Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 15
petaluda spune:
LadyJ, tinuta descrisa de tine cu camasa cu maneci suflecate, descheiata si cu fusta e una dintre preferatele mele, de multe ori am iesit din incurcatura cu o astfel de tinuta, eleganta, dar totusi cu un alt aer.
Capsula mea (compusa in functie de stilul meu de viata, varsta si preferintele mele )
-o pereche de pantaloni negri, stil barbatesc
-o pereche de blugi bleu-marin
-o pereche de pantaloni albi ( eventual in )pentru vara
-THE Little Black Dress
-o rochie rosie pentru zilele cu moralul la pamant ( a mea e pana la genunchi, si se petrece in talie: imi face o silueta de invidiat, asa ca motiv in plus sa imi creasca moralul)
-rochite usoare de vara
Ador rochiile asa ca astea pot fi cat mai multe!
-O rochie de seara ca sa luam gura targului, model in functie de ce atuu avem de pus in valoare
-O fusta simpla, pt birou/zi feminina si usor de asortat
-O fusta scurta sau orice altceva ne face sa ne simtim sexi
-O camasa alba (eventual si una neagra)impecabila si cu un usor aer barbatesc...ma simt imediat puternica si sexi, si ador sa o port cu maecile suflecate,si cu gulerul usor ridicat. Am si multe camasi in dungi, tot stil barbatesc.
-Pulovere sau jachete din material calduros dar fin, gen casmir sau lana cu matase. De purtat peste camasi, tricouri, maieuri sau pe pielea goala.
-O bluza marinareasca (cu dungi orizontale bleu-marin) Purtata a la Chanel cu un colier lung de perle si lanturi, sau mai jucaus cu margele rosii.
-Tricouri albe cu maneca scurta
- O haina de iarna de zi.
- Un palton spectacular pentru serile de iarna (eu port o pelerina de stofa neagra, pe care atunci cand imi fac intrarea, o las sa cada de pe umerii goi, si ramane prins la coate, ca un sal mare, foarte de efect)
- Un trench-coat
-o geaca scurta de piele cu un aer rock
-o pereche de incaltari negre, una nude, una intr-o culoare turbata (rosu, galben, mov, verde...)
-cizme negre, maron si tabac/camel
-o geanta mare de zi, una casual, una eleganta si un plic stralucitor
Dar mai ales o atitudine de milioane...Toata zarva asta cu moda si imbracatul trebuiesc luate dupa parerea mea cu un strop de gluma. Eu consider iesirile astea un fel de show...construiesc personajul ( sexi, jucaus, autoritar, profesional... in functie de imaginea pe care vreau sa o transmit) si intru in rolul lui... Asta presupune si sa nu luam lucrurile prea in serios, e doar un joc!
Mikaela_a spune:
LadyJ, multumesc din suflet. Nu sunt complet lipsita de gust, ci incerc sa ma reinventez dupa o relatie in care aceste mici placeri feminine erau considerate niste extravagante de neacceptat.
Daca imi mai permiteti cateva intrebari, as aprecia mult, mai ales ca sunt noua intre voi si nu stiu cat de repede as fi acceptata.
Azi m-am imbracat in negru (ghete negre cu toc inalt, pantalon clasic negru si o helanca neagra) si ca accesorii am ales asa: un inel de argint destul de lat si un lant din argint mai lung. Lipseste ceva, clar, un accesoriu colorat, nu stiu ce altceva as mai fi putut adauga, sa dau un pic de culoare tinutei. La tinuta mea voi ce ati fi adaugat?
Argintul mi-a devenit simpatic dupa ce am divortat, deoarece, avand verigheta pe deget multi ani, mi s-a parut ca nu se potriveste argintul alaturat aurului. Acum insa mi-am cumparat chestii simpatice de argint dar nu stiu cum sa le port. Ca garderoba...pot sa zic ca este cat de cat completa, cu accesoriile stau mai prost. Nu stiu ce sa-mi cumpar.
Va multumesc si va pup pe toate.
geniest spune:
Felicitari pentru noul topic. Imi place tare...
Va urmaresc inca de la inceputuri si sper sa ajunga la capitole cu 2 cifre...
Petaluda multumesc pentru lista de must-have-uri...mi-am printat-o si incerc sa bifez ce am deja si ce nu am inca...sa achizitionez. De mult cautam o astfel de sinteza...
Mikaela si eu obisnuiesc sa ma imbrac in negru complet (chiar si unghiile mi le fac cu negru), insa pun mai mult argint la gat ( mai multe lanturi suprapuse si mai grosute), ceas mai marisor cu ceva argintiu - strasuri (eventual)... Daca nu pun nimic la gat pun o esarfa f colorata si cercei care sa aiba culoarea esarfei....
Va rog mult sa corectati daca e in neregula, numai asa pot invata si evolua....
