat. Ei, si uite asa sta fusta noua neimbracata..
Ieri am iesti cu sotul si copiii afara. M-am imbracat asa, bluza alba cu mineci lungi si ceva scris pe piept, deasupra am pus un tricou roz inchis franjurat , fust scurta de blufi franjurata, geaka negra in stil military, fes negru si cizme lungi negre tot military. A, si deasupra ,o esarfa jerpelita gri cu negru.

Bluza alba este cam asa, de-aia mi-am si cumparat-o.
http://www.gossipcenter.com/sarah-jessica-parker/photo/sarah-jessica-parker-and-james-wilkie-12 si maieul roz a labarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

In fusta sau rochie ma imbrac foarte rar, mai mult la ocazii speciale: nunti, botezuri. In toamna mi-am luat o fusta de blugi pana la genunchi. E putin sport, are niste buzunare cu material maron. O tin in sifonier de atunci. Nu stiu cu ce as putea sa o iau. Cred ca merg niste ghete cu catarame, dar nu am. Si pe deasupra ce? O geaca neagra? Un pardesiu? Din pacate eu am doar o geaca de fas bleu pentru munte si o geaca de piele visinie.

Mergi la inceput