Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 11
salcia spune:
Si pentru ca veni vorba (si) despre 1 martie, sunt de parere ca Martisorul e una dintre cele mai frumoase sarbatori traditionale pe care le avem (dintre foarte putinele care au mai ramas). Iar eu sunt o rasfatata, pentru ca-s nascuta fix (sau aproape fix ) de Martisor, asa ca si de data asta am primit o gramada de flori, cadouri, martisoare, bomboane, ciocolata (si ma straduiesc sa mananc sanatos!), iar colegii de birou si nu numai, chiar si diversii parteneri cu care lucrez au fost foarte draguti. De altfel si mie imi place sa cumpar flori, martisoare si cadouri pentru prietene, colege, pentru mama si sora mea. Acum ma pregatesc de 8 martie ;).
Amina_Marina spune:
Anne`Mary, detaliez diseara tot.Ihiii! Si ce ma bucur cind ma scol dimineata si citesc citeva paginute cu ce ati scris.
Pina una alta, iti recomand sa vezi filmul Prada, cred ca-l gasesti la inchiriei video-dvd.
Va multumesc. O zi buna!
anne`mary spune:
Marina sa nu-mi spui ca stai in japonia ca ma apuca acum invidia. Japonia este tara mea favorita la care visez de mult timp sa ajung. Avand in vedere ca am o fobie fata de avioane (uf mi-am amintit ca aseara am visat ca aterizam cu avionul si a intrat aripa din partea mea intr-un depozit ) dar e si foarte scump biletul si tara in general. Dar daca vreodata castig la loto (desi nu joc) primul lucru pe care-l fac e sa stau o saptamana in japonia. fascinanta tara si cultura .
Azi bineinteles ca am dat-o in bara dar deja nu ma mai surprinde . Mi s-a pus pata pe o pereche de pantaloni maro pe care i-am cumparat mai demult. Croiala este simpla si foarte finut se sesizeaza linii subtiri (par vernil sau verde...nu pot identifica culoare pentru ca ....nu stiu cum sa va explic dar cert e ca nu e o singura culoare maro. MI-am adus aminte de regula "culorile pamantului combinate doar intre ele asa ca sus am pus un tricou cu maneca lunga verde (mi-a cazut un nasture de la camasa verde mai deschis asa ca am inlocuit-o cu un tricou verde mai inchis. MI-am adus aminte ca am o bratara cu diverse culori: bomboane de cacao, ciocolata cu lapte, crem, portocaliu (parca imi vine sa o mananc). Ca sa-mi acopar gatul afara , am ales o esarfa in carouri portocaliu, crem, verde deshis. In birou am dat-o jos ca mi se pare ca sunt prea multe nuante ale aceleiasi culori.
Aseara mi-am cumparat pentru prima oara in viata mea 2 reviste de moda: Cosmopolitan si Style. Sunt inca sigilate caci nu am avut chef aseara sa le deschid si nici azi nu am timp caci indata ce ajung acasa ma apuc de gradinarit.
In seara asta sau maine seara mai dau o raita prin magazine cu scopul de a cumpara ceva caci, spre surpriza mea, mai aveam bani pe card. Cred ca o sa caut o pereche de ghetute crem. Si la fusta bleumarin cu ghete crem ce dres pun?
gabitza2005 spune:
Multa bafta - poate la Buzau gasesti ghetute crem. Sptamana trecuta in fiecare seara am batut aproape toate magazinele mari din Bucuresti cautand ceva de incaltat - nu cred ca am vazut ghetute crem, predomina negru si tocurile de 15cm .
Normal ca iti pui dres culoarea piciorului.
Ca sa te convingi dupa ce iti iei ghetutele probeaza-le si cu dres negru si ai sa vezi cum arata
Wicca spune:
... fustita se poate purta si cu un dres mat bleumarine 100 den... e mai chic dupa parerea mea.Maroul il poti combina si cu albastru turcuoaz , mai ales in tinutele de vara !!!!!!
carolinah si tie un !
Carmena spune:
Ane azi esti imbracata pe gustul meu -mie imi place mult combinatia maro - verde inchis, am mai spus-o pe aici. Bratara e accesoriu care conteaza, foarte bine punctat. Pun pariu ca ai ghete maro, deci e f bine
Amina fain filmul, si mie mi-a placut mult.
Salcia parca m-am vazut pe mine, cam acelasi stil am si eu. Imi plac la nebunie rochitele stil hippie si bluzele ie, stil etno(chiar azi sunt imbracata cu una offwhite brodata si blugi bleumarin inchis.
Din nefericire nu prea gasesc pe la noi prin magazine stilul acesta, decat partial Tu de unde le achizionezi, rochitele in special?! Mie imi plac cele de matase sau de vascoza, frumos imprimate, dar sa fie captusite, sa le port la dres mat, nu la colant- eu am picioare cam groase si nu port colanti niciodata.
Gabi nici eu nu port bleumarin cu negru, niciodata. Albastru electric, da, e altceva, merge temperat cu negru, dar cum ziceau si fetele mai sus, bleumarin inchis se inchide si mai rau cu negru.
Cu pantofi crem sau maro deschis cum ati propus, mi se mare o combinatie frumoasa.Ieri am achizitionat o pereche de balerini crem, in cinstea pantalonilor bleumarin din dotare Si de 8 martie am cerut si o geanta in nuante de crem-maro-cacao cu lapte Desi pentru o pata de culoare as asorta si o geanta rosie
Pupici si vorbim.
