Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 14
anne`mary spune:
o sa radeti de mine dar cand am fost in bucuresti acum cu ocazia reducerilor, i-am cumparat sotului de toate... vreo 3 camasi frumoase (dintre care una de la Cavallieri ?? care acum spune ca ii vine prea fix si nu-i place , geanta frumoasa, vreo 2 sacouri si blugi. Eu mi-am luat doar paltonul rosu ca mi-a atras atentia si cam atat. Lucian tot timpul imi spunea " gata, eu mi-am cumparat, hai sa ne uitam si pt tine" si ajungeam in alt magazin de barbati si iar isi cumpara el. Nu imi pare rau si ma bucur ca isi cumpara lucruri frumoase care ii plac pentru ca saracul munceste de-i sar capacele si mi se pare ca macar atata lucru sa faca pentru el. O prietena mi-a spus "tare fraiera mai esti" dar eu ma simt bine mai ales ca azi am mancat la pranz impreuna si i-am spus 'diseara mergem sa-mi iau ghete" si el a spus "ce culoare" in loc de "iar iti iei de incaltat? Nu avem bani!" sau ceva de genu`.
Mikaela_a spune:
Citesc ce scrieti de la inceput si discutia asta imi place de mor. Sfaturi nu stiu sa dau pentru ca nici eu nu sunt foarte priceputa, dar ma ghidez dupa anumite chestii prinse din zbor si anume:
-maxim 3 culori pe tine
-la doua culori reci musai una calda
-la un obiect vestimentar cu imprimeu obligatoriu ceva uni, probabil ca mai sunt dar nu-mi amintesc acum.
Problema mea cea mare este ca dupa 35 de ani am inceput sa port bijuterii/gablonturi, fara foarte mare curaj. Mi-am facut curaj sa le cumpar si acum trebuie sa gasesc curajul sa le si port, pentru ca nu prea imi place sa atrag atentia asupra mea. Altfel spus...cand sa port aur, cand argint, cand lemn...etc. De unde sa ma inspir?
tumpi spune:
Din blogul postat de gabitza, mie imi place(cred ca este Taylor Swift) tipa blondina cu geaca de piele maronie si cureaua pusa peste tricou.
Pt ciocate am facut o pasiune de cand eram in liceu,acum ma tot uit sa gasesc unele de calitate si sa-mi vina.Am piciorul mai micut si de fel si la pantofi am pb.Am pantofi cu nr cuprinse intre 35 -37, depinde de calapod si de aceea nici nu-mi gasesc ce-mi place tot timpul.Mai am niste cisme gen ciocata din piele intoarsa dar cu franjuri in lateral care se leaga, sunt pur si simplu indragostita de ele.
Carina, mai intru rar sa citesc, dar nu tin pasul cu voi.
Anne, nici al meu nu e manelist(nu ne plac chiar deloc la nici unul) si nici burta n-are, am eu, da el nu
Mai imi plac si cismultitele de vara cu fuste lungi din in,dar inca nu am indraznit sa port,desi aici nu e asa de cald.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Carmena spune:
Hai sa nu generalizam, Luis Vuitton e totusi o marca de prestigiu, iar eu una nu cred ca manelistii au originalele, ci copii ordinare. Si chiar daca prin exceptie au originale, sigur nu stiu sa le puna in valoare, asa ca...
Asa am eu o problema cu brandul sport Adidas, 80% din vanzatorii din piete au cel putin un articol pe care scrie Adidas, dar asta nu inseamna ca nu e "copie ordinara". Si eu inca mai port articole sport Adidas, dar luate din magazinul lor, nu din "Europa".
Tumpi poarta linistita achizitia, eu personal te invidiez pozitiv pentru investitie, eu nu imi permit inca sa platesc mult pe firme de prestigiu, dar cand imi voi permite, sigur ca o voi face.
Caro, in India eu nu vreau sa merg, nici macar ca turist, mai caut pe aici, chiar daca iau mai scump. Am inteles ca e o tara "dificila" si e adevarat ca imi place shopingul, dar nu ca si "sport extrem". Dar recunosc, ca am multe bluzite si rochii pe care scrie "made in India", luate de pe la noi
ladyJ spune:
Mikaela, bijiteriile de lemn merg foarte bine vara, la o rochia vaporoasa de exemplu. La fel si cele din plastic, coliere, margele, bratari, si ce o mai fi, colorate bine de tot.