Sunt cu ochii pe voi !!!
ladyJ spune:
Mikaela, si mie imi place sa ma imbrac in negru. Cand fac asta,imi dau pe unghii cu o oja rosie, in secial rosu deschis. Un mic amanunt care conteaza foarte tare, e mai vizibil decat crezi.
Folosesc deci si un machiaj foarte luminos, fara negru. La ochi un maron natural, roz-crem mai bine zis, iar pentru buze un ruj..rosu deschis(daca pui ruj inchis, inchide mai mult tinuta, merge spre vampa-tinuta de seara..)
De obicei cand aleg sa ma imbrac in negru tintesc tinuta elegant-sobra, minimalista, deci in consecinta nu imi pun esarfe colorate si nu port haina colorata, deasupra. In cazul expus de tine, as lua o haina gri -argintiu. Merge bine cu rosu de pe unghii si cu bijuteriile argintii.
Bine ai venit printre noi.
Carmena spune:
Mihaela eu as fi pus cum zice Geniest, o esarfa mai colorata, prinsa cu nod, gen cravata, sau daca nu, o vesta de blanita pana in talie, in alta culoare decat negru. Sau chiar si o vesta obisnuita, dar intr-o culoare mai deschisa.
Eu sunt anti "all black", fereasca Dumnezeu sa fii nevoit sa portiImi place LBD dar, intotdeauna cu sandale/pantofi intr-o alta culoare, si accesorii aurii. La negru imi plac mai mult accesoriile aurii, la rosu-mov-albastru cele argintii.
Petaluda pentru lista. Mai imbogatesc si eu ceva.
Lady, pe la BSB vazusem o geaca cum spui, cu maneci trei sferturi, dar daca nu ma insala memoria era cognac culoarea. Mergea cu negru, dar nu era cremOricum, mie mi-a placut mult, am stat mult in dubii daca sa mi-o cumpar, nu am luat-o sperand sa gasesc pentru vara, una mai deschisa la culoare, tot asa stramta si cu maneci trei sferturi. Poti sa treci, daca o mai fi, la BSB Unirii.
Cineva spunea de atitudine, este esentiala in purtarea unei haine. Am cunoscut o multime de persoane,care analizate amanuntit, erau bine imbracate, dar "ponosite" ca si prezenta. In cazul acesta, haina oricat de frumoasa nu face nici 2 bani, daca nu e accesorizata cu atitudinea persoanei care o poarta. Dar aici schimbam ponturi despre stil, partea cu atitudinea tine de fiecare, nu?
Carmena spune:
Mikaela, oja rosie e considerata una din cele mai frumoase manichiuri, care vine bine pe orice tip de mana. Indrazneste, nu e nimik extravagant in purtarea ei, e un simbol al ingrijirii si bunului gust, sa stii Eu as purta-o zilnic, din pacate nu imi permit din cauza treburilor casnice, si asa o rezerv doar pentru situatii mai speciale.
Mikaela_a spune:
Da Carmena, stiu, arata bine oja rosie pe unghii ingrijite. Problema mea era ca stiu ca atrage atentia; practic si de aici si lipsa curajului. Dar sper curand sa ma vindec. Am sa ma dau cand stau acasa...sa ma obisnuiesc intai eu cu mine asa, apoi sa dau nasul cu....exteriorul.
salcia spune:
Lady, si mie imi plac tricourile cu aplicatii pe umeri !
Cat despre sandale nude, am gasit unele la Nine West, foarte frumoase, intr-adevar, daaaar cu tocul mult prea mare... Toate modelele care imi plac mie au tocul prea mare (de la 8 cm in sus, ceea ce pentru mine e prea mult). Mai caut... A, si mai imi plac sandalele aurii (dar auriu mai pal, ca sa zic asa, nu ala batator la ochi), iarasi mi se pare ca merg la aproape orice.
Si pentru fetele carora le place stilul marin, ce ziceti de colierul-plastron cu motive marine de-aici:
http://3.bp.blogspot.com/_dJtJnAqz_b0/Sh-WQhkHKtI/AAAAAAAAEEs/bdGv-NCmUCw/s1600-h/colier+naval.JPG
gabitza2005 spune:
De cand s-a deschis subiectul asta dau mai multa importanta felului in care ma imbrac si mi-am adus adus aminte ca am o gramada de haine, incaltaminte si accesorii uitate prin dulap.
Din pacate astazi simt ca sunt pe cale sa racesc si imi e chiar frig la birou , simteam ceva de dimineata asa ca sunt imbracata gros: o maleta neagra, o vestuta cu guler rasfrant graoasa gri , o pereche de jeansi , niste ghetute negre sport. Dar parca mi-as mai pune o plapuma pe mine..
Salcia e foarte dragut colierul plaston dar sincer iti spun ca pana sa vii tu aici nici nu stiam de existenta acestor accesorii.