Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Petaluda, super idee, hai sa incepem sa scriem aici ce ar trebui sa constituie "capsula de supravietuire". Si mie mi-ar fi de folos, si cred ca tuturor fetelor, ne mai inspiram. Incep eu, si va rog, continuati:

- o pereche de pantofi negri clasici, cu toc 5-7 cm
- o pereche de pantofi fara toc
- clasica little black dress
- minim o pereche de jeansi(modelul perfect in fuctie de silueta fiecareia)
- o camasa alba fina
- un accesoriu deosebit - fie o bijuterie frumoasa, fie o esarfa fina, ceva care sa atraga atentia in mod discret intr-o tinuta banala

Adaugati voi, va rog, si eu ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Petaluda, super idee, hai sa incepem sa scriem aici ce ar trebui sa constituie "capsula de supravietuire". Si mie mi-ar fi de folos, si cred ca tuturor fetelor, ne mai inspiram. Incep eu, si va rog, continuati:

- o pereche de pantofi negri clasici, cu toc 5-7 cm
- o pereche de pantofi fara toc
- clasica little black dress
- minim o pereche de jeansi(modelul perfect in fuctie de silueta fiecareia)
- o camasa alba fina
- un accesoriu deosebit - fie o bijuterie frumoasa, fie o esarfa fina, ceva care sa atraga atentia in mod discret intr-o tinuta banala

Adaugati voi, va rog, si eu ma mai gandesc

Carmen cu Stefan si Bogdan

.....o pereche de pantofi nude(culoarea pielii) cu toc
-o pereche de pantofi rosii(sau alta culoare vie,uni) cu toc
-cel putin 2 perechi de balerini sau, daca nu purtati, alt gen de incaltaminte comoda dar sic(platforme)
-o rochita neagra, pana la genunchi, clasica, care urmareste linia corpului(s-a mai scris)
-o rochita crem(bej)alt model decat cea neagra, de exemplu mai larguta sau cu maneca trei sfert,
- o rochita cu multe floricele mici si colorate,pana la genunchi
-o rochita lunga pana la pamant de vara, colorata.

-cel putin 3 tricouri albe,din bumbac, simple sau imprimate.
-jeansi bleumarin
-camasi in cel putin 3 culori(una alba, neaparat)

ma mai gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

- Un palton sau haina frumoasa(cel prezentat de Caro, superb pentru zilele friguroase de iarna
- un cardigan mai grosut pentru primavara si vreo 2 mai subtirele de luat pe deasupra in serile mai racoroase de vara
- un trenci negru sau maro, sau bej care merge luat oricand nu stii ce sa iei "deasupra"

Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

- cel putin un bolero cu maneca lunga pt tinutele cu maneca scurta care pot fi folosite si in perioade mai friguroase sau cu maneca scurta pt tinutele mai de sf de vara pt rochitele vaporoase
- un poncho negru(sau o culoare care va place) din lanita moale

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Tumpi, si sora-mea care e in Germania isi cumpara pantofi din Romania. O fi multe lucruri faine si bune in Germania, da' pantofii sunt execrabili dpdv estetic!

Si da, paltonul e mortal, l-am pandit pana a intrat la reduceri (in magazin) ca in nov cand l-am vazut prima oara era prea de tot...

Mergi la inceput

Anne Mary, eu mi-am luat cartea Danei Budeanu www.nemira.ro/bonton/manual-de-stil--1097" target="_blank">"Manual de stil" am ignorat de acolo must have-urile: Hermes Birkin, Jimmy Choo, diamante bla si am bagat la cap tot restul.

Acolo apare si baza pe care trebuie sa o ai, cum se combina lucrurile etc.

F buna si utila cartea, de consultat din cand in cand spre reamintire, ca atare e bine sa o ai acasa.

Anne, daca tot ai timp si bani sa faci shopping, eu zic sa iesi si sa transformi frustrarea intr-o super garderoba chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Da Caro, asa e, in materie de incaltari stau f prost.Da bine, daca m-as duce poate la Chanel, YSL,Dior, poate as mai gasi ceva,da buzunarul nu-mi permite.Doar odata am avut nebunia de a investi intr-o geanta extra large,pantofi si ghetute LV,dar le port rar ca deh nu-s asa snoaba sa ma duc la piata cu ele, cum am mai vazut pe aici.

Ca tot de vb de "The Devil Wears Prada", ASTA e tinuta care pe mine una ma reprezinta f bine

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, eu LV nu iau din principiu, ca in Romania toate tzoapele intretinute de niste burtosi manelisti au LV. Nu zic ca numai astea cumpara LV, dar se pare ca ele au auzit de marca asta mai mult decat de alte marci. Si da, merg peste tot cu LV-u', nu conteaza cu ce sunt imbracate, unde se duc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

nu stiu ce e acest LV dar imi imaginez ca e o marca de imbracaminte. Sa te imbraci in mare fel ca sa te duci la piata e una ... dar eu am o prietena care a primit un inel de logodna cu diamante (destul de maricel as zice eu) pe care nu-l da jos deloc. Am intrebat-o cum se simte cand se duce la piata si pune in sacosa 2 kile de ceapa avand pe deget un inel de diamant si ea a spus ca nu vede care ar fi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Buna ,fetelor!

Am si eu o intrebare pentru voi!

Am niste cizme care imi plac mult-muuult de tooot...de le-as purta indiferent de sezon...
Numai ca sunt in pana de inspiratie si nu mai am idei la ce sa le mai asortez.Poate ma ajutati voi?...

Acestea sunt cizmele:http://img193.imageshack.us/i/img0087au.jpg/

si aceasta e rochita cu care le port cel mai des:http://img242.imageshack.us/i/img0089pp.jpg/

Va multumesc mult!

Mergi la inceput