Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Promod, Desigual si Mango fac parte din acelasi trust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc Carmen [//b]! [b] Multumesc Salcia! - ce nickname ciudatel ai

Gresesc prea tare daca in loc de fusta pun pantaloni drepti, clasici ?
Negru sau gri inchis cu camasa asa cum ati spus si voi ? Eventual si sacoul asortat pantalonilor....
Eu la interviuri ma simt stanjenita in fusta. Recunosc ca ador pantalonii toamna-iarna...sunt ffff comozi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Ca ati zis de Mango.
Pe mine ma uimeste de fiecare data magazinul din mall vitan zici ca-i second hand acolo. ma refer la invalmasala de haine. Daca sunt cu sotul nici nu ma lasa sa intru. cand sunt fara el intru pana la jumatate ca mai in spate e razboi.
A nu se intelege ca am reclamat hainele.
Si mai sunt cateva magazine care au haine ramase de cativa ani si le inghesuie acolo pe umerase de nu poti sa scoti unul din rand. Le-as da cu 10 lei bucata numai sa scap de ele si sa fac loc sa arate bine magazinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Iar astazi de ex. sunt imbracata cu rochie (ca de obicei), cizme lungi negre cu toc f mic, maleta neagra si ciorapi negri mati. Rochia e asta:
http://www.promod.fr/robes/robes-decontractees/robe-3-trous-patchwork-imprime-noir-R8200026501.html

Frumoasa rochita. Si eu as purta asa ceva, chiar si la serviciu, insa daca ar fi din fibre mai naturale, macar 80%. Vascoza din compozitie e din fibre naturale ? Ca polyester-ul stiu ce e...macar vascoza sa fie altceva decat plastic...din poza e f draguta dar compozitia lasa de dorit...parerea mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

si mie imi place subiectul asta foarte mult.
gasesc ca ma inspira f mult. chiar ma uitam in dulap dupa ce v-am tot citit si am constatat ce culori mohorate am la hainele de toamma/iarna. neaparat o sa ies la cumparaturi sa adug ceva culoare garderobei mele .
conchita m-am pierdut in combintia ta de culori. f frumos.

si mie imi plac f mult rochitele dar aici e f greu sa gasesti rochite frumoase, materiale placute si de calitate la preturi rezon. in mai o sa ajung in romania si cateva zile la barcelona sper sa achizitionez cateva rochii frumoase.
rochia ta salcia e f frumoasa. ai comandat-o de pe site in romania? ma bate gandul sa imi comand si eu una

sa va dau o idee. cautati magazine cu aplicatii florale, margele, broderii si aplicati-le pe tricouri simple, cardigane, paltoane pt a le da o alta fata.

cand ati vorbit de aldo, nine west instinctual m-am uitat sa vad daca nu sunteti cumva in canada :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Almo, eu am luat rochita din magazinul Promod de-aici, nu de pe net. Intr-adevar materialele nu sunt cele mai naturale, dar sunt ok la atingere (nu e genul ala de plastic nasol, care se simte cand atingi materialul).

In general si eu prefer materialele cat mai naturale, dar rochita asta chiar mi-a placut. In plus nu vine direct pe piele, ca rochiile de vara, pentru cele de vara intr-adevar incerc sa cumpar pe cat posibil fibre naturale, mai ales ca am si pielea extrem de sensibila.

Intrebare: unde gasiti voi camasi frumoase si de calitate (in special albe), adica sa fie un material de calitate, mai gros, dar flexibil, sa cada bine, usor cambrate, poate si cu un detaliu deosebit? Nu gasesc asa ceva, am tot felul de camasute si bluze albe, dar nu cu croiala aceea clasica, ci mai largute, mai lungute, cu broderii, volane etc., si as vrea si una clasica, dar mai deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Geniest, nu cred ca e o problema cu pantalonii clasici la interviu, si eu m-am dus adesea la interviu in pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Geniest, daca esti sigura ca actionarii majoritari nu tin f mult la "femeia in fusta"(nu stiu ca si natie, musulmanii si evreii cred ca au conceptii de genul acesta, desi acum cativa ani i s-a reprosat chiar si lui Hillary Clinton o tinuta in pantaloni) atunci opteaza pentru pantaloni, dar parerea mea este sa renunti la sacou. Poti sa porti o esarfa mai feminina la gat, asortata cu restul tinutei. Si bafta multa, sa fie cu succes interviul!

Ziceati mai sus de textura materialului - nici mie nu-mi place polyesterul, imi place in schimb bumbacul fin dar si cel plin, inul, matasea naturala,lana... In fine, nu merg chiar asa departe, polyesterul da unor haine "linie" dar nu in cantitate mare

Salcia si mie mi-a placut rochita, e f frumos imprimata.

Eu nu port rochiile drepte decat captusite, cea tip creion, o stiti In rest le prefer putin mai largute in partea "dorsala" sa fiu sigura ca nu se muleaza(de, varsta)

Ziceati de Mango - eu personal, nu am gasit nimic niciodata sa-mi placa de la ei, dar poate am avut eu ghinion si nu am nimerit cand aveau produse frumoase

Mergi la inceput

Salcia eu am camasi albe clasice de la quelle(nu stiu insa daca mai au, ca sunt pe inchidere am inteles in Ro) si mai poti cauta marca romaneasca Zelina, se distribuie in mai multe magazine(eu mi-am luat de pe la Romana, dar am inteles ca distribuie si on line) au camasi f frumoase:
http://shopping.reclama - reclama mascata /director/la-moda-ro/produs/6076/Camasa+model+77f96.html - uite aici un exemplu

Mergi la inceput

In fine, intra pe la-moda.ro, si gasesti la camasi mai multe modele.

Mergi la inceput