Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Miany am tot uitat sa iti raspund la vaccinuri.Eu Stefaniei i-am facut schema obligatorie de la stat,acum cred ca voi merge pe Pentaxim.Nu voi face nici un vaccin suplimentar ,imi e teama si de acestea.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

toataaaaaaa lumea face.......numai eu nu ,,poci,,

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ma duc la somn...poate reusesc...nb burticilor si mamicilor

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL 156

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Super Laurairina!Bravo voua! (pt chestia cu numele)

Superbe nume Romanitza31! Ce bine ca sotul e de acord.Eu cu al meu am avut de tras si inca mai am ca as vrea si al doilea nume la baiat, da el nu vrea zice ca o sa il doara mana de atata scris.(noi avem 2 nume de familie, dar sunt scurte).

Monis5 sa iti traiasca feciorasul,e un dulcel!

Felicitari KRELIA! Sa iti traiasca minunea!

Ce frumos DianeAli!S-a intamplat o minune intr-adevar!Sa fiti fericiti toti 3!
Lylyana, Andrutza ati fost niste norocoase sa va iasa asa repede!Bv.
Mariaandreai ati avut ceva emotii, dar pana la urma a fost bine.Ma bucur pt voi.Toate povestile care incep cu 2 liniute sunt minunate.
Wow 7 ani!Eu cedasem psihic dupa 2.Felicitari si sa va aduca numai bucurii micutii scumpi.(pt Gabitza)
Frumos Crissa13!
Toate povestile care incep cu 2 liniute sunt minunate.
Noi le-am asteptat 2 ani si a avea un copil mi se pare un dar divin.

Mergi la inceput