Carmen
petaluda spune:
Salcia, avem atat de multe in comun ca am crezut ca despre mine vorbeai cand citeam postul tau. Si eu ador stilul marinaresc si combinatia alb/rosu/bleu-marin, iar anul asta fiind la moda cred ca o sa imi fac stockuri!
Ador bleu-marin-ul pe care il port mai ales vara, in loc de negru. Imi place foarte mult sa ma imbrac in negru, si oricat de ciudat ar parea, multa lume imi spune ca negrul imi lumineaza chipul.
Ultima achizitie pe bleu-marin a fost o pereche de pantofi cu toc inalt (din fericire au platforma in fata, ascunsa sub fata pantofului). Visam de mult la ei si i-am prins in reduceri la jumatate de pret. Vin super cu fusta scurta si dres gros, aceeasi nuanta de albastru, sau dres culoarea pielii si fusta pana la genunchi. Ii mai port si cu un pantalon barbatesc din stofa, tot bleu-marin si clasica bluza de marinar, e un look mai barbatesc dar ma simt foarte sexy asa.
Anne-Mary, un sfat daca imi permiti...vad ca mergi des la cumparaturi, si cumperi " impulsiv" piese care iti plac, fara sa stii cu ce le vei asorta apoi. Ideea mea este sa incerci sa iti construiesti o garderoba de baza, cu piese cheie ce se articuleaza intre ele, care sa constituie fundatia vestimentatie tale. Abia apoi poti incepe sa adaugi piese mai fanteziste.
Eu pot sa iti spun ce constituie dupa parerea mea "capsula de supravietuire" dar ar trebui ca tu sa o adaptezi in functie de stilul tau si de obligatiile tale sociale ( la servici ai dress code? trebuie sa participi la evenimente mondene, iesi in cluburi, in week-end ce faci?)
anne`mary spune:
da, cumpar impulsiv si am sa contiui sa cumpar asa pana ma satur (sper ca in curand). Pana nu am plecat de acasa nu am stiut cum e sa-ti permiti sa-ti cumperi mai mult de o pereche de pantaloni pe an, si aia automat negrii caci nu-mi permiteam sa ies din tipare. Acum, pe picioarele mele, cu salariul meu si mai ales al sotului, imi permit sa-mi tratez "frustarile". Asa ca de 2 ani mi-am diversificat garderoba si mi-am umplut biblioteca cu cartile si enciclopediile la care visam.
La birou nu mi se impune un cod strict (spre deosebire de ultimul loc de munca unde vara cand era foarte foarte cald primeai dispozitie de la bucuresti ca poti sa vi la munca fara dres). Aici e ceva mai lejer. In cluburi nu umblu pentru ca nu-mi place. Prefer sa ma plimb prin parc (buzaul are un crang care e un parc/padure superb) sau pur si simplu plecam pe valea buzaului sau prin padurile din jur. vara organizam drumetii sau mergem la munte. Daca nu iesim undeva, week-endul il petrecem deseori la curte unde e aer curat, ne bucuram de un gratar facut de socru, ne incantam ochii cu florile din gradina... cam asta facem in weeke-end dein primavara pana toamana cand ne permite vremea.
Anul asta m-a luat sotul la capitolul garderoba. Nu mai are loc in dulapuri de cate haine are.... este un barbat ciudat caci ii place sa mearga la cumparaturi, are rabdare sa se plimbe, ii place sa-si cumpere lucruri noi. A fost un soc pentru mine sa vad pe cineva care are mai mult de 2 perechi de blugi.... toate nuantele: albastru inchis, albastru deschis, in 2 nuante, unii negrii unii mai indigo, are si raiati multi de diverse culori: kaki, maro ...ma innebuneste. Nu vorbesc de cate camasi sport are si cate costume iar la capitolul geci de iarna si de toamna este moartea Asa ca in casa e cineva care cumpara mai mult ca mine iar el nu da semne ca o sa-i treaca vreodata. Eu recunosc ca cumpar acum din cauza frustarilor adunate, dar el?
tumpi spune:
Salcia, din ultimul blog postat imi plac botinele la nebunie, am facut o pasiune pt culoarea asta.Am vrut sa-mi iau unele asa,dar cu franjulete, numai ca lungimea asta nu ma avantajeaza prea tare fin cauza inaltimii.
Marina, te referi la filmul "The Devil Wears Prada", nu?Si mie mi-a placut foarte mult, cred ca l-am vazut de 2 ori.
Eu obisnuiam la costum beumaren sa port bluzite roz sau camasi vaporoase ale cu un sirag minuscul de perle.Cand ajung in tara chiar am sa ma uit sa vad daca mai am costumele acasa.Multe din hainele office le-am dat cand m-am mutat aici.Dar aveam un costum cu pantalon drept si sacou lung de care eram indragostita.
Caro, imi place paltonasul.
Culmea culmilor e ca multa lume din Ro vine pe aici sa-si faca cumoaraturi, ei, eu in materie de pantofi in unele cazuri imi fac cumparaturile din Ro.Caut de mult niste pantofi cu platforma, cu tocul nu foarte inalt si putin mai gros, dar aici gasesc numai pantofi de babe.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)