Daca ai bijuterii din pietre si piele,(lungi) acestea merg la tinute casual, peste tricouri, cu jeans si o geaca de piele cu manecile ridicate.(pielea are tenta de rock)
Daca bijuteria este ´´groasa´´, are pietre mari si lanturi, si mai ales daca e scurta(vine doar in zona gatului) poarta-o seara la o rochie,sau la un corset,sau la o jacheta eleganta fara guler, sau la o camasa alba descheiata, luata peste un maieu simplu si asortata la o fusta mai pretentioasa. Foarte important ca, camasa sa aiba manecile ridicate si sa vina fusta peste ea. Este un stil care mie personal imi place foarte mult, un fel de pretios amestecat cu lejer..:)Sigur, la tinuta asta luam plic.
Revin la o discutie despre aur si argint. Problema e ca depinde mult si de desingn-ul bijuteriei, ar fi mai multe de spus..
salcia spune:
Buna fetele, imi place discutia si ma bucur ca am gasit niste "suflete-pereche" intr-ale hainelor si stilului!
Cat despre rochite, eu le cumpar de peste tot, pe unde le gasesc si imi plac - in magazine de genul Zara, H&M, Mango, Promod, cand plec din tara in vacante (imi place sa caut magazine locale), Mario (ca sa incurajam si productia autohtona). Mai imi plac magazinele 1,2,3, Koton si Twist, gasesc mai mereu cate ceva dragut. Si mai sunt niste magazinase no name unde gasesc lucruri mai deosebite, dar si mai scumpe (e unul prin zona Pietei Romane, de ex.).
Si ca tot vorbeati, si mie imi place combinatia de casual cu elegant, de simplu si extravagant, de ex. rochie de matase cu cizme si vesta gen bundita, sau rochie vaporoasa cu geaca de piele, sau tricou alb simplu cu fusta lunga si ampla de matase, cu imprimeu bogat, sau tricou alb cu un colier impozant etc. In general nu prea imi place sa respect regulile, nu-mi place sa asortez decat dupa criteriile mele (care sunt uneori mai ciudate decat cele clasice, sa le zicem), imi plac diversitatea si lucrurile care ies din banal.
Iar acum caut Sfantul Graal , pantofi si sandale de culoarea pielii, cu toc, dar comode...
salcia spune:
P.S.: ce incercam de fapt sa spun este ca, dupa parerea mea, nu trebuie sa fim obsedate de reguli si de respectarea lor, ci dimpotriva, sa ne ascultam instinctul si sa urmarim o armonie care sa se potriveasca firii si personalitatii noastre. Si sa nu vedem ceva stresant in cautarea acestei armonii, ci sa incercam sa o privim mai degraba ca pe un joc, sa nu ne luam foarte in serios. Hainele, bijuteriile, cremele, parfumurile toate frivolitatile astea reprezinta ceva frumos si ne fac sa ne simtim bine, dar pana la urma exista lucruri mai importante pe lume (tocmai eu vorbesc, care sunt o mica obsedata ; dar ma tratez).
ladyJ spune:
Salcia, pantofi nude gasesti la Nine West, sandale nude am vazut la Aldo. Sper ca mai au, eu le vazusem in iarna.
Apropos de combinatia pretios-casual, eu numai asa m-as imbraca. Cand iesim la cina, la petreceri cu prietenii , la un teatru, gasesc motiv sa asortez o fusta de matase scurta si larga la un tricou de bumbac cu aplicatii pe un umar de exemplu, cu pantofi gen gheata foarte inalti iar daca-i frig o geaca de piele.(acum caut geaca de piele crem cu maneca trei sferturi pentru noua fusta de care am scris. daca vedeti pe undeva, spuneti-mi)
osolita spune:
Tumpi, referitor la pantofi din Germania, ai incercat vreodata pe site-ul: http://www.heine.de ?
Eu as fi in stare sa-mi dau tot salariul pe pantofii de acolo, sunt multi foarte faini, nu stiu insa daca sunt pe gustul tau.
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui osolita Tumpi, referitor la pantofi din Germania, ai incercat vreodata pe site-ul: http://www.heine.de ? Eu as fi in stare sa-mi dau tot salariul pe pantofii de acolo, sunt multi foarte faini, nu stiu insa daca sunt pe gustul tau. |
Da ii stiu,dar de fel nu ma bag sa-mi iau incaltari de pe net.Daca nu probez e aiurea tocmai din cauza a ceea ce spuneam ca depinde de calapod.Am patit-o odata si nu prea ma mai risc.
Desi am vazut cateva modele dragute acolo(bine unele sar si de suta de euroi), nu ma risc, plus ca pantofii cu toc ii port mai rar, ca nu am unde si ma si incomodeaza la condus, mai ales cei cu toc subtire.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)